Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ççç
    İlk olarak cihatöztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

bizim transferimiz aha bu lazın araba satması gibi
    çççççççççççç
    61} ŞENOL GÜNEŞ & FATİH TEKKE {9
    RUHUNUZ YETER

Yorum

• yandıkki ne yandık

ne tarnsfer dönemleri daha görürüz ama alınan kaliteli futbolcu göremeyiz.

Allah bizlere sabır versin arkadaşlar

Yorum

• İlk olarak alkan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Doğru anlamışsın paşam.

Arkadaş kalkmış 24 yaşındaki bir adam yönetimi harcadınız dedi.

Bende diyorum ki kimse kimseyi mehmet battal için harcamadı?

Yönetim kalktı alıyoruz dedi, gündemimizde dedi, sonra da kalktı işi beceremedi. Sen Trabzonsporsan bu işin sonucu bu durumda eline yüzüne bulaştırmaktır.

Bucaspordan futbolcu alamamak, sence bunun adı ne olabilir başka ?
        Hocam daha önceki mesajımda da yazmıştım belki gözünden kaçmıştır.

Trabzonspor Mehmet Batdal için bir fiyat belirler.Diyelim ki 2milyon
        Karşıdaki takım der ki hayır 4 milyon.(Forma yüzünden fiyat artıyor zaten)

Trabzonspor'da desin ki o zaman almıyorum.Kalsın..
        Yani Trabzonspor istediği oyuncuya kendi belirlediği parayı vermeli veya sınırlarını çizmeli.Her takıma o takımın istediği parayı veremeyiz.Daha doğrusu vermemeliyiz.

İşte bu yüzden ben Mehmet Batdalın alınmasına karşıyım.Oyuncuyla ilgili değil sakın yanlış anlaşılmasın.

Ama Trabzonspor oyuncu isteyince , kulupler damızlık gibi sağmaya çalışıyor Trabzonspor'u.Bu hataya düşmemeli Trabzonspor..

Diyebilirsinki daha önce böyle olmadı mı.Evet olmuş olabilir.Ama hiç değilse bu transferde o hataya düşmeyelim..

İyi yapıyor bence almamakla yönetim.

Yorum

• İlk olarak Gökçebey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Allah aşkına bırakın şu medyatrabzon'un saçma haberlerini. saçma haberlerden saçma yorumlar yapmayalım lütfen. Kilit vurasım var bu konuya.
          Üstadım bence kilit vurulmaması için hiçbir sebep yok. Mümkünse bu başlık sonlandırılmalı, gereksiz gerginlikler çıkacak bu gidişle..
          Es gibt kein richtiges Leben im falschen

Yorum

• misafirler azalmış bişey ikram etmediniz onlara gitmeye başlamışlar
            ÇekİLiN FırtINa GelİYOR...

Yorum

• İlk olarak Murat Bayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              şu an eminim yönetimden hiç kimsenin transferle ilgili en ufak bir çalışması yoktur..
              muhtemelen öyle. ortalık sakinleşinceye kadar bekleyecekler ve sonra taraftarın sevdiğini düşündükleri bir yöneticiye " bizim takımımız iyi bir takım.desteğe ihtiyacımız var sadece" dedirtecekler.
              Uzaktayız sanma,hep yanındayız...

Yorum

• İlk olarak trabzonsporfan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bence Mehmet Batdal konusunda yönetimin tavrı doğru.Bize göre futbolcunun bir değeri var bu değerden fazlasını vermiyoruz işte.Bundan normal birşey varmı.Yıldırım Demirören gibi 3milyon teklif edip oyuncuyu sonradan 6 milyona almıyoruz.

Bence bu şartlarda marka değeri Trabzonsporun Mehmet Batdalı almamasıyla gelir.Başka kuluplerin oyuncağı olmaz Trabzonspor.

Mehmet Batdalı bana şu paraya veriyormusun.
                Vermiyorum.Bana şu kadar lazım
                Öylemi.O zaman almıyorum bende bak dalgana

Barcelona Beşiktaşlı Muhammed için 1milyon euro vermişti.Beşiktaş daha fazlasını istemişti.Barcelona yöneticileride o zaman bende almıyorum demişti.Yıldız yap 100milyona alayım demişti

Örnek..
                Mehmet'in alınamamasının sebebi Trabzonspor'un tutumudur . 15-20 gün önce ön anlaşma yapılmış futbolcuyu halen daha bekle diyemezsin .

Yorum

• Gökçe abi strese gerek yok 1 saat sonra kimse kalmaz buralarda merak etme.
                  Colmandante

Yorum

• daha ne ikram edecem jirinovskiyi gösterdim yeter da ...

Yorum

• sakin olun hayellere kapılmayın medyatrabzon kıvırmaya başladı zaten

Yorum

• Biz burada kendimize eziyet çektiriyoruz. Yönetimdekiler şimdi ya işyerlerinde koltukda horlayarak uyuyor yada havuz başında içeceklerini yudumluyorlar. Bizmiiiii... : bir umut işte... Bekliyoruzz
                        2010-2011 ŞAMPİYONU TRANZONSPOR...

Yorum

• meydanda işim vardı, zorlu hotelin önünden geçerken dışarda oturanlara bakıyorum belki futbolcu falan gelmiştir diye nası bi piskoloji içindeyiz hey Allahım

Yorum

• Arkadaşlar bir konuda son dakika düzeltmesi yapayım.

Az önce Kenan abi (amcasının oğlu) Kralla telefonda görüştü.

Trabzonspor'la anlaşmışlar ama bu sefer Zenit vermiyormuş

Sanırım bazı şeyler için çok geç kalındı.

Geçmiş olsun.
                            T R A B Z O N S P O R

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Mehmet'in alınamamasının sebebi Trabzonspor'un tutumudur . 15-20 gün önce ön anlaşma yapılmış futbolcuyu halen daha bekle diyemezsin .
                              Buca resmi sitesinde önerilen parayı çok düşük bulduklarını söylüyorlar ama

Yorum

• Yahu eloğlu G.Antep kulübünün kesinlikle satmayacağız lafını adamlara yedire yedire transfer yaptı(8 milyon avro ancak adam baskı altına aldı ve topçuyu aldı) biz ise Bucaspor gibi daha emekleyen kulüpten bile oyuncu alamıyoruz, alsak ne olacak gerçi...
                                2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

Yükleniyor...
                                X