batuhan gelirse , gökhan'ı henry'nin oynadığı gibi oynatabiLiriz
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGabriç i aldığımızda yabancı kontenjanımız doluyor.
Ya birini satacağız ya da yattara türk olacakki bir yabancı daha alalım.
Yorum
-
Yukarıdaki haber yeni değil, düne ait bir haber ... '' Kerum'un araya girmesiyle Hajduk Gabric'i Trabzonspor'a verdi'' yazıyor... Benim görebildiğim kadarı ile bugün için yeni bir haber yok...Bir sitede Gabric'in bonservis bedelinin kendisine ait olan % 40 'lık bölümünden vazgeçtiği için transferin gerçekleşeceği yazıyordu... Aynı site 4 yıllık anlaşma diyor...Kaynağın da oyuncunun kendisi olduğunu söylüyor, ancak resmi bir açıklama olmadığını belirtiyordu...Kaynağı şimdi bulmam zor, ama haber içeriği aşağı yukarı böyle idi ve oyuncunun Cuma günü imzalayacağını belirtiyordu. Bu tür transferlerde sabıkalı olduğumuzu düşünürsek temkinli davranıp Sadri Şener'le birlikte Gabriç'i imza masasında göreceğimiz anı beklemekte fayda var derim.Biri yükseğe çıkmaya görsün. Herkesde bir analık duygusu belirir.. Çok çıkma, düşersin dercesine bakarlar.
Bunu acınma sanarak inmiş çok kimseler vardır.
Yorum
-
İlk olarak Oğuzhan Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületrabzoncell reklamlarındada oynadı artık zor!
7Cngz_61
Yorum
-
İlk olarak trapesus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttp://www.index.hr/sport/clanak/haj...or/444707.aspx
Bu haber de 24 dakika önce eklenmiş. Gabric kesin Trabzon'da arkadaşlar.
Bu haberin neresi 24 dakika önce eklenmiş renktaş ? Anlamadım..
Yorum
-
İlk olarak Jackdaniels tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBjknin oynatmadığı adamı alıp sen oynatacaksın öylemi sonrada o takımla şampiyonluk mücadelesi vereceksin yani??? Bazılarıda hala batuhan alınırsa ii olur diyolar ve hayretle okuyorum msjları bu sene bu kadroyla ve bu düşünce yapısıyla lig bizim için çok acı geçecek sanırım bunu bu hafta sivas deplasmanında görmemeyi umut ediyorum...Mario Alberto Kempes - El Matador
Yorum
-
Hırvatistan'ın önemli basın organlarından biri olan Croatian Times'da bu sabah ki haberiyle Gabric transferini duyurdu .
http://www.croatiantimes.com/news/Sports/2009-08-05/5243/Drago_Gabric_to_transfer_to_Trabzonspor
Yorum
-
İlk olarak trapz0ne1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebatuhan gelirse , gökhan'ı henry'nin oynadığı gibi oynatabiLiriz
Yorum
Yorum