Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Gökçebey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Birisi NVT Spor'a bakın yazmış. La noliyyy çabuk baksın birisi ne var ne yok diye
    yok abi bişey bende baktım az önce dalga geçiyorlar işte bizimle akılları sıra

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Trabzonunsesi kesin dün akşam iftar yapmamış 2 gece önce ki sahurla devam ediyorlar
      bu süperdi

Yorum

• of bi akşam olsada şu transfer dedikoduları bitseeeee

Yorum

• ArkadaŞlar, ab,ler boŞverİn bu yalan haberlerİ lÜtfen. Valla ben ÜzlÜyorum mİllet İŞİnden gÜcÜnden olupta fatİh geldİ mİ haberİne bakiyorlar. Adamin bİrİ yalan yanliŞ yazmiŞ sİtede tİraj olsun popÜlarte olsun dİye yayinlamiŞ, olay bundan İbaret. Takmayin bÖyle Şelere. Fatİh gelseydİ İlk o aÇiklardi bunu zaten..

boşverin bunlarıda: Trabzonda çalışabileceğim bi iş arıyorum varmı acaba iö. öğrenciyim bu sene
          "başarısızlık diye birşey yoktur, sadece sonuçlar vardır."

Yorum

• ortam kalabalık ve gergin bence rahat olun transfer mransfer yalan olcak gibi his var içimde

Yorum

• 3 saat icinde transfer olmazki
              FATIH TEKKE

Yorum

• o yorumları yazanlar şu anda bu sayfalara bakıp bakıp gülüyordurlar .ç..
                Özkan SÜMER

Yorum

• Şuan Yönetim iftarda ne yesek diye düşünüyordur ne transferi

Yorum

• biraz sonra haber yaparlar bu siteler son anda pürüz çıktı diye her zamanki gibi

Yorum

• Trabzonunsesi sitesine yorum gececem ,Hacisalihoglu kramponlarini cikardi, forvet sikintisini kendi czecek diye, bakalim bunada kanacaklarmi...
                      Trabzonspor
                      FC Barcelona MSV Duisburg
                      Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!

Yorum

• İlk olarak akdenizliTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        ben de dün Tempo TV'de bir haber çıkar mı diye akşam 1 saat izledim.. hacivat ve karagöz vardı. hanım da bunu mu izliyorsun diye güldü. diyemedim ki burada transfer haberi çıkmış onu bekliyorum
                        Bütün günün stresini aldı bu mesaj. Hacivat-Karagöz değil komik olan ama, transfer haberi beklediğini söyleyememen kopardı beni
                        Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

• şu trabsonunsesi midir nedir bu sitenin sesini kısalım biras yokmu tel faks filan

Yorum

• Yahu habu iş olmayacak, daha kesini yok.

NEden ömrünüzde bir kere bile konuşmadığınız bir adamın lafları ile umutlanıyorsunuz, alınmaması için aylarca ithamlar altında kalınan, yalanlar söylenen bir transferi yönetim son dakika da bitirir mi sizce, hemde avrupa gitmişken, lige daha 4. haftada havlu atmışken.

Bu iş olmayacak, mantıklı olun beyler. Dönün artık şu yanlıştan, bırakın ne olduğu belirsiz adamların yazılarını.

Daha fazla komik olmayalım lütfen.

Yorum

• her neyse bu haberlere inanmayin
                              FATIH TEKKE

Yorum

• Arkadaşlar ortada birşey yok.

Hemen gaza gelmeyelim..

Şimdiye kadar transfer yapmayan yönetim 3 saat içersinde transfer mi yapacak ?

Akıllı olalım biraz !
                                Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                                Real Madrid
                                Manchester United
                                twitter.com/TSerdarSx

Yorum

Çalışıyor...
                                X