Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İyi hoş herşeyi anladımda Sezer'le neden iki buçuk yıllık anlaşma yapılmış.
    Bu adam iyi performans gösterirse en iyi döneminde bedavaya Fener'e gitsin diye mi?

Yorum

• İlk olarak alkan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Uğur birşeyler sormak istiyorum ama, şapkadan tavşan çıkarır tarzda çalışan yönetim için sormak istemiyorum.

Bakınıyorum öyle ....
      sor birader
      Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
      Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        gökhan ünal fenerbahçeye gidebilir.görüşmeler sürüyor.
        yav sende duruyoon duruyon neler diyon

hayırdır inşallah nerden çıktı bu fener işi...
        Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
        Allah mekanını cennet eylesin canım annem...

Yorum

• İlk olarak Tunahan Güllü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ben hala başkanın bir yerli ve bir forvet alıcaz dediği açıklamayı merak ediyorum?
          Boşuna merak etme Tunahan Bizde çok merak ettik dedik ki ohoo tamam Kurayni-Tekke yada bilmediğimiz bir isim ile tekke ama ne oldu Murat tosun hiç merak etme yabancıda kamanan olur resmi yiyeceğimiz kavurma, resmi giyeceğimiz ceket olur Dünyanın en büyüğüz sözleri ile 2. yarıya başlarız.
          Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak metinbay61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            matrix(uğur galiba)...çok önemli bişey dedin kaynadı gitti diarrayı scoutlar önerdi diyemi yoksa menejerler önerdi diyemi istiyoruz dedin...bence önemli bi konu...hatta önemli bir sorun hala devam eden sorun...bizim klübün scoutlarının araştırdığı futbolcuları almayı düşünüyorlar mı...yoksa menerjer oyunlarına devam mı
            İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            sor birader
            bi soruda ben sormuştum...onuda bi açıklarsan sevinirim bence önemli bir konu...
            Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Kaç paraya yoksa Uğur - para , Semih - para nasıl açar mısın..
              peşin para da olabilir semh ve u.boral art para da olabilir.Fenerbahçe çok ciddi

bu konuda

Yorum

• Semih + Uğur = Gökhan
                Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

sor birader
                  Yok ya, ne sorayım, soracaklarımın ne muhatabı sensin, nede cevap verebilecek yeterliliktesin...

Verebilir misin GARİBANIN PARASININ hesabını ????

Yorum

Insallah olmaz ya :s
                    Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
                    Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

peşin para da olabilir semh ve u.boral art para da olabilir.Fenerbahçe çok ciddi

bu konuda
                      ooOOO süper süper..
                      I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak metinbay61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        bi soruda ben sormuştum...onuda bi açıklarsan sevinirim bence önemli bir konu...
                        gözümden kaçmış kusura bakma

benim merakımda bu kunuda ya beni düşündürmüyor değil net bir bilgim olmadığı için kesin bir şey söyleyemiyorum

Yorum

• İlk olarak _SeRKaN_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Matrix şu dünkü Sezer Öztürk meselesi ne oldu ?...
                          İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          badur oldu
                          Matrix dün Sezer Öztürk %90 tamam dedin. Basında çıkan Sezer Badur haberlerine binaen "dediğin Sezer, Sezer Badur olmasın" diye soranlara da basının hedef şaşırtması gibi birşey söylemiştin. Şimdi de böyle rahat rahat bu cevabı veriyosun bravo sana.
                          Hiçbir isim Trabzonspor'un üzerinde değildir !

Yorum

ne yaptın matrix ya bombayı bıraktın İnşallah semih ve uğuru alırız.

Yorum

bu konuda
                              karlı çıkarız bu işten...galiba aziz yıldırım semih e çok kızmış...

Yorum

bu konuda
                                walla fenere gitmesi daha hayırlı olur hem para konusunda hemde futbol hayatı biter .

gays trasfer konusundaki yüzsüzlüklerinden dolayı nefret ettğim ilk takım sırasına çıktı
                                TRABZONSPOR
                                Bünyamin Kahriman (24), Ahmet Muhammet Demirel (21) , Serhat Kırkayak (23)
                                Mesut Keleş (19)

Yorum

Yükleniyor...
                                X