Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak DİE4YOU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    golü atan emre aktaş değil emre aygün
    altyapımızdan çıkma
    o daha kotu

Yorum

• İlk olarak ROMEO61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      arkadaşlar transfer sezonu bugün kaçta kapanıyor galiba bize gene uyku yok
      1 saat 10 dakika sonra bu konudan kurtuluyoruz.

Yorum

• İlk olarak salih yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        transfer dönemi 18 00 da kapanıyor
        17.00.....
        Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak trabzonsporfan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Yönetimin Mehmet Batdalı almamasını neden eline yüzüne bulaştırdı diye yorumladınız alkan61 ?

tabii ben yanlış anlamamışsam
          Doğru anlamışsın paşam.

Arkadaş kalkmış 24 yaşındaki bir adam yönetimi harcadınız dedi.

Bende diyorum ki kimse kimseyi mehmet battal için harcamadı?

Yönetim kalktı alıyoruz dedi, gündemimizde dedi, sonra da kalktı işi beceremedi. Sen Trabzonsporsan bu işin sonucu bu durumda eline yüzüne bulaştırmaktır.

Bucaspordan futbolcu alamamak, sence bunun adı ne olabilir başka ?

Yorum

• İlk olarak akdenizliTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            romeo, sen de foruma üye olacak bu günü mü buldun
            İNŞALLAH HAYIRLI GELİRİM

Yorum

• ya macera romanı gibi....
              yok Faruk Özak devreye giriyo.yok elin Azerisi para destegı verıyo.
              o oluyo bu oluyo....Allahım Yarabbim...
              Fransanın Cezair Halkına, Amerikanın Vietnam ve Irak Halkına Uyguladığı Sistematik Soykırımı ve Katliamları, İsviçrenin Bütün Dünya Suçlularını ve Terör Örgütlerini Finanse Ettiğini Tanıyor ve Kabul Ediyorum.

Yorum

• arkadaşlar bu transferler bi,tmez saat 6 ya kadar fatih için bir kaç tane daha bomba haber düşer sitelere şu misafirleride içeri almadınız gitti hepsi kapıda beklio bizede bişe çıkarmı die
                ÇekİLiN FırtINa GelİYOR...

Yorum

• BU azeri iş adamı bjk başkanlığına zamanında aday olan adam olmasın mubariz mansimov

Yorum

• simdi iki saat icinde habermi duyacagiz..belki transferin bitmesine 007 sn kala transfer ederler birini..macera filmi dendi de
                    KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• İlk olarak Gökçebey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Allah aşkına bırakın şu medyatrabzon'un saçma haberlerini. saçma haberlerden saçma yorumlar yapmayalım lütfen. Kilit vurasım var bu konuya.
                      ne saçması gökçe abi ya burda hala umutla bekleyen taraftarlar var .. ama nası kesiyorlar jirinovski rus larda genelde isim ov la biter ama bu ukrayna civarından heralde

Yorum

• bizim transferimiz aha bu lazın araba satması gibi

Yorum

• fatihi bi arayın bakalım varmı böyle bişe

Yorum

• 2 Saat sonra yöneticilerde Trabzonspor taraftarı da BMN'de rahatlar !
                            Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                            Real Madrid
                            Manchester United
                            twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• İlk olarak Emrah KabuL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Yahu neden anlamıyorsun günü birlik sonuçlarla elbette dalga geçilir , ama onlar bizim genel olarak taraftar yapımızla dalga geçiyorlar.. yalan da değil yani.. 2-3 maç kazanamayınca F.Tekke sesleri yükselmiyor mu A.Aker'de ? Ben sana bizim taraftar yapımızı anlatmaya çalışıyorum.. aksini inkar edebilirmisin ? 2-3 maç kazanamayınca herkesi istifaya çağırmıyormuyuz ?
                              Taraftardan F.Tekke sesi 2-3 kazanamayınca çıkmadı. 1 sezon boyunca forvetler taraftarı kanser etmişken çıktı. Transfer döneminin başından beri bu ses yükseliyor. Ancak yönetim inatlaşmaya devam ediyor. 2-3 maç kazanamadığı için istifası istenmiyor yani. Tamamen taraftarla inatlaştığı için yönetimde her kafadan ayrı ses çıktığı için istifası isteniyor. Bir de şu olay var yönetimin geçen sene yaptığı iyi şeylerden sonra diyenler var. Kabul ediyorum ben de böyle düşünüyordum. Ancak zaman geçtikçe bazı gerçekler ortaya çıktı. Yönetim geçen sene iyi işler yapmadı. 20 küsür tane transfer yaptı. Bunların çoğu gereksizdi. Gereğinden fazla para harcanıp takım parasızlığa sürüklendi. Ha iyi işler yapmadılar mı yaptılar. Kurumsallaşma adına önemli adımlar attılar. Ancak futbol takımını yönetmede ne kadar beceriksiz olduklarını da gösterdiler. Bir de senin o inatlaştığın taraftar var ya tarihinde satmadığın kombine ve kulüp ürünü sattırdı sana. Sırf sana inandığı için sense paraları çarçur edip taraftara siz ne anlarsınız, ben istediğimi alırım(ki onu da beceremiyorsun ya) istediğimi almam havalarına girerek teşekkür ettin başkan.
                              En son Berkhan Karslı tarafından düzenlendi; 01.09.2009, 16:00.

Yorum

• şu an eminim yönetimden hiç kimsenin transferle ilgili en ufak bir çalışması yoktur..

Yorum

Yükleniyor...
                                X