İlk olarak Gökçebey tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonunsesi kesin dün akşam iftar yapmamış 2 gece önce ki sahurla devam ediyorlarbu süperdi
Yorum
-
ArkadaŞlar, ab,ler boŞverİn bu yalan haberlerİ lÜtfen. Valla ben ÜzlÜyorum mİllet İŞİnden gÜcÜnden olupta fatİh geldİ mİ haberİne bakiyorlar. Adamin bİrİ yalan yanliŞ yazmiŞ sİtede tİraj olsun popÜlarte olsun dİye yayinlamiŞ, olay bundan İbaret. Takmayin bÖyle Şelere. Fatİh gelseydİ İlk o aÇiklardi bunu zaten..
boşverin bunlarıda: Trabzonda çalışabileceğim bi iş arıyorum varmı acabaiö. öğrenciyim bu sene
"başarısızlık diye birşey yoktur, sadece sonuçlar vardır."
Yorum
-
İlk olarak akdenizliTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben de dün Tempo TV'de bir haber çıkar mı diye akşam 1 saat izledim.. hacivat ve karagöz vardı. hanım da bunu mu izliyorsun diye güldü. diyemedim ki burada transfer haberi çıkmış onu bekliyorumBütün günün stresini aldı bu mesaj. Hacivat-Karagöz değil komik olan ama, transfer haberi beklediğini söyleyememen kopardı beni
Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...
Yorum
-
Yahu habu iş olmayacak, daha kesini yok.
NEden ömrünüzde bir kere bile konuşmadığınız bir adamın lafları ile umutlanıyorsunuz, alınmaması için aylarca ithamlar altında kalınan, yalanlar söylenen bir transferi yönetim son dakika da bitirir mi sizce, hemde avrupa gitmişken, lige daha 4. haftada havlu atmışken.
Bu iş olmayacak, mantıklı olun beyler. Dönün artık şu yanlıştan, bırakın ne olduğu belirsiz adamların yazılarını.
Daha fazla komik olmayalım lütfen.
Yorum
-
Arkadaşlar ortada birşey yok.
Hemen gaza gelmeyelim..
Şimdiye kadar transfer yapmayan yönetim 3 saat içersinde transfer mi yapacak ?
Akıllı olalım biraz !Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..Real MadridManchester United
twitter.com/TSerdarSx
Yorum
Yorum