Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• o değilde

1 ay önce , yaşlı , pahalı olan adama "boş mukaveleye imza atmıyor" dendi.

Şimdi kapısında yatıldı 1.5 milyon ile.

Fatih bize neresi ile gülüyordur merak ediyorum.
    Adamın zaten sınırları zorlayan egosuna tavan yaptırdık..

Şunu da ekliyeyim.
    Benim kendi düşüncem.

Sözleşmesinin bitimine aylar kala son dakikada da olsa gelen teklifi sualsiz geri çevireceğini düşünmüyorum Zenit'in.Boşta kalmasındansa belli bi ücret almak isteyeceklerdir.

Bu açıdan baktığında Zenit ile adam akıllı görüşüldüğüne pek inanmıyorum.

Şunu da unutmayacağım.

"Trabzonspor bu sene Şampiyonluğun en büyük adayıdır"

"Hedefizimiz Avrupa Kupaları"

1 hafta sonra

"Bursa maçı Toulouse maçından daha önemli"...

Bize iyi oluyo iyi
    Kendini geliştirmeli(!). Hiç bir futbolcu Trabzonspor'dan üstün değildir(!). Yeniden yapılanalım(!). Özümüze dönmeliyiz(!). Transferi kapattık(!).

Yorum

• Gemi sağdan soldan su almaya başladıı.. Ya yemin ediyorum denseki Transfer yapmıyoruz arkadaş paramız yok gam yemicem çıkıp bide büyük büyük laflar etmiyorlarmı aklımı yitirecem vallaa. Offf ulan off nedir bizim bu kaderimiz..
      Herkesin yalan olduğunu bildiği bir yalan hala yalan mıdır?

Yorum

• bu transfer işlerini yürüten hayrettinin dee bilmem kiminde ... yanına bi adam lazım

Yorum

• şu anki durumda fatih tekke'yi geri getirmeye hevesli olan sadece ünal karaman olduğu anlaşılıyor

Yorum

• Ünalın suçu yok bencede,yönetim alma gönüllüsü değildi ve istedikleri oldu,fifa kurallarına göre Fatih Tekkeyi aldığı ücret karşılığında alabiliyorsak Zenitle ne pazarlığındayız daha.
            KADER BEYAZ KAGIDA SÜTLE YAZILMIS YAZI ELINDEYSE BEYAZDAN GELDE SIYIR BEYAZI
            Necip Fazıl Kısakürek

Yorum

• Karedeniz Fırtınası yerine Geniş ai,lde dizisindeki Cevahirin de dediği gibi Sebebpsiz Fırtına oldukk artıkk
              Herkesin yalan olduğunu bildiği bir yalan hala yalan mıdır?

Yorum

• Kapatın başlığı artık bi anlamı kalmadı bu yönetim nasıl bu hale geldi anlamış değilim 3 ay tam 3 ay bekle son 1 saat kala birşeyler yapmaya çalış oda taraftarın gözünü boyamak için...

Bu kadar insanın umutlanmasına ve sonra üzülmesine sebeb olanlar asla affedilmeyecek...

Artık yönetimin yaptıkları daha doğrusu yapamadıkları haddini aşmıştır ayrılıuk vakti geldi güle güle!!!
                OSCAR CARDOZO

Yorum

• İlk olarak Izzet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Demekki zenit 2,5 milyon € da diretti, bizde veremedik...

kasamızda şuan 100 bin lira bile yok. tam takır kuru bakır. ne 2.5 milyonu.

Yorum

• Üzüntüden agliyorum su anda!

Yorum

• Futbol, basketbol, voleybol, hentbol, atıcılık, judo, atletizm, masa tenisi ve boks dallarında faaliyet gösteren kulübün resmi sitesi.

Kulübü ikna edemedik diyorlar, son yılında olan oyuncunun bir yıllık alacağını yatırırsın, oyuncuyu alır gelirsin.
                      yoksa ben mi yanlış biliyorum bu kuralı?
                      "BBG Metris, çok yakında!"

Yorum

• Kimseyi alamayinca "Yahu bizim Aptal Usak zaten bize Hayir" diyemez dediler ve almaya calisdilar ama nerdeeeeeeee.

YAZIKLAR OLSUN!
                        Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• Ünala kim ne derse desin o gerçekten iyi niyetli bu işte kötü niyetli arıyan varsa asbaşkanlık koltuğuna baksın birde doktorun koltuğuna ben bu adamları artık yönetici konumundan çıkardım
                          61} ŞENOL GÜNEŞ & FATİH TEKKE {9
                          RUHUNUZ YETER

Yorum

• İlk olarak Kılıçarslan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            http://www.trabzonspor.org.tr/defaul...ND=2532#Icerik

Kulübü ikna edemedik diyorlar, son yılında olan oyuncunun bir yıllık alacağını yatırırsın, oyuncuyu alır gelirsin.
                            Dogrudur, ancak 2,5 milyon € yoksa kasada yapilacak baska birsey yok...
                            Trabzonspor
                            FC Barcelona MSV Duisburg
                            Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!

Yorum

• İlk olarak Kılıçarslan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              http://www.trabzonspor.org.tr/defaul...ND=2532#Icerik

O Parayi vermek istememislerdir ve bu yüzden Pazarlik yapmislardir.

Mehmet Transferinde 250 Bin TL'nin pazarligini yapan Yöneticilerden (?) bahsediyoruz yahu!
                              Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• Başlığı neden kapatalım. O zaman ne esprisi kalır transfer forumunun. Sizler değilmiydiniz 12 ay transfer konuşmak isteyen bu yüzden transfer başlığının açılmasını isteyen.

Transfer forumunun ne anlamı kalır başlığı kapatırsak?

Yorum

Yükleniyor...
                                X