Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• yönetim transfer yapacak mı yapmayacak mı?

Yorum

• İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      abı zaten oyle her pozısyona gırıpte gol atan adamlar ya gıgnac yada jardel oluyor zaten..gokhanın ıyı bı alternatıfı olsa ınan daha cok gol atar...
      kalenın ıcındende top dısarı atılmazki be kardesım becerıyı falan gectim artık onunki ruhsuzluk en cok o huyuna kızıyorum cok ısteksız kendını kral sanıyo vazgecılmez oldugunu dusunuyo

Yorum

• İlk olarak ümit akyıldız tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        evet gökhan ünalın gece yılki gol atma ortalaması 5/1 yanı her net pozısyondan sadece 1 tane o da tutarsa gicnac ı gordunuz adam pozısyon yokken gol attı bize sezon sonunda yapıcamız en mantıklı ıs gokhan gıbı umut gıbı turkıyede pıyasası olan adamları takasta kullanmak tayfun da dahıl
        Türkiye'de en kaliteli 3 forvet Fatih, Gökhan ve Semih'tir bana göre. Gökhan 1 yılda teşhis konulacak bir oyuncu asla değildir. Geçen sene kötü olduğuna inanmıyorum kendi becerisiye bir çok maç kazandırdı hemde gerçek performansını sergilemeden. Gol kaçırmış olabilir bu da gayet doğal.
        Trabzon SK 1967
        #8 Adam Maher

Yorum

• Simdi sagbek icin hoca kendi kadrosuna bakabilir.. Goksuyu ferhati veya girayi orada deneyebilir..

selcuk-colman-tiji uclusu bana kalirsa selcuk-serkan-ceyhun seklinde olmasi gerekir yoksa rakiplerimiz orta sahamizi yuruyerek gecerler..

Yinede bana kalirsa colman ve tiji gonderilip yerlerine bruls-pappy ikilisinden biri ile iyi bir onlibero alinabilir..

Birtek forvetimiz sikintili.. Alternatif futbolcu yok.. Gokhan kendine gelirse en buyuk transferimiz olur..
          "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Türkiye'de en kaliteli 3 forvet Fatih, Gökhan ve Semih'tir bana göre. Gökhan 1 yılda teşhis konulacak bir oyuncu asla değildir. Geçen sene kötü olduğuna inanmıyorum kendi becerisiye bir çok maç kazandırdı hemde gerçek performansını sergilemeden. Gol kaçırmış olabilir bu da gayet doğal.
            Gökhan a toz kondurmuyorsun,bazen düsünüyorum da ben sanki gökhan i tanimiyorum gibi geliyor bana.

Her oyuncu belli kulüplerde kalitedir.Mesela gökhan kayseride kaliteydi evet.

Ama ayni kaliteyi bizde gösteremedi,göstereceginden de umutlu degilim.

Zaman herseyi gösterecektir....
            "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Allahım bu sene çabucak bitsede bidaha ki sene gelse

Yorum

gökhan sadece futbol hayatının en parlak donemını kayserıde gecırmıs bır adam ve gol kralı olmus oda onun futbol yasantısındaki maxsimum noktaydı daha yukarısı yok kaldıkı bu sene gecen yılkı kadar da pozısyona gıremıcekmıs gıbı gorunuyo takımdakı ılk ızlenımler

Yorum

Abi Gokhan iyi topcu. Kacirabilirde normal. Ama bence istekli degil be abi.
                  1

Yorum

• Mehmet aurelio betisde satis listesindeydi degil mi?

Bu orta saha ile yol alamayiz,mehmet i bu mevkiiye alsak cok iyi olurdu.

Tamam su anda sakat ama hep sakat kalacak degil ya bu adam...

Yorum

• İlk olarak Mehmet Zeki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Abi Gokhan iyi topcu. Kacirabilirde normal. Ama bence istekli degil be abi.

Gökhan ile ilgili en doğru tespit
                      Fırtına İhtilal Efsane

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Gökhan a toz kondurmuyorsun,bazen düsünüyorum da ben sanki gökhan i tanimiyorum gibi geliyor bana.

Her oyuncu belli kulüplerde kalitedir.Mesela gökhan kayseride kaliteydi evet.

Ama ayni kaliteyi bizde gösteremedi,göstereceginden de umutlu degilim.

Zaman herseyi gösterecektir....
                        Toz kondurmamakla alakalı değil sadece gerçek.

Gökhan benim gözümde kalitelidir geçen yıl 3. olmamızda onun payı büyüktür. Benim söylemek istediğim bu inanmayan olabilir lig sonunda daha detaylı tartışırız bu konuyu.

Neden beğeniyorum çünkü çok pozisyona giriyor, defansın arkasına iyi sızıyor her oyuncuyla pas bağlantısı var gol atıyor attırıyor. İlk senesinde 15 gol 7 asist iyi bir rakam bunu tartışmak bile hata.
                        Trabzon SK 1967
                        #8 Adam Maher

Yorum

• İlk olarak Celil Köse tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Gökhan ile ilgili en doğru tespit
                          bende yukarda yazmıstım okuduysanız sadece ısteksız degıl kendını havalarda goruyo bırısı gokhan ıcın cok guzel bısey yazmıstı kım oldugunu hatırlamıyorum ama
                          ::: gokhan unal futbolu ek iş gibi görğyo demıstı işte bundan kurtulmassa degısen bısey olmaz yoksa golculugunu ınkar edemem ama buyuk topcuda dıyemem

Yorum

Toz kondurmamakla alakalı değil sadece gerçek.

Gökhan benim gözümde kalitelidir geçen yıl 3. olmamızda onun payı büyüktür. Benim söylemek istediğim bu inanmayan olabilir lig sonunda daha detaylı tartışırız bu konuyu.

Neden beğeniyorum çünkü çok pozisyona giriyor, defansın arkasına iyi sızıyor her oyuncuyla pas bağlantısı var gol atıyor attırıyor. İlk senesinde 15 gol 7 asist iyi bir rakam bunu tartışmak bile hata.
                            Bu rakamlar gökhan in gecen sezon basarili oldugunu göstermez.

15 gol atti ama 45 tane de atabilirdi,bu durumda basarisiz da denilebilir.

Ben basarisiz oldu da demiyorum ama gökhan bonservisinin karsiligini verememistir.

Mesela gecen sezonki denizli,konya ve belediye macinda kacirdiklarini atsaydi biz sampiyon bile olabilirdik.

Gerci meseleye nerden baktigin da cok önemli,ben gökhan in dolu tarafi yaninda bos taraflarini da görebiliyorum.

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bu rakamlar gökhan in gecen sezon basarili oldugunu göstermez.

15 gol atti ama 45 tane de atabilirdi,bu durumda basarisiz da denilebilir.

Ben basarisiz oldu da demiyorum ama gökhan bonservisinin karsiligini verememistir.

Mesela gecen sezonki denizli,konya ve belediye macinda kacirdiklarini atsaydi biz sampiyon bile olabilirdik.

Gerci meseleye nerden baktigin da cok önemli,ben gökhan in dolu tarafi yaninda bos taraflarini da görebiliyorum.
                              Gökhan'ın geçen gerçek performansını sergilemediğinden hem fikiriz doğrudur ama buna rağmen takıma katkısı çoktur dediğiniz maçlarda gol kaçırmıştır buna sebep bir çok faktör var ama Eskişehirspor,Antalyaspor, Bursaspor gibi maçkarda da takımı ipten almıştır bu da bir gerçek. Dileğimiz Gökhan'ın performansını artırması ben de bu işi başarıcağına inanıyorum.
                              Trabzon SK 1967
                              #8 Adam Maher

Yorum

• İlk olarak ümit akyıldız tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                bende yukarda yazmıstım okuduysanız sadece ısteksız degıl kendını havalarda goruyo bırısı gokhan ıcın cok guzel bısey yazmıstı kım oldugunu hatırlamıyorum ama
                                ::: Gokhan unal futbolu ek iş gibi görğyo demıstı işte bundan kurtulmassa degısen bısey olmaz yoksa golculugunu ınkar edemem ama buyuk topcuda dıyemem
                                katilmiyorum!
                                1

Yorum

Yükleniyor...
                                X