Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Gökhan'ın geçen gerçek performansını sergilemediğinden hem fikiriz doğrudur ama buna rağmen takıma katkısı çoktur dediğiniz maçlarda gol kaçırmıştır buna sebep bir çok faktör var ama Eskişehirspor,Antalyaspor, Bursaspor gibi maçkarda da takımı ipten almıştır bu da bir gerçek. Dileğimiz Gökhan'ın performansını artırması ben de bu işi başarıcağına inanıyorum.
    Bende inaniyorum!
    1

Yorum

• Gökhan iyi golcü bu tartisilmaz sadece yanindaki eleman isi bilmiyor...

Yorum

• İlk olarak trabzonsporfan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Allahım bu sene çabucak bitsede bidaha ki sene gelse
        Başladığı güne lanet ediyorum resmen eziyet çekiyoruz keşke 1 sene ara verilse.
        Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Zeki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bende inaniyorum!
          sadece bursa macı var akıllarda kalan olumlu yonde ama bır yıgın macta neler kaybettırdıgını hatırlamak bıle ıstemıyorum gökhanı gs de dusunuyorum eger orda oynasaydı kendını yırtardı bızdede devlet memuru gıbı oynuyo

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bu rakamlar gökhan in gecen sezon basarili oldugunu göstermez.

15 gol atti ama 45 tane de atabilirdi,bu durumda basarisiz da denilebilir.

Ben basarisiz oldu da demiyorum ama gökhan bonservisinin karsiligini verememistir.

Mesela gecen sezonki denizli,konya ve belediye macinda kacirdiklarini atsaydi biz sampiyon bile olabilirdik.

Gerci meseleye nerden baktigin da cok önemli,ben gökhan in dolu tarafi yaninda bos taraflarini da görebiliyorum.
            güiza da 14 milyon €..ilk senesinde yaptiklari ortada..gökhan isteksiz oynuyor..bi türlü motive olamiyor takim avni akerde..deplasmanda o kadar puan toplayip sampiyonlugu kendi sahamizda alamadigimiz puanlar yüzünden kaybetmemiz biraz düsündürmesi gerekir bizleri.takimin üzerinde müthis bir baski olusuyor..bizim insanimiz motive edemez..etse etse demotive eder..
            kimse zorlamadi bizi 6 milyon veripte yerli bir forvet almaya.tr de hicbir futbolcu o parayi etmez.kayseri iyi para kazandi iki futbolcusundan.6 milyon daha iyi degerlendirebilirdi..
            sezon basinda fatih tekke olayindan kaynaklanan olumsuz havaninda etkisi hep üzerimizde olacak..özellikle forvet oyunculari baski altinda ve buda performanslarini ciddi bicimde etkileyecek.sonucta hepimiz zarar görecegiz..

yakinda yönetim istifa eder ve klübü kendi ellerimizle rant pesinde kosan kisilere teslim ederiz...ve günün birinde trabzonspor efsanesi tarih olur..
            KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• yıllardır yumusak takım olduk ve devam edıyoruz.
              onlıberosu tjıkuzu olan bır takımın sampıyon olma sansı nedır?

Yorum

• 15 gol iyi bir istatistiktir,ama %20-25(çok emin olmamakla beraber oranın böyle bir sayı olduğunu okumuştum) gol / gol pozisyonu oranı kötü bir istatistiktir.eğer gökhan istekli olursa bu oranı %40-45lere çekebilecek kapasitede bence.

Yorum

• Arkadaşlar herkes gs gs diyo Adnan polatın bi arazisi diyelim 100mlyn dolar onu bankaya karşılık gösteriyo parayı alıyo transferleri de yapıyo bizim başkanda ve yönetimde olmadıgından varsa bile bu kadar degerli olmadıgından olmuyo heralde bu işler böle yürüyo bizde kaynak arayıp duruyoruz...

Yorum

• golcumuz yok dıyenler her macı golcumuz olmadıgı ıcın mı kaybedıyoruz.

sız de kucukken sadece hep gol mu atmak ısterdınız.

futbol santraforlardan ıbaret degıldır.

bır takım rakıbı boguyor,sağlı sollu atak yapıp pozısyon buluyorsa ve santrafor gercekten becerıksızse golcu gerek.

fakat dıyarbakır ve touluse macında ne rakıbı bogduk ne de tas gıbı top oynadık.

alınan skor takımın nefesıdır.nefesımız yetmedı.

bır sag bek-afolabı ve on lıbero al bak ne oluyor takım.

Yorum

• transfer transfer transfer transfer transfer transfer transfer transfer transfer transfer transfer transfer transf transfer transfer transfer transfer transfer transfer transfer transfer transfer transfer transfer transfer transfer transfer transfer transfer transfer transfer transfer transfer transfer transfer transfer transfer transfer transfer transfer .

bir şeyi 40 kere dersen olurmuş totem yapalım az

Yorum

• Saat 2 ye yaklaşıyor ve burda 30 kişi hala transfer ümidi ile tartışıyor..

Acaba yönetim bizim konuştugumuzun % 1 ini konuşsaydı suan da takımımız da en azından 1 forvet ve sağbek olmazmıydı..
                        Fırtına İhtilal Efsane

Yorum

• Hala Gökhanin neyi dogru yapmasindan bahsediyoruz...
                          Alinacak bir Forvet...
                          Gökhan´i da Umut´u da ilk 11´den etmeyle korkutacak. gerekirsede edecek...
                          ozaman görün siz Gökhan´daki istegi
                          *Kurşunlarla yıkılmazdım, Yıktı beni bu aşk*
                          ///Zinédine Yazid Zidane\\\

Yorum

• Alınacak bir forvet Gökhan ve Umutun kendi üzerlerinde yarattıkları baskıyı kaldırmakta da yardımcı olacaktır..

Yani bi forvet alıp 3 forvet transfer etmiş olcaz
                            Fırtına İhtilal Efsane

Yorum

• Bizim aradigimiz golcü Kölndeki Novakovic..Takimdan ayrilcakmis bir yabanci yolayipta alsak iyi olur maliyetide fazla degildir..

Yorum

• İlk olarak mehmedinho50 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Hala Gökhanin neyi dogru yapmasindan bahsediyoruz...
                                Alinacak bir Forvet...
                                Gökhan´i da Umut´u da ilk 11´den etmeyle korkutacak. gerekirsede edecek...
                                ozaman görün siz Gökhan´daki istegi
                                Olay budur,ne zaman gökhan ya umut un yedek kalmasi degilde Trabzonsporun menfaatleri önde olursa o zaman kazaniriz.

Milli forvet semih bizde olsaydi,inaniyorum ki transfer yapilmamasi icin kampanya baslatilirdi.

Daha düne kadar ne deniyordu,forvet ancak gökhan ve umut a alternatif olmali.

Degil mi futbalski 60?
                                "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

Yükleniyor...
                                X