Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yok artık Lebron James ... Azeri iş adamıymış hadi lan ordan ....

ulan azeri olsam trabzonspor a 1 kuruş verirsem namerdim ...

palavranında bu kadarı ... o oteldeki avizeler de kaçaktı zaten onun parasını verecek heralde...

kesilirde bu kadar kesilir...

Traşda son nokta

transfer parasını azeri iş adamı karşıladı ...
    bu ne la 3 saat kalmış ....

5 bıçaklı ... her cilde uygun.... hayırlı traşlar medya trabzon

Yorum

• İlk olarak headshot tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Zenit işi yukuşa sürüyor Özak devreye girdi
      Fatih Tekke’nin Trabzonspor’a transferi ile ilgili son dakika gelişmelerinde süreç şu şekilde işliyor.
      Son haftalardaki formu ile Zenit kulübü Fatih Tekke’ye izin vermiyor.
      Bunun üzerine Bakan Faruk Özak devreye girdi. Antalya’da otel yapan ünlü Azeri İş adamının Zenit’in yumuşaması için arabulucu olduğu yönünde iddialar var. Özak, girişimleri ile Fatih Tekke’nin transfer bedelinin önemli bir bölümünü de bu ünlü Azeri iş adamı tarafından karşılaması için önemli bir mesafe kat etti.
      Öte yandan, gelinen şu aşamada yönetim kurulunun bazı üyelerinin Fatih Tekke transferinin gündeme geldiği günden bu yana ortaya koydukları çekinceleri de devam ediyor. Transfer girişimlerinin bu nedenden dolayı askıya alınabilme ihtimali var.
      Ancak şu anda gelen bilgilere göre tek sorun Zenit’in işi yokuşa sürmesi.

ohooo
      Kaynak gösterebilirsen daha inandırıcı olur
      "başarısızlık diye birşey yoktur, sadece sonuçlar vardır."

Yorum

• Fatih sultan TEKKE işi biraz zor her açıdan İNŞALLAH KAPTAN GERİ DÖNER

Yorum

• O haber medyatrabzon yazıyor bi insan bu kadar iyi keser

Yorum

• İlk olarak ahmetdemircioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            alın size günün bomba haberi kim yazioo bunu ????
            ben tanıyorum..UHA 'dan (uydurma haber ajansı) bizim mert sandıkçıoğlunun haberi
            Uzaktayız sanma,hep yanındayız...

Yorum

• İlk olarak ahmetdemircioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              alın size günün bomba haberi kim yazioo bunu ????
              medyatrabzonun "bomba"laması

Yorum

• faruk özak devreye girdiye transfer iyi tamamdır. ama tabi bu görüşmeler bu çabalar gerçekten doğruysa...

bu arada faruk özak şu azeri işadamını kandırsa da trabzonspor'un başına getirse. adamda milyar dolarlar var...

Yorum

• ArkadaŞlar haber sİteden kopya kaynaĞini yazmadim galİba

yerel medyanin en İyİ berberİ ... Medyatrabzon .. Hayirli traŞlar

Yorum

• Kaç defa dedim Futbol Federasyonuna, Transfer dönemini Ramazan Ayı'na denk getirmeyin diye.. Millet ne yiyeceğini pardon ne yapacağını şaşırdı

Yorum

• İlk olarak cihatöztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      fatih gelsede sakat zatan belediye maçına yetişmez

orasınıda düşünmek lazım
                      cihat hayırdır sanki sen değilmişsin gibi normalde senin olmaz olamaz demen gerekmiyormu gerçi bişey olduğuda yokya neyse şuanki durumda emeği olnalardan biride sensin derin karşı çıkışlarından ötürü tebrik ediyorum seni...
                      61} ŞENOL GÜNEŞ & FATİH TEKKE {9
                      RUHUNUZ YETER

Yorum

• Mehmet Battalı alamıyoruz Fatihi beklyorsunuz.

Yorum

• İlk olarak headshot tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Yok artık Lebron James ... Azeri iş adamıymış hadi lan ordan ....

ulan azeri olsam trabzonspor a 1 kuruş verirsem namerdim ...

palavranında bu kadarı ... o oteldeki avizeler de kaçaktı zaten onun parasını verecek heralde...

kesilirde bu kadar kesilir...

Traşda son nokta

transfer parasını azeri iş adamı karşıladı ...
                          bu ne la 3 saat kalmış ....

5 bıçaklı ... her cilde uygun.... hayırlı traşlar medya trabzon
                          bu sinirle güldürdün ya beni cok yasa hemi

Yorum

• Yönetimin Mehmet Batdalı almamasını neden eline yüzüne bulaştırdı diye yorumladınız alkan61 ?

tabii ben yanlış anlamamışsam

Yorum

• İlk olarak Süleyman Sofu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              cihat hayırdır sanki sen değilmişsin gibi normalde senin olmaz olamaz demen gerekmiyormu gerçi bişey olduğuda yokya neyse şuanki durumda emeği olnalardan biride sensin derin karşı çıkışlarından ötürü tebrik ediyorum seni...

napıyım süleyman

baktım herkez gelsin gelsin

bende dedim lanet olsun tmm gelsin

başkan ben istemedim diye almıyodu ztn bence rahat ol fatih bizde

Yorum

• ben bu sitelere hic girmiyorum..fatih trabzona gelse bile girip okumam..hem sitelere girip hemde yalan haber yapmalarina sitem etmek biraz ters gibi geliyor bana..
                                KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

Yükleniyor...
                                X