Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ünalı da fırçalamıştır birileri bizden habersiz nasıl konuşursun o molla pardon Tekke ile
    "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• İlk olarak Tanju Taşkın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Necati Ateş Antalyaspor'da. En azından Necati'yi alsaydık...
      boşver renktaş bizim taraftar beğenmez necati'yi
      7
      Cngz_61

Yorum

• İlk olarak DURAS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        erdal hocamın dediği gibi yönetilmiyoruz. Trabzonda bu küçük insanlar varolduğu sürecede yönetilmeyeceğiz. Trabzondak yönetimi profosyonellere teslim edip, asbaşkanmış, futbol şube sorumlusuymuş gibi makamları ortadan kaldırırsak belki klüpte bazı küçük insanların kuklası olmaktan çıkar.
        Bu makamları halen daha ehliyeti olanlara vermekten bahsetmiyoruz .

Bu ağalık sistemine çanak tutmaktan vazgeçmediğimiz sürece , her yönetim bir diğerinin kopyası olur . 10 sene birde belki " eh işte " diyebileceğimiz bir başkan çıkar , o kadar .

Yorum

• İlk olarak trapz0ne1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Beğenmeyeceğz tabi Necati'yi alana kadar kendi çocuklarını oynat !

Yorum

• alay konusu olduk bu sene geçen sene takdir edilen başkan bu sene yerden yere vuruluyor...
            I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Yonetim istifa yazamiyorum. Abilerim kiziyor bana. Daha biz burada orucu acmadik bu arada. Yazik oldu. Yine gelemedi kaptan.
              1

Yorum

• Serdar, Sadri Şener sence sahiden hadiseye hakim mi? Son kongreden çıkıldığında ümitlenmiştim. En azından zayıf ama kendi içinde bölünmeyecek bir yönetim olacak demiştim. Bakın Hayrettin bey'in ısrarla Ünal hoca'nın sorumluluğunda olması gereken konularda açıklama yapması bir mesaj aslında...

Başkanın yapacağı basit bir şey. Hayrettin bey İhsan bey hatta belki bir iki kişinin daha istifasını isteyip yedeklerle devam edecek...Zaten iki profesyonel yönetici var kulüpte Ünal ve Müdür...

Ünan hoca'nın gelir gelmez teknik adam gönderme işine girdiğini sanmıyorum ( yanılabilirim daha önce yanldım) Şu bizim Halil ile bir konuşmak lazım. Ne bilgiler vardır onda
                Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Serdar, Sadri Şener sence sahiden hadiseye hakim mi? Son kongreden çıkıldığında ümitlenmiştim. En azından zayıf ama kendi içinde bölünmeyecek bir yönetim olacak demiştim. Bakın Hayrettin bey'in ısrarla Ünal hoca'nın sorumluluğunda olması gereken konularda açıklama yapması bir mesaj aslında...

Başkanın yapacağı basit bir şey. Hayrettin bey İhsan bey hatta belki bir iki kişinin daha istifasını isteyip yedeklerle devam edecek...Zaten iki profesyonel yönetici var kulüpte Ünal ve Müdür...

Ünan hoca'nın gelir gelmez teknik adam gönderme işine girdiğini sanmıyorum ( yanılabilirim daha önce yanldım) Şu bizim Halil ile bir konuşmak lazım. Ne bilgiler vardır onda
                  Sadri baskan yapamaz onu...
                  1

Yorum

• İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Beğenmeyeceğz tabi Necati'yi alana kadar kendi çocuklarını oynat !
                    ergin keleş nasıl , yada emre aygün . golde attılar ya alalım hemen

başımıza evlatçılıktan geldi ne geldiyse
                    7
                    Cngz_61

Yorum

• İlhan söylediklerini destekliyorum, seninle aynı fikirdeyim. Yönetim bana görede birkaç kritik hata yaptı. Hatta o hatalar nedeniyle bu ilk 2'ye giremiyeceğiz büyük ihtimalle. Ama sadece saha sonuçlarına bakarak düşünmüyorum, yönetimin hala kredisi var bende. Bu sene yapılan hatalardan ders alınır umarım. Elimizdeki takım da birkaç nokta transferle ve iyi bir hocayla büyük işler elde edebilicek bir takım. Hemen yakıp yıkmaya başlamayalım.
                      Hiçbir isim Trabzonspor'un üzerinde değildir !

Yorum

• bir kere bu yönetim kazanın altına bu gün bir kere daha odun attı yaramıza tuz bastı

Yorum

• İlk olarak akdenizliTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          bence , şu ana kadar gördüğümüz resimde en masum olanlar Başkan,Ünal Karaman ve Fatih Tekkedir.. Başkanın acilen yola devam edeceği arkadaşlarını belirleyip diğerlerinin istifasını istemesi gerekir. Ünal Karaman en masumlardandır evet ama o da bu işlere bilmeden de olsa alet olarak maalesef taraftarın gözünde kredisini bitirmiştir. Başkan da gitmeli diyenler epeyce kalabalık ama şu aşamada başkanın gitmesi durumu daha da kötüye götürür. Başkan futbol'dan ne kadar anlamıyorsa ,insan ilişkileri ve yöneticilik konusunda da o derece başarılıdır bence.Hatası ekibini baştan düzgün olarak kuramamasıdır ki ekibin kurulmasında "kontenjan" durumları olduğunu söyleyen arkadaşlar var. şu anda tepkileri en çok çeken bu şahıslar ,bu kontenjandan yönetime giren şahıslar mıdır bunu bilemem..bilenler varsa paylaşırlar belki.
                          bu kontenjan konusunda bilgisi olan var mı arkadaşlar ..böyle bir olay var mı yoksa bu da mı mert sandıkçının haberi?
                          Uzaktayız sanma,hep yanındayız...

Yorum

• arkadaslar türk milleti olarak dünümüzü çok erken unutuyoruz. daha 2 sene önce n.a zamanında çıktıgımızda tam bir yıkıntı gibiydik. sadri şener geldi koca camia ya tekrar umut verdi. fatih in alınmasını herkesten çok istiyorum ama. bu kadar da alcalacak yorumlar yapmayalım. hatası olabilir ama hemen "çek git, defol, istifa," demeyelim. biraz iyi yanından bakınca geçen seneki kadro nasıl olduda bu duruma düştü onu düşünmek lazım. o son dakikalara kadar gol bekledigimiz takıma ne olduda böyle yorumlarımmıza mağruz kalıyor . yönetim transferde bir fiyaskoya yol açmıs olabilir ama futbolcularımızın böyle kötü oynamasının sebebini bulmamz lazım.yönetimin bu olayı çözmesi lazım çok baslılık varsa fazlalıkları kesip atması lazım. içimde SADRİ ŞENERE halen bir sevgi var yönetimin deki karektersizler yüzünden bu hale düştü . inş. düzeleceğiz. her kötü olaydan sonra kelle istemeyi bırakacagız. ersun yanalı aradıgımız gibi sadri şeneride çok ararız. ben düşünüyorum su takımın basında ersun hoca var , bu gün en azından 3 galibiyetimiz vardı ama tez canlılığımızdan olmadı işte !
                            TRABZONSPOR
                            Bünyamin Kahriman (24), Ahmet Muhammet Demirel (21) , Serhat Kırkayak (23)
                            Mesut Keleş (19)

Yorum

• İlk olarak trapz0ne1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Biri "ciddi misin " yazmış. Yok şaka yapıyorum her hafta Umut'la Gökhan'la eğleniyorum.
                              "53"

Yorum

• Erdal kim kalacak geride Sadri başkanı destekleyen Taraftarda istemiyor zaten.

Yorum

Yükleniyor...
                                X