İlk olarak Şahinoğlu tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
DOZER CEMİL
-
İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehayır varsa internet yayını yada sitesi bakalım bir neymiş ne değilmişTrabzonspor
FC Barcelona MSV Duisburg
Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!
Yorum
-
İlk olarak trabzonsporfan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Fatih Tekke Trabzonspor'da
01 Eylül 2009 / 14:07
Rus basını Fatih Tekke'nin Trabzonsporla sözleşme imzaladığını duyurdu.
Moskova TV nin haberine göre Fatih Tekke'nin Trabzonsporla anlaşma sağladığı belirtildi. Habere göre Zenit Kulüp direktörünün yaptığı açıklamada; “Fatih ocak ayında zaten bedava gidecekti. Şimdi ise para kazandık. Fatih transferinden kasamıza 2.1 milyon EURO para girecek” dediği iddia edildi. Fatih'inde Trabzonsporla 3 yıl sözleşme imzaladığı bu anlaşma karşılığında bordo mavili kulüpten yıllık 1.5 EURO alacağı ifade edildi.
Kaynak:
habere bak hizaya gel
kopmamak elde değil
moskova tv.de belirtilmişmiş.sizin kanal çekse çekse kral tv'yi çeker.
sağda solda duyuyorlar birşey.belirtildi, iddia edildi.kim belirtti?sarı çizmeli mehmet ağa.kim iddia etti?temel emmi...
iyi o zaman ben de haber yapıyorum birader.
trabzonun sesi internet sitesinin yalan haber yaparak taraftarı kandırmaya çalışmasına italya başbakanı berlusconi'nin çok kızdığı iddia edildi.berlusconi'nin ramazan ramazan yalan haber yapmaya utanmıyor mu bunlar dediği öğrenildi.öte yandan berlusconi'nin bu akşam orucunu cemil usta'da açacağı ifade edildi.
en az bunların yaptığı kadar sağlam kaynaklı bir haber.teyzesi defterdar olan faytonla damda dolaşır
Yorum
-
İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehayır varsa internet yayını yada sitesi bakalım bir neymiş ne değilmişUzaktayız sanma,hep yanındayız...
Yorum
-
İlk olarak Izzet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYani resmen Zenit iki forvetle sezonu kapatacak kadar amatörce yönetiliyor, adamlar zaten cift forvet cikiyor sahaya
Biz 3 kulvar hedefiyle lige yeni başlıyoruz da 2 forvetimiz var...Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
İlk olarak devilkid tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehacısalihoğlu forvete ihtiyacımız yok desene desene desene...İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
Fatih TS İle El Sıkıştı
01 Eylül 2009 / 14:16
Trabzonspor yönetim kurulu Fatih Tekke ile el sıkıştı.
Dün akşam Trabzonspor yönetimi ile masaya oturan Fatih Tekke, bordo mavili yöneticilerle her konuda anlaşmaya vardı. Trabzonspor yönetim kurulu Zenit kulübü ile Fatih'in bonservisi konusunda pazarlık ediyor. Her iki kulüp yetkililerinin bu transfer konusunda önemli yol kaydettiği ifade ediliyor.
Kaynak:trabzonunsesi
bunlar iyice senaryoyu pekiştirdiler şaka maka, sonu nereye gidecek merak ediyorum..Özkan SÜMER
Yorum
Yorum