Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• trtt 2 haberi verdi aman alahım trt uydurma haber yapmaz sana geliyorum allahımm

Yorum

• evet abi bitti bu iş... hadi hayırlı olsun tüm camiaya...

Yorum

• Devlet kanalıda açıklama yaptı bitiyor bu iş
        "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
        Ali Kemal Denizci

Yorum

• ya beyler bu standart liegede oynayan axel witselin anderlechtli bir topcuya yaptıgı mudaleyı gordunuzmu adamın ayagı kırılmıs ya cok kotu bı goruntuydu.kırılmadı resmen koptu adamın ayagı

Yorum

• İlk olarak Halit AYDIN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ve yönetim dayanamaz Fatih'i transfer eder..

Aynen öyle olur.

Yorum

• Ne kadar ilginç.

Pazarlık yapmak için elimizde hiçbir kart yok, biz hala haber bekliyoruz.

Acaba ödeme planı mı konuşuluyor.

Yorum

• İlk olarak cellchook tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                alanında geleninde trabzonsporlugundan nefret ederim.

fatih azcık seviyorsa ts u gelmemelidir.bu kadar basit.

bu yönetim bu yanardönerlikle 1 ay sonra yok olur.
                yani arkadaşlar Fatih bu yönetimle gelip yönetimle gitmek zorunda mıdır?
                giden gider kalan kalır.
                herkes demiyor muydu transfer sezonu bitmeden en azından kafa vuracak bir oyuncu alalım diye...
                Fatih değil de başka bir adam alınsa bu sefer de diyecektiniz ki neden bu paraya fatihi alınmadı.
                biz neyi istiyoruz bir bilsek?
                En son BAHADIR33 tarafından düzenlendi; 01.09.2009, 16:44. Sebep: imla
                Uzaktayız sanma,hep yanındayız...

Yorum

• Fatih Tekke geliyor diye olimpiyata gelecek taraftarla aynı tribünlerde olmak içimi acıtıyor.
                  ''Üzgün olmaktansa öfkeli olmayı yeğlerim'' (Hodus)

Yorum

• Fatİh tekke gelİrse bİ kurban keselİm bmn olarak fakİr fukaraya daĞitalim okadar dua ettİk,bÖylece ŞÜkramizi bİlİdİrİrİz CENAB-I HAKKA.
                    En son munzevil tarafından düzenlendi; 01.09.2009, 16:46. Sebep: .
                    “Yenmez taamı ümeranın, fuzelanınÇünkü hakkıdır, yetimin fukaranın “

Yorum

• Aklın yolu bir, neden direndiniz anlamadım.Yani illaha 3 yenilgi,2 beraberlik alıp liderden 8 puan geri kalmak mı gerekirdi...
                      2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Heycan yapmayın olmaz bu transfer 15 dakkada transfer mi olur salça mı bu ya bakkaldan aldın geldin.
                        Sen olmaz dediysen olur Gabric transferinden öncede olmaz demiştin yanlış hatırlamıyosam
                        "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• Fatih Tekke ile anlaşıldı tamamda ZENİTLE ANLAŞILDIMI PROBLEM BURADA HEMEN OLDU BİTTİYE GELMEYİN..
                          Özkan SÜMER

Yorum

• lig radyo ilker saygı galiba fatih tekke hayırlı olsun dedi şu an
                            Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• tekke başlıgını ben açmak isityorum nolurr

Yorum

• İlk olarak Emirhan Ömeroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Devlet kanalıda açıklama yaptı bitiyor bu iş
                                Devlet kanalı Uefa kupası oynadığımız gece sağ üst köşede 2 ezik takıma yer verdi de bize vermedi !
                                Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

Çalışıyor...
                                X