Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 5 den assa bi fiyata giderse cale cok uzuluruz ilerde onuda soyliyim.

duzgun bir teklif gelmiyorsa colmani satmaya calissinlar baska turlu cale 2-3 sene sonra 8 milyona bi yere transfer olucna basimizi cok duvara vururuz.

Yorum

• hayrettin başkandan yalanlama gelmedi
      ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• Matrix transferde haberler nelerdir?
        OSCAR CARDOZO

Yorum

• İlk olarak Adem Köse tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          5M çok be o kadar para vermezler,her yöneticiyi demirören mi sandınız 2-3m arası bir fiyata gitse iyidir

vereni bulmak lazım ya 3 filan da cok az! sonucta biz bu adamı cok ucuza almadıkki...benim en büyük korkum da bu calenin 2 sene sonra dario srna gibi bi bek olup bize ah vah cektirmesi ! ama hırvat milli takımına secilen bi adam için de 5 milyon versin hoffenheim.. adamlar bizi enayi yerine koyuyo! yada onlardan alcak adam varsa takas yapsınlar..!

Yorum

• Bu Konuyu 82 Aktif Üye Görüntülüyor 82

Yorum

• İlk olarak akdenizliTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              benim anlamadığım 4 e al.4 e sat...eee? sadece kısa vadede nakit elde etmek için yapılan bir iş mi bu? bulamıyor muyuz 4 milyon eur ki bunu yapıyoruz. bulamıyorsak da millet nasıl yıldızları vadeli alıyor biz alamıuoruz?
              Yönetime borçlanma izni çıkmadı genel kuruldan, mecburen bu sistemi kullanacaklar, sanırsam Caner i satın alma opsiyonlu kiralanacak Cale satılıp bir yabancı transfer yeri boşaltılacak.
              TRABZONSPORUM İÇİN ÇEKİLEN HERTÜRLÜ ÇİLE KUTSALDIR

Yorum

• İlk olarak Jester tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Sakin olmak lazım, herşey sağlam bir planlama dahilinde yapılıyor!

Hayırlısıyla bu sene aradığımız sol kanatı bir bulalım;
                seneye de sağbeke yoğunlaşacağız.
                2011'de de bir golcü bulduk mu tamamdır.

Göreve önce yardımcı hoca, sonra teknik direktör, en sonra da sportif direktör getiren bir kulüp başkasını yapsaydı sürpriz olurdu zaten.

2012 de Colman'ın sözleşmesi bitincede ortasahayı çekip çevirecek , Tugay , Syzmek vs. bir adam gerekiyor. Ama çok acil değil, 2013 e sarksada çok şey kaybetmeyiz..Önceliğimiz solda oynayabilen futbolcu sayısını min. 8 e çıkarmak olmalı. Sakatlığı var cezası var malum..
                O Kupa Buraya Gelecek....

Yorum

• Trabzon yerel medyasında tek kelime geçmiyor bu Caner ile ilgili...

Yorum

• İlk olarak Salih Yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    arkadaşlar caner i almışsak cale gitti demek acaba yönetim bir forvet alır mı
                    ceyhun varya forvete ne gerek var diye düşünüyordur hayrettin bey nasıl olsa klüpte onun dediği oluyor...
                    2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• gercekten de caner gelmısse bence cale elden cıkarılmalı rusya da cok macını izledım cska mosakova da bayagı basarılı maclar cıkardı bu yıl gondermek ıstemıyorlardı zıco onu takımda bıle gormek ıstemıyormus onlarda bu yuzden kıralamak istiyorlar zaten satıs opsıyonunda kı 3.2 mılyon euro da kalıtelı bır futbolcu oldugunu gosterıyor 1 yabancı kontenjanı da ben yonetımın yabancı forvet alarak kullanacagını dusunuyorum
                      2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Murat Erdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Trabzon yerel medyasında tek kelime geçmiyor bu Caner ile ilgili...
                        Geçseydi kesin yalan derdim..Madem yerel medyada geçmiyor o zaman kesin doğru bu Caner haberi
                        Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                        As Roma
                        Francesco Totti "10"
                        Twitter:cemtotti61

Yorum

• 5 e gitse cale ilerde 8 e falan transfer olunca cok da icim yanmaz forvet ihtiyacimiz asikar sonucta.
                          ama 2.75 e aldigimiz adami 3e 4 e birakirsak o zaman yazik olur.

onun yerine colmani ver 1- 1.5 milyona ustunede sen yok para forvet al.

Yorum

• İlk olarak xahi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            CAle bir satılsın gerisi kolay.

şaka bi yana renktaş dediğin doğru bence cale satılırsa cidden o zaman bir forvet alabilirler ama işte asıl oscarlık olay sudur. bu yonetim bu işleri 3 günde yapabilirmi ?
                            1967' den beri olduğu gibi
                            SENİN GÜCÜN KARANLIĞI YIRTACAK!

Yorum

• Caner eğer gerçekten gelmişse çok iyi adam ama sol bek değil arkadaşlar, hücum yönü çok daha kuvvetli. Manisa'da forvet arkası ve sol açıkta şans buluyordu.
                              haa bir de söyleyim halı saha maçında çakmıştık Canerlere
                              "53"

Yorum

• İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Alanzinho'yu satmayız herhalde öyle düşünüyorum..Eğer yabancı gidecekse Colman ve Cale'den biridir diye düşünüyorum
                                Colman da gitsin Cale ' de ....

Yorum

Yükleniyor...
                                X