İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak trabzonsporfan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAllahım bu sene çabucak bitsede bidaha ki sene gelseTrabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Zeki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBende inaniyorum!
Yorum
-
İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu rakamlar gökhan in gecen sezon basarili oldugunu göstermez.
15 gol atti ama 45 tane de atabilirdi,bu durumda basarisiz da denilebilir.
Ben basarisiz oldu da demiyorum ama gökhan bonservisinin karsiligini verememistir.
Mesela gecen sezonki denizli,konya ve belediye macinda kacirdiklarini atsaydi biz sampiyon bile olabilirdik.
Gerci meseleye nerden baktigin da cok önemli,ben gökhan in dolu tarafi yaninda bos taraflarini da görebiliyorum.
kimse zorlamadi bizi 6 milyon veripte yerli bir forvet almaya.tr de hicbir futbolcu o parayi etmez.kayseri iyi para kazandi iki futbolcusundan.6 milyon daha iyi degerlendirebilirdi..
sezon basinda fatih tekke olayindan kaynaklanan olumsuz havaninda etkisi hep üzerimizde olacak..özellikle forvet oyunculari baski altinda ve buda performanslarini ciddi bicimde etkileyecek.sonucta hepimiz zarar görecegiz..
yakinda yönetim istifa eder ve klübü kendi ellerimizle rant pesinde kosan kisilere teslim ederiz...ve günün birinde trabzonspor efsanesi tarih olur..KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR
Yorum
-
golcumuz yok dıyenler her macı golcumuz olmadıgı ıcın mı kaybedıyoruz.
sız de kucukken sadece hep gol mu atmak ısterdınız.
futbol santraforlardan ıbaret degıldır.
bır takım rakıbı boguyor,sağlı sollu atak yapıp pozısyon buluyorsa ve santrafor gercekten becerıksızse golcu gerek.
fakat dıyarbakır ve touluse macında ne rakıbı bogduk ne de tas gıbı top oynadık.
alınan skor takımın nefesıdır.nefesımız yetmedı.
bır sag bek-afolabı ve on lıbero al bak ne oluyor takım.
Yorum
-
transfer transfer transfer transfer transfer transfer transfer transfer transfer transfer transfer transfer transf transfer transfer transfer transfer transfer transfer transfer transfer transfer transfer transfer transfer transfer transfer transfer transfer transfer transfer transfer transfer transfer transfer transfer transfer transfer transfer transfer .
bir şeyi 40 kere dersen olurmuş totem yapalım az
Yorum
-
Hala Gökhanin neyi dogru yapmasindan bahsediyoruz...
Alinacak bir Forvet...
Gökhan´i da Umut´u da ilk 11´den etmeyle korkutacak. gerekirsede edecek...
ozaman görün siz Gökhan´daki istegi*Kurşunlarla yıkılmazdım, Yıktı beni bu aşk*
///Zinédine Yazid Zidane\\\
Yorum
-
İlk olarak mehmedinho50 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHala Gökhanin neyi dogru yapmasindan bahsediyoruz...
Alinacak bir Forvet...
Gökhan´i da Umut´u da ilk 11´den etmeyle korkutacak. gerekirsede edecek...
ozaman görün siz Gökhan´daki istegi
Milli forvet semih bizde olsaydi,inaniyorum ki transfer yapilmamasi icin kampanya baslatilirdi.
Daha düne kadar ne deniyordu,forvet ancak gökhan ve umut a alternatif olmali.
Degil mi futbalski 60?"Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
Yorum