Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Panthaso tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    İsmi zikredilenlerden kötü olaacağını düşünmüyorum Oynar bence
    hayatında 2000 kişiden fazla seyirci önünde oynamış mıdır sence? kurtlar sofrasından bir lokma kapmaya çalışmış mıdır?
    hayatında hiç "takım içi dengeler" lafını duymuş mudur?
    Uzaktayız sanma,hep yanındayız...

Yorum

• Üçün beşin hesabını yapıp alamayacaklar şu çocuğu da.Fuzuli yere 6 ayda 10 milyon euro'yu harcadılar , 200 milyar için çingene pazarlığı yapıyorlar transferin son günü.

Yorum

• biz trabzonspor cok buyuk falan diyoruz ya, hic alakasi yok..artik trdeki orta siradan bir takimiz..istanbulun takimlariyla yarismanin artik anlami yok..her alanda bizden 100 sene ilerideler..biz ikinci ligten 400 bin euroya bir topcu alamazken(hatta dahada az bir fiyata) begenmedigimiz, hatta kendimizi onlardan buyuk gordugumuz elin istanbul takimlari istedigi futbolcuyu hemen alabiliyo...bizim alamabilmek icin aylarca ugrastigimiz siradan bi futbolcuyu takima bile sokmuyo..bence artik kendimizi kandirmayalim....
        tut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61

Yorum

• Yönetimimizin en iyi yaptığı iş???

Çingene Pazarlığı: )))

İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bizimkiler zaten Gelir misin demiyor,boş sözleşmeye imza atar mısın diyolar..
          Kulubu ile de sıradışı bi pazarlık yapılıyor....

Yorum

• İlk olarak akdenizliTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            hayatında 2000 kişiden fazla seyirci önünde oynamış mıdır sence? kurtlar sofrasından bir lokma kapmaya çalışmış mıdır?
            hayatında hiç "takım içi dengeler" lafını duymuş mudur?
            ümit mill oyuncu oynamışdır ki ben inanıyorum iyi topçu

Yorum

• Yönetimin / basının son dakikada gaz verme - gaz alma operasyonu bunlar..
              Transferler vasat, ama vasatın bile olma ihtimali düşük..
              Es gibt kein richtiges Leben im falschen

Yorum

• İlk olarak lackbera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Arkadaşlar boş yere burada düşünüp canımızı sıkmayalım bu takımdan bişey olmaz...Futbolcular futbolcu kadrosu iyi geçen seneden iyi ama takımda ruh yok bi sebbei var ama nedir bilinmiyor...Sadri Şener müthiş insan ama ilk yanlışı ersun yanalı gönderek yaptı ve futboldan anlamıyolar anlamadığı için LAFTA HERŞEYİ BİLEN AMA HÇBİRŞEYİ BİLMEYEN sayın HAYRETTİN HACISALİHOĞLU yanlış yönlendiriyor egolarını tatmine diyor...
                bu yönetim bu forumda bulunan hepsi de aklı başında insanların en azından yarısının sevgisini,desteğini kaybetmişse aynı durumun takımdaki oyuncuların yarısı için de geçerli olabileceğini düşünüyorum.. "yarısı" iyimser bir tahmin olabilir tabi.

Yorum

• İlk olarak chovy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Üçün beşin hesabını yapıp alamayacaklar şu çocuğu da.Fuzuli yere 6 ayda 10 milyon euro'yu harcadılar , 200 milyar için çingene pazarlığı yapıyorlar transferin son günü.
                  aynen Erdem, Personelin aylik giderinin 405 milyar oldugu yerde 200 milyar'in pazarliginin yapilmasi gercekten komik
                  *
                  * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Bu arada çoğu arkadaş Mehmet Batdal'ın kötü futbolcu olduğunu dile getirmiştir.

Mehmet Batdal tam manasıyla santrafordur.

Gerek hava toplarında gerek şutlarıyla gerek ise bileklerine hakim bir oyuncudur.

Arkadaşların dediği gibi şimdiye kadar neden alınmaz anlamış değilim.

100-200 Milyarın çirkefliğini yapmaktan öte birşeydir bu.

Şuanda alabileceğim Türk forvetler arasından bir ( 1 ) gözükmektedir.

Hayırlısı olsun.
                    Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                    Real Madrid
                    Manchester United
                    twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bu arada çoğu arkadaş Mehmet Batdal'ın kötü futbolcu olduğunu dile getirmiştir.

Mehmet Batdal tam manasıyla santrafordur.

Gerek hava toplarında gerek şutlarıyla gerek ise bileklerine hakim bir oyuncudur.

Arkadaşların dediği gibi şimdiye kadar neden alınmaz anlamış değilim.

100-200 Milyarın çirkefliğini yapmaktan öte birşeydir bu.

Şuanda alabileceğim Türk forvetler arasından bir ( 1 ) gözükmektedir.

Hayırlısı olsun.
                      Mehmet Batdal'ın kötü futbolcu olduğunu içeren bir mesaj göremedim ben.
                      beklentinin çok yüksek olduğu ve tecrübesiz bir oyuncunun da bu beklenti altında ezileceği söyleniyor. en azından ben öyle söyledim.
                      mesajlardan genel olarak anladığım da yönetimden beklenen ile uygulamaya çalışılan arasında "küçük" bir farklılık olduğu..yani "dağ fare doğurdu"

Yorum

• Serkan sağ bekde iş yaparmı arkadaşlar ?

Yorum

• Mehmet Batdal'ın Kocaeli maçında attığı 2 gol

Kazimişi gzas vorert

Yorum

• lig bitti hala transfer mi konuşuyorsunuz
                            kızmıyorum eskisi gibi. üzülmüyorum. yılların verdiği heyecan kaybolmaya başladı bende de.
                            hep umut verilip kandırılmaktan bıktım ..
                            2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                            Gerçek budur. ☆

Yorum

• Yorum

• İlk olarak OYılmaz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Mehmet Batdal'ın Kocaeli maçında attığı 2 gol

Konuyla alakalı değil ama 2. golü atan da fena oyuncuya benzemiyor onu mu alsak

Yorum

Çalışıyor...
                                X