Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Tazemata'yı atıyorum biz alsak.. neler derdiniz neler.. hani herşeyin en iyisini bilen seyircilerimiz var ya.. nerden çıktı bu adam.. elalem keita,elano,nihat alıyor biz ise adı sanı duyulmayan tazemata'yı.. geçiniz efendim.. Samet Aybaba'yı istemediniz alın işte Broos.. Hugo'nun yanılmıyorsam 3 hakkı vardı.. Önce D.Bakır,sonra Toulouse 3.de Manisa oldu.. Oyun bitti Hugo..!

Yorum

• ''Acilen bir forvet, yoksa istifa et"

Trabzonsporlu forvet oyuncularının sezon başında yaşadıkları formsuzluğu sürerken, taraftarlar takımlarına golcü oyuncu transferi yapılması isteğini devam ettiriyor.. Bordo-mavililerin taraftar gruplarından avniaker.net giriş sayfasında, ''Acilen bir forvet,yoksa İstifa et' yazısı dikkat çekti..

Türkiye ve dünyada gelişen tüm son dakika spor haberlerini anında ve tarafsız olarak kullanıcısına sunan Türkiye'nin bir numaralı spor portalı

Yorum

• Paron yanlıs oldu

Yorum

• Şuan 1. öncelik sorunumuz keşke forvet olsa!Takımda genel bir sorun var arkadaşlar.
          Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Şuan 1. öncelik sorunumuz keşke forvet olsa!Takımda genel bir sorun var arkadaşlar.
            Takımdaki sorun oyuncusuzluk değil bana göre oynamıyolar resmen

Yorum

• Forvet isteyenler, gol atmayı sadece forvete özgü sananlar D.Bakır-Fb maçını izlesin.. Fb'nin golleri sağ bek G.Gönül,sağ açık Kazım'dan geldi.. Oysa fener 2 forvet Semih ve Guiza ile oynuyor.. Kazım hem gol atıyor hem de pozisyon yaratıyor sürekli.. Bizim kanat futbolcumuz ise Engin Baytar.. şutları cılız.. kale önüne kadar gider şut yerine kaleciye pas verir.. neyse .. hala daha forvet diye diye avutun kendinizi.. ha bu arada geçen hafta fb 3- sivas 0 goller Kazım,Emre,Dos Santos..

Yorum

• İlk olarak Emrah KabuL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Forvet isteyenler, gol atmayı sadece forvete özgü sananlar D.Bakır-Fb maçını izlesin.. Fb'nin golleri sağ bek G.Gönül,sağ açık Kazım'dan geldi.. Oysa fener 2 forvet Semih ve Guiza ile oynuyor.. Kazım hem gol atıyor hem de pozisyon yaratıyor sürekli.. Bizim kanat futbolcumuz ise Engin Baytar.. şutları cılız.. kale önüne kadar gider şut yerine kaleciye pas verir.. neyse .. hala daha forvet diye diye avutun kendinizi.. ha bu arada geçen hafta fb 3- sivas 0 goller Kazım,Emre,Dos Santos..
                Renkdasim forvet ihtiyacini 1-2 maca indirgemeyin.

Manisa macini forvet yüzünden kaybetmis olmayabiliriz ama gecen sezon son vurus eksikliginden dolayi kac puan kaybettigimizi saymaya gerek var mi?

Tabiiki forvet tek eksiklik degil,bunun yaninda orta saha ve sagbeke de oyuncu lazim...

Evet,belki de orta sahada lider bir oyuncu ilk ihtiyac da denebilir.
                "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak Emrah KabuL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Forvet isteyenler, gol atmayı sadece forvete özgü sananlar D.Bakır-Fb maçını izlesin.. Fb'nin golleri sağ bek G.Gönül,sağ açık Kazım'dan geldi.. Oysa fener 2 forvet Semih ve Guiza ile oynuyor.. Kazım hem gol atıyor hem de pozisyon yaratıyor sürekli.. Bizim kanat futbolcumuz ise Engin Baytar.. şutları cılız.. kale önüne kadar gider şut yerine kaleciye pas verir.. neyse .. hala daha forvet diye diye avutun kendinizi.. ha bu arada geçen hafta fb 3- sivas 0 goller Kazım,Emre,Dos Santos..
                  Sanki 5 forvetimiz var da, altıncısını istiyoruz. Bu kadarına körlük denmez, çünkü bir insan maçları radyodan bile dinlese golcü eksikliğini anlardı. Bu "basiretin bağlanması" olsa gerek. Yönetimde de aynı hastalıktan var.

Yorum

• İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    bugün tesislere gittim bir kaç futbolcuyla sohbet imkanı buldum

açıkcası psikolojileri çok bozulmuş touluse maçına baya baskı oluşturmuş yönetim üzerlerinde

sorumluluk alamıyorlar çünkü avni akerde yuhlanmaktan korkuyolar hata yapmaktan korkuyolar

bazı futbolcular gitmek istiyormuş

umut ve gökhan psikolojik olarak kötü

bu arad alt yapıdan biri idamana çıktı ismini bilmiyorum

taraftar bize destek olsun bizi yuhalamasınlar dedi biz trabzonsporun topçusuyuz başka takımın değil
                    avniakerde deplasmanda gibi oynuyoruz en ufak bir hatada yuhalama ıslık yahpacağımız şeyleri dahi yapamıyoruz deplasmanda daha rahatız

bizidesteklesinler dediler bizi yuhalamasınlar biz trabzonsporun başarısı için burdayız dediler
                    duy bunları taraftar duy yazıklar olsun hepinize be..bunlarda insan sonuçta tabiki böle olucak.. o kadar baskıyla çıkarsan sahaya olacağı budur.. kendi kendimize ettiğimizi 25 yıldır kimse yapmıyo bize bu gidişle şampiyonluğu hiçkimse beklemesin.. sadece 1 yıl sabrettik şampiyonluğu kaçırdık 1 sene daha sabretsek belki çok güzel şeyler olucak ama yok istemiyoruz çünkü.. yarın yönetime çomak sokmak isteyenler çıkıcaktır yine..

Yorum

• Mustafa Pektemek geliyormus tümsporun haberine göre, o mu sampiyon yapacak bizi Sayin Baskanim.
                      HY67...

Yorum

• İlk olarak Panthaso tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Takımdaki sorun oyuncusuzluk değil bana göre oynamıyolar resmen
                        Adamlar bile bile niye oynamamzlık yapsınlar adamlar küfür yemekden korkuyor sen ne diyorsun ..

Yorum

• Transfer Dosyası başlığında milenyuma giriyoruz.
                          Més Que Un Club

Yorum

• Forvetsiz Trabzonspor kan ağlıyor.
                            24 Ağustos 2009 Pazartesi 12:50

Forvetsiz Trabzonspor kan ağlıyor, yönetim ve teknik direktör Hugo Broos seyrediyor. Olan da Trabzonspor sevdalılılarına oluyor. Bordo-mavililer, Diyarbakır ve Toulouse hezimetlerinden sonra dün de Manisa'da hüsrana uğradılar. Şampiyonluk adayı Karadeniz Fırtınası, 3. maçında 2. yenilgisini alırken, ev sahibi ekibin tek golünü 16'da (Trabzon'un gönderdiği) İsaac attı. Trabzonspor yönetiminin, transfer etmediği Fatih Tekke ise Zenit forması ile takır takır gollerini atmayı sürdürüyor.

Kusurlu fırtına

Lige Sivasspor galibiyetiyle başlayan bordo-mavililerin hayalleri çabuk bitti. Üç haftada iki mağlubiyet alındı.

Lige Sivas galibiyetiyle başlayan ve otoritelerin, "En hazır takım" dediği Trabzonspor dağıldı. Ligde önce evinde Diyarbakır'a yenilen bordo-mavililer ardından UEFA Avrupa Ligi'nde Toulouse'a boyun eğdi. Karadeniz Fırtınası'na son darbeyi de Manisa vurdu. Ligin yeni takımı Manisa bu sezon ilk galibiyetini Trabzonspor'dan aldı. Trabzonspor 16. dakikada
                            İsaac'in golüyle yenik duruma düştü, 74 dakika bu skorun altından kalkamadı. Trabzon'da Gabriç de forma giydi.

Başkan devreye girdi
                            Ligin ilk iki maçında Eskişehir (0-0) ve A.Gücü ile (1-1) berabere kalan Manisa sahasında ilk kez Trabzonspor galibiyeti de yaşadı. Bu yenilgiden sonra yönetim ve teknik direktör Hugo Broos'un radikal değişiklikler alacağı belirtiliyor. Broos'un raporuna göre mutlaka bir golcü alınacak. Başkan Sadri Şener'in de bu mağlubiyet sonrasında Broos ve Ünal Karaman ile acil bir toplantı yaptığı öğrenildi.

909
                            YA TRABZONA MAHKUMSUN YA TRABZONDAN MAHRUMSUN...

Yorum

• O zaman futbolcularla, taraftarın bir araya gelmesi gerekiyor. Yönetim neden baskı oluşturdu anlamak güç, belkide maçları yönetim baskısından kaybettik.

Yorum

• İlk olarak TRabzon 0f Love tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Adamlar bile bile niye oynamamzlık yapsınlar adamlar küfür yemekden korkuyor sen ne diyorsun ..
                                Tamam işte korktuklarından performans gösteremiyolar . Ne adamlarız ya

Yorum

Yükleniyor...
                                X