Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• adamlar senaryo yazdı ya azerileri bile kattılar

Yorum

• İlk olarak trabzonsporfan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yönetimin Mehmet Batdalı almamasını neden eline yüzüne bulaştırdı diye yorumladınız alkan61 ?

tabii ben yanlış anlamamışsam
      Fatih Tekke'yi de almadılar da ya o yüzden olabilir.. Artık yönetim ne yapsa faul..

Yorum

• İlk olarak LazAnisT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Mehmet Battalı alamıyoruz Fatihi beklyorsunuz.
        Bence günün ve Transfer sezonunun özeti bu yorumda yatmakta....
        2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• TAkımda görülen eksikler var göze çarpan yönetimimiz ve hocamızın taktirine kaldık ne olursa olsun bu kadromuza sahip çıkalım çünkü en az devre arasına kadar bizim uşaklar ligi götürecek

Yorum

• İlk olarak Ömer1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            adamlar senaryo yazdı ya azerileri bile kattılar
            o da bişey mi? işin içinde jirinovski bile var
            En son BAHADIR33 tarafından düzenlendi; 01.09.2009, 15:47. Sebep: imla hatası
            Uzaktayız sanma,hep yanındayız...

Yorum

• Medya Trabzon sana sesleniyorum

Fatih TEKKE imzayı atsın .. hergün siteye 100 hit benden

ama o imza atılmasın .. o haberleri hergün postalayacam sana

Yorum

• neyse ben gidiyorum ya burda durup moral bozacağıma gider yatarım...
                61} ŞENOL GÜNEŞ & FATİH TEKKE {9
                RUHUNUZ YETER

Yorum

• 1 - azeri iş adamının adı yok
                  2 - "yönünde iddialar var"

haberin "bomba" olduğu belli..

Yorum

• İlk olarak Emrah KabuL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Yahu neden anlamıyorsun günü birlik sonuçlarla elbette dalga geçilir , ama onlar bizim genel olarak taraftar yapımızla dalga geçiyorlar.. yalan da değil yani.. 2-3 maç kazanamayınca F.Tekke sesleri yükselmiyor mu A.Aker'de ? Ben sana bizim taraftar yapımızı anlatmaya çalışıyorum.. aksini inkar edebilirmisin ? 2-3 maç kazanamayınca herkesi istifaya çağırmıyormuyuz ?
                    Sen kendi dediklerini anlamıyorsun ki ben seni nasıl anlayayım arkadşım.

Bu ne yönetim taraftarlığı. Bu sene yapamadılar bu işi, açık net, istikrar mı eyvallah, nereye kadar, her gelen ilk sene yapsın shovunu, sonra çekilsin kenera, yahu sana diyorum ki şahsi ego yüzünden kaptan alınmadı takıma, sen takımışşsın yçnetimin peşine kendini, konuşup duruyorsun, sana diyorum ki 4 tane acil transfer lazımdı farklı noktalara, seninkiler 4 adamın 3 ünü orta sahaya aldılar, kaldı ki birinde de tükürdüğünü yalayarak.

Sen bırak bizim taraftar profilimizi falan, senin o dalga geçerler dediğin taraftarlardan, fener ve gs ninkiler Fortis maçında olimpiyata 30.000 kişiyi zor getirdiler, sen kaç kişi gittin, onlar konuşmuyor mu? Onlar başkan ıslıklamıyor mu, özhan canayına yapılanlar, yıldırım demirörene söylenenler ne çabuk silindi gitti aklından senin ?

Senin takımın ezilmiş, elinde bir dolusu ruhsuzlar takımı kalmış sen kalkıp bana diyorsun ki ya başkaları bizimle dalga geçerse ?

Tek sıkıntın bu olsun bilader, geri kalanı biz çekeriz !!!

Yorum

• arkadaşlar transfer sezonu bugün kaçta kapanıyor galiba bize gene uyku yok

Yorum

• azeri işini fatih tekke daha önce söylemişti

Yorum

• Allah aşkına bırakın şu medyatrabzon'un saçma haberlerini. saçma haberlerden saçma yorumlar yapmayalım lütfen. Kilit vurasım var bu konuya.
                          hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

• trabzonunsesi adlı site yıldı galiba palavra haberleri kaldırdı ...

Yorum

• transfer dönemi 18 00 da kapanıyor

Yorum

• İlk olarak ROMEO61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                arkadaşlar transfer sezonu bugün kaçta kapanıyor galiba bize gene uyku yok
                                romeo, sen de foruma üye olacak bu günü mü buldun
                                Uzaktayız sanma,hep yanındayız...

Yorum

Yükleniyor...
                                X