adamlar senaryo yazdı ya azerileri bile kattılar
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak trabzonsporfan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYönetimin Mehmet Batdalı almamasını neden eline yüzüne bulaştırdı diye yorumladınız alkan61 ?
tabii ben yanlış anlamamışsam
Yorum
-
İlk olarak LazAnisT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMehmet Battalı alamıyoruz Fatihi beklyorsunuz.2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...
Yorum
-
İlk olarak Ömer1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleadamlar senaryo yazdı ya azerileri bile kattılarUzaktayız sanma,hep yanındayız...
Yorum
-
İlk olarak Emrah KabuL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYahu neden anlamıyorsun günü birlik sonuçlarla elbette dalga geçilir , ama onlar bizim genel olarak taraftar yapımızla dalga geçiyorlar.. yalan da değil yani.. 2-3 maç kazanamayınca F.Tekke sesleri yükselmiyor mu A.Aker'de ? Ben sana bizim taraftar yapımızı anlatmaya çalışıyorum.. aksini inkar edebilirmisin ? 2-3 maç kazanamayınca herkesi istifaya çağırmıyormuyuz ?
Bu ne yönetim taraftarlığı. Bu sene yapamadılar bu işi, açık net, istikrar mı eyvallah, nereye kadar, her gelen ilk sene yapsın shovunu, sonra çekilsin kenera, yahu sana diyorum ki şahsi ego yüzünden kaptan alınmadı takıma, sen takımışşsın yçnetimin peşine kendini, konuşup duruyorsun, sana diyorum ki 4 tane acil transfer lazımdı farklı noktalara, seninkiler 4 adamın 3 ünü orta sahaya aldılar, kaldı ki birinde de tükürdüğünü yalayarak.
Sen bırak bizim taraftar profilimizi falan, senin o dalga geçerler dediğin taraftarlardan, fener ve gs ninkiler Fortis maçında olimpiyata 30.000 kişiyi zor getirdiler, sen kaç kişi gittin, onlar konuşmuyor mu? Onlar başkan ıslıklamıyor mu, özhan canayına yapılanlar, yıldırım demirörene söylenenler ne çabuk silindi gitti aklından senin ?
Senin takımın ezilmiş, elinde bir dolusu ruhsuzlar takımı kalmış sen kalkıp bana diyorsun ki ya başkaları bizimle dalga geçerse ?
Tek sıkıntın bu olsun bilader, geri kalanı biz çekeriz !!!
Yorum
-
İlk olarak ROMEO61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaşlar transfer sezonu bugün kaçta kapanıyor galiba bize gene uyku yokUzaktayız sanma,hep yanındayız...
Yorum
Yorum