Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• batuhan gelirse , gökhan'ı henry'nin oynadığı gibi oynatabiLiriz
    7
    Cngz_61

Yorum

• İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Gabriç i aldığımızda yabancı kontenjanımız doluyor.

Ya birini satacağız ya da yattara türk olacakki bir yabancı daha alalım.
      afolabiyi kaçırmazsak eğer avrupadada bişeyler yaparız.. yattarayı türk yapmamalarının nedeni belli zaten ! istanbulda olsaydı acaba bu kadar beklermiydi diye düşünmek lazım! song satılmalıydı kesinlikle.. trabzoncell reklamlarındada oynadı artık zor!

Yorum

• Batuhan ın alternatif olarak alınması biraz çok zor....
        farklı açıdan aynı aşka bakmak.. bordo mavi

Yorum

• Yukarıdaki haber yeni değil, düne ait bir haber ... '' Kerum'un araya girmesiyle Hajduk Gabric'i Trabzonspor'a verdi'' yazıyor... Benim görebildiğim kadarı ile bugün için yeni bir haber yok...Bir sitede Gabric'in bonservis bedelinin kendisine ait olan % 40 'lık bölümünden vazgeçtiği için transferin gerçekleşeceği yazıyordu... Aynı site 4 yıllık anlaşma diyor...Kaynağın da oyuncunun kendisi olduğunu söylüyor, ancak resmi bir açıklama olmadığını belirtiyordu...Kaynağı şimdi bulmam zor, ama haber içeriği aşağı yukarı böyle idi ve oyuncunun Cuma günü imzalayacağını belirtiyordu. Bu tür transferlerde sabıkalı olduğumuzu düşünürsek temkinli davranıp Sadri Şener'le birlikte Gabriç'i imza masasında göreceğimiz anı beklemekte fayda var derim.
          Biri yükseğe çıkmaya görsün. Herkesde bir analık duygusu belirir.. Çok çıkma, düşersin dercesine bakarlar.
          Bunu acınma sanarak inmiş çok kimseler vardır.

Yorum

• İlk olarak Oğuzhan Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            trabzoncell reklamlarındada oynadı artık zor!
            neden olmasın reklamın ne bağlayıcılığı var
            7
            Cngz_61

Yorum

• batuhan gelse bile ilk fırsatta bjk gidecektir, böyle bir adamın alınmasını istemem.

batuhanın ne futbolculuğunu severim nede tuttuğu takımı
              BİZE HERYER TRABZON!!!
              Bordo Mavİ

Türk futbolunda en az yuvarlak olan toptur. . .

Yorum

• ya bize batuhan gibi bi forvet lazım değil ki..alanzinhonun colmanın ara paslarına koşup, son vuruşu düzgün yapabilecek hızlı bir forvet lazım...kısa boylu, süratli...
                Bordo Mavi

Yorum

• gabrici aldık sayarsak songu gönderip yerine fransadaki defans oyuncusunu da alırsak çok güzel olur heralade sağ bek de oynayabiliyormuş...
                  OSCAR CARDOZO

Yorum

• İlk olarak trapesus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    http://www.index.hr/sport/clanak/haj...or/444707.aspx

Bu haber de 24 dakika önce eklenmiş. Gabric kesin Trabzon'da arkadaşlar.

Bu haberin neresi 24 dakika önce eklenmiş renktaş ? Anlamadım..

Yorum

• İlk olarak Jackdaniels tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bjknin oynatmadığı adamı alıp sen oynatacaksın öylemi sonrada o takımla şampiyonluk mücadelesi vereceksin yani??? Bazılarıda hala batuhan alınırsa ii olur diyolar ve hayretle okuyorum msjları bu sene bu kadroyla ve bu düşünce yapısıyla lig bizim için çok acı geçecek sanırım bunu bu hafta sivas deplasmanında görmemeyi umut ediyorum...
                      Erkan Zengin için söylemiyorum...Örneğin Bjk nin forvetlerinden birileri yedek kalacak onları alınca şampiyonluk için mücadele edemeyecekmiyiz..Yada bizim Song yada Giray yedek kalacak onlardan birini alsalar yarışamayacaklarmı bizimle..Yerine iyi adamları varki oynatılmıyor ama bu yedek kalanın kötü olduğu anlamına gelmez..
                      Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• E sağ bek ne olacak?
                        O Kupa Buraya Gelecek....

Yorum

• Ben bu gabriç transferinden çok sağ beke yada forvete adam alınmasını isterdim....

Yorum

• Hırvatistan'ın önemli basın organlarından biri olan Croatian Times'da bu sabah ki haberiyle Gabric transferini duyurdu .

http://www.croatiantimes.com/news/Sports/2009-08-05/5243/Drago_Gabric_to_transfer_to_Trabzonspor

Yorum

• Evet duyurmuşlar....

Yorum

• İlk olarak trapz0ne1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                batuhan gelirse , gökhan'ı henry'nin oynadığı gibi oynatabiLiriz
                                gökhan forvette zor oynuo orda nasıl oynasın hep aynı çalımları yapıo gidio topu sağa çekio kaptırıo

Yorum

Yükleniyor...
                                X