İlk olarak DİE4YOU tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak ROMEO61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaşlar transfer sezonu bugün kaçta kapanıyor galiba bize gene uyku yok
Yorum
-
İlk olarak salih yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületransfer dönemi 18 00 da kapanıyor.....
Özkan SÜMER
Yorum
-
İlk olarak trabzonsporfan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYönetimin Mehmet Batdalı almamasını neden eline yüzüne bulaştırdı diye yorumladınız alkan61 ?
tabii ben yanlış anlamamışsam
Arkadaş kalkmış 24 yaşındaki bir adam yönetimi harcadınız dedi.
Bende diyorum ki kimse kimseyi mehmet battal için harcamadı?
Yönetim kalktı alıyoruz dedi, gündemimizde dedi, sonra da kalktı işi beceremedi. Sen Trabzonsporsan bu işin sonucu bu durumda eline yüzüne bulaştırmaktır.
Bucaspordan futbolcu alamamak, sence bunun adı ne olabilir başka ?
Yorum
-
İlk olarak akdenizliTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleromeo, sen de foruma üye olacak bu günü mü buldun
Yorum
-
ya macera romanı gibi....
yok Faruk Özak devreye giriyo.yok elin Azerisi para destegı verıyo.
o oluyo bu oluyo....Allahım Yarabbim...Fransanın Cezair Halkına, Amerikanın Vietnam ve Irak Halkına Uyguladığı Sistematik Soykırımı ve Katliamları, İsviçrenin Bütün Dünya Suçlularını ve Terör Örgütlerini Finanse Ettiğini Tanıyor ve Kabul Ediyorum.
Yorum
-
İlk olarak Gökçebey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAllah aşkına bırakın şu medyatrabzon'un saçma haberlerini. saçma haberlerden saçma yorumlar yapmayalım lütfen. Kilit vurasım var bu konuya.burda hala umutla bekleyen taraftarlar var .. ama nası kesiyorlar jirinovski
rus larda genelde isim ov la biter ama bu ukrayna civarından heralde
Yorum
-
İlk olarak Emrah KabuL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYahu neden anlamıyorsun günü birlik sonuçlarla elbette dalga geçilir , ama onlar bizim genel olarak taraftar yapımızla dalga geçiyorlar.. yalan da değil yani.. 2-3 maç kazanamayınca F.Tekke sesleri yükselmiyor mu A.Aker'de ? Ben sana bizim taraftar yapımızı anlatmaya çalışıyorum.. aksini inkar edebilirmisin ? 2-3 maç kazanamayınca herkesi istifaya çağırmıyormuyuz ?En son Berkhan Karslı tarafından düzenlendi; 01.09.2009, 16:00.
Yorum
Yorum