Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Tunahan Güllü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    matrix orhan ile mustafa gündemdemi?
    orhan zaten listede olan isim mustafa ise sonradan forvet adayı olabilir takas mantıklı olur
    Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
    Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• Onur,Brüls,Göksu mu?

Mustafa'nın bonservisine karşılık 1 er yıllığına kiralanabilir...
      facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

• İlk olarak TSefa.1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Zaten kimse imzalatmadığı için Fenerbahçede
        Tamam işte onu demek istiyorum, para saçacak yer arıyor adamlar .. Ben eminimki Lugano bu sezon sonu olmazsa bir dahaki sezon sonu o da olmadı ondan sonraki sezon, yani sözleşmesi bitmeden fenerbahçe tarafından gönderilecek ve sözleşme fesih parası olarak fenerbahçeden aldığı tazminatla 7 sülalesi geleceğini garanti altına almış olacak ..
        Més que un club!
        Nil Satis Nisi Optimum..
        Gustavo Alejandro Colman !

Oyna, dik oyna!

Yorum

• Mandzukiç'in piyasası ne kadar bilen ? fikri olan ?

Yorum

Hoşgeldin Matrix,

Mahmut Aksu, Mustafa Pektemek'i bitirmek için Ankara'ya gitmiş doğrumu ?

İlhan Cavcav, Mustafa Pektemek'e Onur, Brüls, Göksuyu istiyomuş..

Haberin doğruluğu var mı ?
            Başka Ne İstiyormuş İlhan Cavcav..
            İstemediği Birşeymi Kalmış..

Böyle Birşey Varsa Almaya Bile Gerek Yok..
            Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

• İlk olarak Murat Erdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Mandzukiç'in piyasası ne kadar bilen ? fikri olan ?
              Sezon başı Bremen 10 milyon € önermiş ancak Dinamo 15 milyon € isteyince transfer gerçekleşmemiş..
              ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• İlk olarak İskender YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Tamam işte onu demek istiyorum, para saçacak yer arıyor adamlar .. Ben eminimki Lugano bu sezon sonu olmazsa bir dahaki sezon sonu o da olmadı ondan sonraki sezon, yani sözleşmesi bitmeden fenerbahçe tarafından gönderilecek ve sözleşme fesih parası olarak fenerbahçeden aldığı tazminatla 7 sülalesi geleceğini garanti altına almış olacak ..
                Ben böyle düşünmüyorum. Zira bence Lugano çok iyi bir futbolcu kadromda görmek isterdim. Fenerbahçe de para var sorun olmaz 3 milyon eurodan en iyi transferleri bu oldu

Örneğin yanlış oldu..

Ferrari'yi örnek göstersen daha iyi olurdu

Yorum

• İlk olarak Murat Erdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Mandzukiç'in piyasası ne kadar bilen ? fikri olan ?
                  © unbekannt
                  Geburtsdatum:21.05.1986
                  Größe:1,86
                  Nationalität: Kroatien
                  Position: Sturm
                  Fuß:rechts
                  Marktwert:6.000.000 €
                  Spielerberater:Cvjetkovic, Ivan

Transfermarkt.de
                  Més que un club!
                  Nil Satis Nisi Optimum..

Oyna, dik oyna!

Yorum

• Öncelikle Umut ya da herhangi bir futbolcumuzun aşağılanmasını kabul etmiyorum. Lütfen bu alışkanlığımızdan kurtulalım lütfen...

Burak, Yavuz Selim i yaymak lazım. Özellikle Bursa, Sakarya ve bir de Ege de yeni Yavuz Selimler kurmak lazım....
                    Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

Haber61...
                      arkadas ben bulamadim
                      linkini yollasana bi zamet

Yorum

• Hafta sonu Chealse'nin Kösice'den aldığı Matiç ve Hertha Berlin'in Red Star Belgrad'dan 1 yıllığına 350.000 Euroya kiraladığı Nemanja Pejcinoviç...Biz ayakta uyumaya devam edelim.

Yorum

Ben böyle düşünmüyorum. Zira bence Lugano çok iyi bir futbolcu kadromda görmek isterdim. Fenerbahçe de para var sorun olmaz 3 milyon eurodan en iyi transferleri bu oldu

Örneğin yanlış oldu..

Ferrari'yi örnek göstersen daha iyi olurdu
                          Vurgulamak istediğim Lugano'nun futbolculuğu değil, ilk alıntıda altığı çizdiğin gibi dünyanın hiçbir takımının Lugano'yla böyle bir kontrat imzalamayacağı gerçeğidir, Lugano elbetteki çok iyi futbolcu ..

Ferrari olayı tam bir komedi zaten .. Sen bir sene önce Zapo diye bir adam al 4,5 milyon euroya, sonraki sezon aldığı yıllık ücretide kendin vererek zar zor bir takıma kirala, sonra ondan bariz bir üstünlüğü olmayan Ferrari için klubünün kapısında yat, 5 milyon euro bonservis ver, yıllık 2,5 milyon euro da kendisine ver ..
                          Més que un club!
                          Nil Satis Nisi Optimum..

Oyna, dik oyna!

Yorum

• Batuhan faslı kapanmıştır...Elde kaldı Mustafa...Bu gün kaç yöneticimiz açıklama yapmış?..Neyse bu gün hiç değilse Ünal hoca'nın da açıklaması var...
                            Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• matrix deniz yılmaz ile ilgeleniyormuyuz?
                              OSCAR CARDOZO

Yorum

• İlk olarak 61karradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                arkadas ben bulamadim
                                linkini yollasana bi zamet

Spor61 miş pardon..

Yorum

Yükleniyor...
                                X