İlk olarak Tunahan Güllü tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak TSefa.1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZaten kimse imzalatmadığı için FenerbahçedeBen eminimki Lugano bu sezon sonu olmazsa bir dahaki sezon sonu o da olmadı ondan sonraki sezon, yani sözleşmesi bitmeden fenerbahçe tarafından gönderilecek ve sözleşme fesih parası olarak fenerbahçeden aldığı tazminatla 7 sülalesi geleceğini garanti altına almış olacak ..
Més que un club!Nil Satis Nisi Optimum..Gustavo Alejandro Colman !
Oyna, dik oyna!
Yorum
-
İlk olarak TSefa.1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHoşgeldin Matrix,
Mahmut Aksu, Mustafa Pektemek'i bitirmek için Ankara'ya gitmiş doğrumu ?
İlhan Cavcav, Mustafa Pektemek'e Onur, Brüls, Göksuyu istiyomuş..
Haberin doğruluğu var mı ?
İstemediği Birşeymi Kalmış..
Böyle Birşey Varsa Almaya Bile Gerek Yok..Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...
Bir şehir takımından fazlası...
Yorum
-
İlk olarak Murat Erdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMandzukiç'in piyasası ne kadar bilen ? fikri olan ?''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG
Yorum
-
İlk olarak İskender YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTamam işte onu demek istiyorum, para saçacak yer arıyor adamlar ..Ben eminimki Lugano bu sezon sonu olmazsa bir dahaki sezon sonu o da olmadı ondan sonraki sezon, yani sözleşmesi bitmeden fenerbahçe tarafından gönderilecek ve sözleşme fesih parası olarak fenerbahçeden aldığı tazminatla 7 sülalesi geleceğini garanti altına almış olacak ..
Örneğin yanlış oldu..
Ferrari'yi örnek göstersen daha iyi olurdu
Yorum
-
İlk olarak Murat Erdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMandzukiç'in piyasası ne kadar bilen ? fikri olan ?© unbekannt
Geburtsdatum:21.05.1986
Größe:1,86
Nationalität:Kroatien
Position: Sturm
Fuß:rechts
Marktwert:6.000.000 €
Spielerberater:Cvjetkovic, Ivan
Transfermarkt.deMés que un club!Nil Satis Nisi Optimum..Gustavo Alejandro Colman !
Oyna, dik oyna!
Yorum
-
Öncelikle Umut ya da herhangi bir futbolcumuzun aşağılanmasını kabul etmiyorum. Lütfen bu alışkanlığımızdan kurtulalım lütfen...
Burak, Yavuz Selim i yaymak lazım. Özellikle Bursa, Sakarya ve bir de Ege de yeni Yavuz Selimler kurmak lazım....Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
İlk olarak TSefa.1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHaber61...
linkini yollasana bi zamet
Yorum
-
İlk olarak TSefa.1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen böyle düşünmüyorum. Zira bence Lugano çok iyi bir futbolcu kadromda görmek isterdim. Fenerbahçe de para var sorun olmaz 3 milyon eurodan en iyi transferleri bu oldu
Örneğin yanlış oldu..
Ferrari'yi örnek göstersen daha iyi olurdu
Ferrari olayı tam bir komedi zaten ..Sen bir sene önce Zapo diye bir adam al 4,5 milyon euroya, sonraki sezon aldığı yıllık ücretide kendin vererek zar zor bir takıma kirala, sonra ondan bariz bir üstünlüğü olmayan Ferrari için klubünün kapısında yat, 5 milyon euro bonservis ver, yıllık 2,5 milyon euro da kendisine ver ..
Més que un club!Nil Satis Nisi Optimum..Gustavo Alejandro Colman !
Oyna, dik oyna!
Yorum
-
Batuhan faslı kapanmıştır...Elde kaldı Mustafa...Bu gün kaç yöneticimiz açıklama yapmış?..Neyse bu gün hiç değilse Ünal hoca'nın da açıklaması var...Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
İlk olarak 61karradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadas ben bulamadim
linkini yollasana bi zamet
Spor61 miş pardon..
Yorum
Yorum