Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak adem6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    nurullah sağlamın hugo hocadan nesi fazla...

o gelse 2 hafta sonra gitsin diyeceksin ya neyse..
    Gecen sezon antepe karsi nasil sahadan silindigimiz gözlerimin önünden gitmiyor.

Bunun haricinde antepe bol pasli,top sisirmeden atak futbol oynattigini düsünüyorum.

Saglam mükemmel bir tercih degil elbette ama kisa vade icin iyi bir cözüm olur...
    "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak OLCAY ÇAKIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      GS 73 de koparmış gözüküyor.
      FB de dün 94 de..

Bu iki takım yere göğe sığdırlamıyor..

Amma velakin diyorumki,bizim geçen yıl sezona başladığımızdan coşkulu değiller..

Tökezleyecekler..

Ve biz toparlanacağız..

Alternatifli kadromuz var.
      Bu yıl ligde;fb ve gs açık ara başbaşa kalacaklar,diğer takımlar ligi zorlayamayacak gibisinden bir anlayış var.Geride kalan 4 haftada gs ve fb'nin kayıpsız devam etmesi ilerleyen haftalarda bu takımları müthiş bir baskı altına alacaktır.
      Bir düşüş içine mutlaka gireceklerdir.İlk 4 haftada hakem yardımıyla da kazandıkları maçlar var.
      Söylediğinde haklısın da biz nasıl toparlanacağız veya toparlansak bile istikrarımız ne kadar devam edebilir.
      Her şey bize bağlı yani.
      Herkese Merhaba

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bir gün herkes öz evlatçı olacak...Kuzenim facebookdan mesaj atmış Ergin Keleş i gördün mü diye Eyvah eyvah...
        emre aygün, mehmet yılmaz ,fatih tekke'yi gördün mü peki abi...
        bize atan turgay da vakfıkebirli...

Yorum

• İlk olarak TSefa.1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Yazık oldu Samet Aybaba'ya hem ahını da aldık. Bence Samet Aybaba kötü t.d değildi. Hem gençleri seven şans veren bir td Sercan'ı o keşfetti mesela. Bizde de genç çok yazık oldu.
          Yok ya bize ne lazim Samet Aybaba, biz kendimizi hep dev aynasinda gormeye alismisiz zaten. Samet olmasaydi Ziya Dogan o seneki basarisini biraz zor alirdi. Samet Aybaba bjk li diye adam olamadi bizim gozumuzde. Bizi sanki her gelen teknik direktor sampiyon yapmis gibi gozumuzu hep yukseklere dikersek ve buldugumuzla yetinmez isek ve milleti hep hor gorursek ahinin da aliriz iste.

Yorum

• İlk olarak Roberto Baggio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bizim Problemlerimiz,nedense Starlari oynatamiyoruz. Yattarayi adam edemedik. Alanzinho gibi bir yeteneki yipratiyoruz. Iste önemli olan bu. Kadro kurmak kolay,ama futbolculari en verimli sekilde oynatmak zor. Bunu bizim Hocalar yapamiyorlar. Bir örnek daha aklima geldi. MARCELINHO. SYMEK. Demek istedigim Alanzinho tipi futbolcular cok az,abartmak istemiyorum ama o bizim Messi' miz olmasi gerekiyor
            Bu yaziyi tam ben yaziyordum sen yazmissin ellerine saglik

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Gecen sezon antepe karsi nasil sahadan silindigimiz gözlerimin önünden gitmiyor.

Bunun haricinde antepe bol pasli,top sisirmeden atak futbol oynattigini düsünüyorum.

Saglam mükemmel bir tercih degil elbette ama kisa vade icin iyi bir cözüm olur...
              kısa vade..

ben cevabımı aldım.. don değiştirir misali..

seviyoruz seni cafer abi..
              En son Adem Erdoğan tarafından düzenlendi; 01.09.2009, 00:09.
              Özkan SÜMER

Yorum

• Her Yabanci bize layik deyildir. benim isteyim.......
                1. Ben halen ersun Yanal Trabzon icin Dünyada en iyi antrönör olduguna inaniyorum. Ersun Yanala haksizlik yapildigini savuniyorum.
                2. Eger bir yabanci olursa,sistemini,hocasini,kordinötürünü, altyapiya üstlenen birini isterim. (Rangnick,Schuster,Laudrup,Houllier,LeGuen,Erikson ,Wenger,) örnekler!
                3. Türkiyede iyi türk antrönörler yok. Karizma zayifligi var. Türk olacaksa, Tugay Kerimoglu'ndan yanayim.

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bir gün herkes öz evlatçı olacak...Kuzenim facebookdan mesaj atmış Ergin Keleş i gördün mü diye Eyvah eyvah...
                  Yalan da dememiş.Ergin bizimkilere ders niteliğinde bir futbolla cevap verdi.
                  Colmandante

Yorum

• İlk olarak Osman Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bursaspor bile Sercan'a, Rok'a, Turgay'a rağmen forvet ransferi yapıyor onu geçtim Diyarbakırspor Job Desire'yi getiriyor biz ise daha Mehmet Batdal'ı bile alamıyoruz.Bu yönetime ne denebilir ki.
                    Almak istemiyor cünkü 5 tane Forvetimiz var...
                    İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Ersun Yanal'a bir telefon açsınlar ve bize bir forvet lazım desinler eminim en kral topçuyu buluruz. Bu adamla yolları ayırırken iyi ayrılmalıydık. Adamın her yerde bir adamı var. Genç yetenekleri belleklerine kaydediyorlar. Hele Ersun Yanal'ın yardımcısı Kemal hoca.. El atmadığı İzmir amatör takımı yok.

Şu transfer döneminde forvet alamazsak ve bize göre forvet yoktu geyikleriyle sezona başlarsak oturup halimize ağlayalım daha iyi.
                      Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                      iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                      “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                      Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Bu takımdan gitmeyi en son hak edecek hocalardan biri de gitti ya, artık o vizyona sahip birisi gelmedikçe takımın başında hocanın-hocaların kalmasını umursamıyorum...

Yorum

• Olurmu Uğur,tecrübesi yok adamın.!

Oysa bizde tecrübe şudurki,en az 5 takımdan kovulacak,küfürler yiyecek.. vs vs sonra bir bakmışın tecrübeeee...

Olurmu Uğur...

Sonra bizim paralar nereye gidiyor abi..

Elinin körüne..
                          İlk olarak UğurB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Daha önce yazdığım 4 ismin (Terim, Denizli, Güneş, Yanal) gerçekleşme ihtimali olmadığından yerli olarak itiraz etmeyeceğim tek isim Ahmet Özen. Nedenide farklı birşeyler yapabileceğine inanmam ve geleceği parlak olduğu için. Bir nevi Efes Pilsen modeli yaratmak aslında...

Yorum

• İlk olarak OYılmaz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Hoca istiyorsanız Abdullah Avcı gibisini bulamazsınız Nurullah Sağlam sadece Gaziantep'te başarılı oluyor Konya ve Denizli'yi çalıştırırken kovuldu Abdullah Avcı başarısı olan futbolu iyi okuyan ve de karizması olan bir teknik direktör illa hocaysa Abdullah Avcı diyorum
                            Yok onu da begenmeyiz, o da bir gs li oldugu icin aldirmaz bizim herseyi bilen cok iyi taraftarimiz.

Yorum

• Onu bunu geçtim de, belki yeri de değil, Juventus'taki Diego ne öyle arkadaş. Adam 2. golü atarken haftasonu resmen horon oynadı.

Yorum

• İlk olarak trabzonsporfan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Broos gitsin kim gelsin?
                                Broos......hepsinden kötü........Ben bunun kararina vardim. 4 mactan sonra tespitim bu

Yorum

Çalışıyor...
                                X