Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Arkadaşlar adam makedonyalı mı ?

Trabzon'a gelmesi kadar normal ne olabilirki ?

Son maçta sakatlanmış Tekke memleketine gelemez mi ?

Ah be Kaptan keşke yarın gelseydin

Yorum

• 57 misafir için çok güzel bir gün bugün...

Yorum

• İlk olarak devilkid tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        fatihin amcasının oglu vardı facebookta..ona ulaşanlar bi el atsalar..
        Şu an online değil ama mesaj attım geri dönerse bilgi veririm artık burda.

Yorum

• fatih geldiyse trabzona ailesini gormeye gelmistir, Ya ne transferi yaa 3 saata transfermi olurr tobe tobeee
          FATIH TEKKE

Yorum

• kendinize gelin fatih gelmiyecek yalan haberlerr umitlenmeyinnsonra cok uzuleceksinizzz
            FATIH TEKKE

Yorum

• Mac basliklarinda böyle Misafir yok... Bari misafirperverlik yapip cay ikram edelim, oruc tuttuklarini sanmiyorum, milleti bu kadar oynattiklarina göre...
              Trabzonspor
              FC Barcelona MSV Duisburg
              Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!

Yorum

• trabzonunsesi sitesine yazı yazdım ama kabul etmediler herhalde. Yayınlanmadı çünü. Adamlar hem yalan haberi araştırmadan sitelerine koyuyo hemde biz yorum tazınca yayınlamıyo varmı böyle birşey Allah aşkına
                "başarısızlık diye birşey yoktur, sadece sonuçlar vardır."

Yorum

• 2.30 saat kaldı bitecek transfer sezonu..
                  herkes rüyada 2.30 kaldı uyanmaya

Yorum

• İlk olarak yabadallah tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    ne oldu ne bu kalabalik Tekke mi geldi ?
                    yabadallah sen mi yazdın yoksa o yorumları? mert sandıkçıyı tanır mısın?
                    Uzaktayız sanma,hep yanındayız...

Yorum

• Milli takım arası var hepinizin bildiği üzere. Doğal olarak takımlar bir kaç gün izin yapıyor. Biz yapmadık tabi, oyunculara güya ceza verdik...Neyse Fatih o sebeplen gelmiştir, sakatlığı da varsa tamamdır işte adam iki gün yayla havası alıp öyle gidecektir...
                      Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• kendinize gelin oyle bisey yokturrrr
                        FATIH TEKKE

Yorum

• İlk olarak turkish0061 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          fatih geldiyse trabzona ailesini gormeye gelmistir, Ya ne transferi yaa 3 saata transfermi olurr tobe tobeee
                          3 saati kafana takma birader konsolosluk açtıracağız

Yorum

• İlk olarak TsIleli61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Kardesim dalga gecmeyi birak Allah Askina...
                            dalga geçmiyorum ,doğru yani gerçek haber yalan yook
                            ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• LİG TV'de Zİya DOĞAN: "TS'nin bu seneki sorunu Hüseyin'i kaybetmesidir. Ayman gibi oyuncular takımlara en gerekli oyunculardır."

Transfer haberi değil ama...
                              Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• ya bu yönetim bu taraftar bu kadar ayaklandı da almadı fatihi bu saaten sonra hiç almaz asbaşkanı duymadınızmı transfer falan yok dedi bursa maçında fatih'in trabzona gelmesi normal ama zamanlaması yanlış bu kadar insanı heyecanlandırdı ama bu saatten sonra ben sanmıyorum bu takıma gelsin
                                ÇekİLiN FırtINa GelİYOR...

Yorum

Çalışıyor...
                                X