Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Şahinoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    İnternet sitelerinde yorum yazıp Fatih'le anlaştık diyenler MedyaTrabzon'un maaşlı elemanlarıdır itibar etmeyin arkadaşlar, 1 saatte dedikodu nasıl yayılır Fatih söz konusu olunca bildikleri için bu işe yönelmişlerdir.
    Yemin ediyorum az önce Trabzonunsesi.com un haberi buraya yapıştırılmadan yazmıştım üstteki yorumu, MedyaTrabzon'un maaşlı elemanlarıdır diye yanılmışım site hakkında Trabzonunsesi.com'un maaşlı elemanlarıymış duygularımızla oynayan itibar edip ümitlenmeyelim arkadaşlar .
    DOZER CEMİL

Yorum

• İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      hayır varsa internet yayını yada sitesi bakalım bir neymiş ne değilmiş
      Forvet sikintisi bize rusca ögretecek
      Trabzonspor
      FC Barcelona MSV Duisburg
      Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!

Yorum

• İlk olarak trabzonsporfan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Fatih Tekke Trabzonspor'da
        01 Eylül 2009 / 14:07
        Rus basını Fatih Tekke'nin Trabzonsporla sözleşme imzaladığını duyurdu.

Moskova TV nin haberine göre Fatih Tekke'nin Trabzonsporla anlaşma sağladığı belirtildi. Habere göre Zenit Kulüp direktörünün yaptığı açıklamada; “Fatih ocak ayında zaten bedava gidecekti. Şimdi ise para kazandık. Fatih transferinden kasamıza 2.1 milyon EURO para girecek” dediği iddia edildi. Fatih'inde Trabzonsporla 3 yıl sözleşme imzaladığı bu anlaşma karşılığında bordo mavili kulüpten yıllık 1.5 EURO alacağı ifade edildi.

Kaynak:

habere bak hizaya gel

kopmamak elde değil
        ya kardeşim sallıyosunuz bari usturuplu sallayın.
        moskova tv.de belirtilmişmiş.sizin kanal çekse çekse kral tv'yi çeker.
        sağda solda duyuyorlar birşey.belirtildi, iddia edildi.kim belirtti?sarı çizmeli mehmet ağa.kim iddia etti?temel emmi...
        iyi o zaman ben de haber yapıyorum birader.
        trabzonun sesi internet sitesinin yalan haber yaparak taraftarı kandırmaya çalışmasına italya başbakanı berlusconi'nin çok kızdığı iddia edildi.berlusconi'nin ramazan ramazan yalan haber yapmaya utanmıyor mu bunlar dediği öğrenildi.öte yandan berlusconi'nin bu akşam orucunu cemil usta'da açacağı ifade edildi.

en az bunların yaptığı kadar sağlam kaynaklı bir haber.
        teyzesi defterdar olan faytonla damda dolaşır

Yorum

• 3 saat sonra herkes huzura kavuşacak inşallah, rüyalardan çıkıp gerçek Trabzonspor ile karşı karşıya kalacağız.

Yorum

• kendi adamimiz bize yalan haber okuturuyor yazik bee
            FATIH TEKKE

Yorum

• boşuna kendimizi kandırmaya gerek yok
              transfer yapılmaz bu saatten sonra
              bu seneyi bu takımla geçiştireceğiz

Yorum

• hacısalihoğlu forvete ihtiyacımız yok desene desene desene...
                Ne zaman Avni Aker'i görsem Titanic gelir aklıma...Neşe ve ümitle başlayan yolculuğun hüzün veren sonu...

Yorum

• İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  hayır varsa internet yayını yada sitesi bakalım bir neymiş ne değilmiş
                  ben de dün Tempo TV'de bir haber çıkar mı diye akşam 1 saat izledim.. hacivat ve karagöz vardı. hanım da bunu mu izliyorsun diye güldü. diyemedim ki burada transfer haberi çıkmış onu bekliyorum
                  Uzaktayız sanma,hep yanındayız...

Yorum

• İlk olarak Izzet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Yani resmen Zenit iki forvetle sezonu kapatacak kadar amatörce yönetiliyor, adamlar zaten cift forvet cikiyor sahaya
                    Hadi onlar ligin bitmesine 10 hafta kala, o kadar forvetle oynuyor.

Biz 3 kulvar hedefiyle lige yeni başlıyoruz da 2 forvetimiz var...
                    Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Her transfer doneminde ayni seyler oluyor ama maalesef yine bazilarimiz kaniyor..
                      "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• ya siteler bile koptu yaaa
                        FATIH TEKKE

Yorum

• Abi bu site ne sallama bi site ya Fatihle alaştı zenitle görüşüyo diyo. Milleti boşyere ümitlendiriorlar ona kızıyorum
                          "başarısızlık diye birşey yoktur, sadece sonuçlar vardır."

Yorum

• yazik bee miletle oyun oynuyorlar
                            FATIH TEKKE

Yorum

• İlk olarak devilkid tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              hacısalihoğlu forvete ihtiyacımız yok desene desene desene...
                              5 tane Forvetimiz var....
                              İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Fatih TS İle El Sıkıştı
                                01 Eylül 2009 / 14:16
                                Trabzonspor yönetim kurulu Fatih Tekke ile el sıkıştı.
                                Dün akşam Trabzonspor yönetimi ile masaya oturan Fatih Tekke, bordo mavili yöneticilerle her konuda anlaşmaya vardı. Trabzonspor yönetim kurulu Zenit kulübü ile Fatih'in bonservisi konusunda pazarlık ediyor. Her iki kulüp yetkililerinin bu transfer konusunda önemli yol kaydettiği ifade ediliyor.
                                Kaynak:trabzonunsesi

bunlar iyice senaryoyu pekiştirdiler şaka maka, sonu nereye gidecek merak ediyorum..
                                Özkan SÜMER

Yorum

Çalışıyor...
                                X