Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak mustafadinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ya arkadaşım sen Gökhanın tipini beğenmiyor olabilirsin,koşuşunu beğenmiyor olabilirsin Fatih TEKKE nin akrabası olabilirsin vs vs vs bütün bunlar Gökhanın büyük futbolcu olduğu gerçeğini değiştirmez.
    Ben Gökhan'a kötü futbolcu demedim.(Çok gol kaçırabilir ve bizim oyun stilimize uygun değildir ancak iyi bir golcüdür.) F.Tekke'nin akrabası olabilirsin gibi laflar da hoş değil. Burada Trabzonspor'un efsanelerinden birini savunmak akrabası olmayı gerektirmez. Ayrıca bu saatten sonra Fatih'in alınmasını da doğru bulmuyorum. Ancak yazdığın mesajı biraz incelesen:
    Fatih'in bu takımda sakat sakat 31 gol attığını senelerce gol sorunumuzu hallettiğini ki hakem hataları ve defansımız bozuk olmasa o sezonlarda rahatlıkla şampiyon olacağımızı anlamak zor olmasa gerek.
    Gökhan Ünal da 2 kez gol kralı olmamıştır. Ayrıca o zamanda Gökhan'a 6.5 milyon veren hiçbir İstanbul kulübünün olmadığını ve Gökhan'ın Galatasaray'a gitmek için can attığını bilmemen şaşırtıcı.

Dediğim gibi ben bu saatten sonra F.Tekke'nin alınması gerektiğini savunmuyorum Gökhan'a da kötü futbolcu demiyorum yazdığım cevap sadece mesajının yanlışlarla dolu olmasınaydı.

Yorum

• İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Tahammül etmek zorunda Gökçe abi, tahammül edemiyorsada fırsatını bulduğunda laf sokmak zorundada olmasın...

Ben forumda herhangi bi konu yüzünden biriyle şiddetli tartışmış olsamda kin tutmam, hatta o üyenin kullanıcı adını bile unuturum beynimin bi yerine yazmam '' ben senle tartışmıştım dimi gel bakayım şöyle seni gidi senii '' modlarınada girmem.

Beni uyardığından bahsediyor farabi, doğrudur ama karşımdaki üyeye herhangi bişey söylememe rağmen bana '' salak, geri zekalı '' vari hakarette bulunanıda uyarsa sorun olmaz...

Neyse verdiğim rahatsızlık yüzünden herkesten özür diliyorum...
      Futbol profesörleri kim Koray? Futbol profesörlerinin konuya yorumlarına tahammül etmek zorunda değilsin mesela. O mesajı okumadan bir sonraki mesaja geçebilirsin. Ben de öyle çok yapmıştım. Mesajın içeriğinden önce kimin yazdığına bakıyordum ve o mesajda ne bulabileceğimi az çok biliyordum. Şimdi bütün mesajları dikkatlice okumaya çalışıyorum.

Karşılıklı bir şeylerin olduğu anlaşılıyor. Bunlar ilk önce karşılıklı anlayışla çözülür. Senin için söylemiyorum, forumdaki genel, sen futboldan bu kadar anlıyorsun havası için söylüyorum; herhangi birisine sen futboldan anlamıyorsun, şunu yanlış düşünüyorsun, o adam bize yaramaz gibi birşeyler söylemeden önce kişinin kendisinin futboldan neyi ne kadar anladığını, neyi nasıl doğru bildiğini düşünmesi gerekir.

Durumlara farklı bakış açılarıyla bakabilmek de önemli. Bursa'nın artığı Gökhan Güleç olayı bana Bülent Uygun olayını anımsattı. Uygun konusunda tamamen zıt fikirlerimiz vardı. Benim gözümde sen Bülent Uygun'u Trabzonspor'a layık görebildiysen, bir başkası da pekala Gökhan Güleç'i layık görebilir. Bu konuda daha anlayışlı olmak gerekir.

Değil mi güzel kardeşim
      En son Gökçebey tarafından düzenlendi; 10.08.2009, 15:35.
      hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

• Savunmamızdaki zaafiyetin cezasını derbilerde ve Avrupa'da keserler.
        Kimsenin şüphesi olmasın.

Takımımız hala fazla yumuşak, savunma hattımız da hala yetersiz.

Denilebilir ki rakiplerinki çok mu iyi ama onların hücum hatları bize göre zaten daha iyi, üstelik 2 tanesi harıl harıl savunmaya takviye peşinde.

Biz ise Sivas'ı yenince şampiyon olmuş gibiyiz neredeyse.
        Eksikler de katılınca süper olacağız, hocanın tatlı sıkıntısı gibi beylik laflar.

Gelecek adamlar zaten iyi olduğumuz yere gelecek.
        Sorunlar aynen devam.

İşimiz Katarlılara kaldı yani..
        Önce iletişim düzelmeli...

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Ancak burada fikir tartışmanın olanağı yok . Ezbere konuşan , üstelik ukala ve ahlak problemleri olan pek çok arkadaşımız var . Etkin iletişim mümkün değilse , zamana bırakmak en iyisi .
          İlk olarak Gökçebey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Futbol profesörleri kim Koray? Futbol profesörlerinin konuya yorumlarına tahammül etmek zorunda değilsin mesela. O mesajı okumadan bir sonraki mesaja geçebilirsin. Ben de öyle çok yapmıştım. Mesajın içeriğinden önce kimin yazdığına bakıyordum ve o mesajda ne bulabileceğimi az çok biliyordum. Şimdi bütün mesajları dikkatlice okumaya çalışıyorum.

Karşılıklı bir şeylerin olduğu anlaşılıyor. Bunlar ilk önce karşılıklı anlayışla çözülür. Senin için söylemiyorum, forumdaki genel, sen futboldan bu kadar anlıyorsun havası için söylüyorum; herhangi birisine sen futboldan anlamıyorsun, şunu yanlış düşünüyorsun, o adam bize yaramaz gibi birşeyler söylemeden önce kişinin kendisinin futboldan neyi ne kadar anladığını, neyi nasıl doğru bildiğini düşünmesi gerekir.

Durumlara farklı bakış açılarıyla bakabilmek de önemli. Bursa'nın artığı Gökhan Güleç olayı bana Bülent Uygun olayını anımsattı. Uygun konusunda tamamen zıt fikirlerimiz vardı. Benim gözümde sen Bülent Uygun'u Trabzonspor'a layık görebildiysen, bir başkası da pekala Gökhan Güleç'i layık görebilir. Bu konuda daha anlayışlı olmak gerekir.

Değil mi güzel kardeşim

Benim ''futbol profösörü'' mesajımdan önce sarfedilen kelimeler, demekki o kelimeleri bana dediki alıntı yaparak cevap verdi ''futbol profösörü'' kelimeleri içeren mesajıma...

---

Farabi olmayan bişe öyle mi ?.. Tamam artık lütfen konu uzamasın...
          Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• Daha önce anlatmışmıydım bilmiyorum. Ortaokul 3 teyim...Okul takımındayım. Her Trabzonlu gibi "sıkı topçuyum" sol ayağım fena biraz çelimsizim ama okul takımının yıldızıyım işte. Şehrin en güçlü lisesinin takımı ile oynuyoruz. Bizimki yatılı okul olduğu için hem mevcudu az hem de yetersiz beslenmeden kaynaklanan fikisel sorunumuz var rakibe karşı....Ama hırslıyız fena halde...Maç başlıyor okulun yatılı mevcudunun neredeyse tamamı saha kenarında...Çok iyi oynuyorum. Benden çok uzun olan rakip sol beki yatırıp kaldırıyorum İskender abi gibi ...Sol çaprazdan şahane bir dış vuruşla topu ters köşeden takıyorum filelere...Yıkılıyor futbol sahası...Maç devam ediyor...Yine sağ beki yatırıp kaldırmaya devam ediyorum. Arkadaşlara direktifler veriyorum falan. Derken bir ses duyuyorum. Şımarma, sesler susmuyor ondan sonra... futbol oynadığını mı zannediyorsun, çenen değil ayaklaarın konuşsun...Aynı ses bizim takımdaki diğer çocuklara sürekli övgü ile sesleniyor...Aferin, bravo çocuklar....Sesin sahibi rahmetli babam...Nerden duyduysa öğrenmiş maçımız olduğunu gelmiş...Maç bitiyor 1-0 kazanıyoruz benim golümle...Koşuyorum babama doğru kaşlar hala çatık bu mu yani diyor bütün yapabileceğin bu mu...Birazdan yanımıza gelen arkadaşımın başını okşuyor babam. Aferin diyor...Aldırmaz gibi yapıyorum ama aldırıyorum fena halde....Fena halde bozuluyorum...Ertesi hafta evci iznine çıkıyorum. Annemle konuşurken geçen hafta çok mu iyi oynadın diyor? Babanı ağlatmışsın sevinçten....Hala kızarım rahmetli babama o gün bana neden sarılmadı diye..Neden aslan oğlum demedi diye...

Niye mi anlattım bunu? Ne bileyim anlattım işte....
            Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak melihkuzey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              geçen sene türk statüsüne geçiyordu ama katar takımı devreye girince yönetim o davadan vazgeçmişti. normalde yönetim yattarayı türk statüsüne hemen aldırabilir. ama sanırım bir şekilde satmanın yolunu arııyorlar.
              Yattara'nın satılma konusunda haklı olabilirsin. Ama önceki dönemlerden birçok örnekler mevcut iken -ki bu örnekler aldığımız başarısız sonuçlardır-
              başkanımızın bu gibi zorlu bir dönemde (avrupa ligi, türkiye ligi ve türkiye kupası) bir oyuncu satacağını, en azından ocak ayına kadar düşünmüyorum.

Ocak ayındaki transfer döneminde belki bir şeyler olabilir. Ama ne yapıp edip Yattara'yı Türk vatandaşlığına geçirmemiz gerekiyor. Yoksa Gabriç-Yattara-Alanzinho üçlüsünü bir müsabakamızda görebilmemiz mümkün olmayabilir. Hatta bırakalım üçlüsünü ikilisini bile göremeyebiliriz. Nitekim hoca Gabriçten çok şeyler bekliyor. Onu müsabakalarımızda direk oynatacaktır. Ama yabancı sınırlaması bu üçlü için hatta ikili için belimizi bükecek gözüküyor.

Yorum

• evet mehmet batdal haberini okudum şimdi...cio_henry ye teşekkürler...750 bin istemişler bakalım hayırlısı olsun
                YA TRABZONA MAHKUMSUN YA TRABZONDAN MAHRUMSUN...

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Daha önce anlatmışmıydım bilmiyorum. Ortaokul 3 teyim...Okul takımındayım. Her Trabzonlu gibi "sıkı topçuyum" sol ayağım fena biraz çelimsizim ama okul takımının yıldızıyım işte. Şehrin en güçlü lisesinin takımı ile oynuyoruz. Bizimki yatılı okul olduğu için hem mevcudu az hem de yetersiz beslenmeden kaynaklanan fikisel sorunumuz var rakibe karşı....Ama hırslıyız fena halde...Maç başlıyor okulun yatılı mevcudunun neredeyse tamamı saha kenarında...Çok iyi oynuyorum. Benden çok uzun olan rakip sol beki yatırıp kaldırıyorum İskender abi gibi ...Sol çaprazdan şahane bir dış vuruşla topu ters köşeden takıyorum filelere...Yıkılıyor futbol sahası...Maç devam ediyor...Yine sağ beki yatırıp kaldırmaya devam ediyorum. Arkadaşlara direktifler veriyorum falan. Derken bir ses duyuyorum. Şımarma, sesler susmuyor ondan sonra... futbol oynadığını mı zannediyorsun, çenen değil ayaklaarın konuşsun...Aynı ses bizim takımdaki diğer çocuklara sürekli övgü ile sesleniyor...Aferin, bravo çocuklar....Sesin sahibi rahmetli babam...Nerden duyduysa öğrenmiş maçımız olduğunu gelmiş...Maç bitiyor 1-0 kazanıyoruz benim golümle...Koşuyorum babama doğru kaşlar hala çatık bu mu yani diyor bütün yapabileceğin bu mu...Birazdan yanımıza gelen arkadaşımın başını okşuyor babam. Aferin diyor...Aldırmaz gibi yapıyorum ama aldırıyorum fena halde....Fena halde bozuluyorum...Ertesi hafta evci iznine çıkıyorum. Annemle konuşurken geçen hafta çok mu iyi oynadın diyor? Babanı ağlatmışsın sevinçten....Hala kızarım rahmetli babama o gün bana neden sarılmadı diye..Neden aslan oğlum demedi diye...

Niye mi anlattım bunu? Ne bileyim anlattım işte....
                  ulan sen de beni ağlattın şimdi...gözlerim doldu valla

Yorum

• Yattara'nın Yerine Bence Yabancı Forvet Almalıyız .

Eğer Kaliteli Bir Yerli Forvet Alırsak Yattara'dan Boşalacak Olan Yabancı Kontejan'ını V.Borre İle Dolduralım.

Bu Yazdıklarım Olası Yattara Transferlerinden Sonra Olabilecek Ataklardır

Not: Kayserispor'un Aldığı Makukula Asla Yeni Aghahowa Olamaz . Kayserispor'a Çok Katkı Sağlayacaktır Eğer ki Alındıysa .
                    Tebrik Etmek Lazım Kayseri'yi .

Yorum

• Santrafor için ortaya atılan Mehmet Batdal ismi önceden çok kez İstanbul gündemine gelmiş, ancak o döneme göre hayli yüksek olan piyasası nedeniyle rafa kalkmış bir isim. Geçtiğimiz yıl sakatlık sonrası çekingen bir oyun yapısına bürünen Mehmet, fazla skor üretemese de hucüm bölgesindeki etkisiyle dikkat çekmişti. Son dönemde eski gücüne kavuşup mücadeleci futboluna geri dönünce çok ciddi bir asist sayısına ulaşmıştı.

Öncelikli tercih Batuhan olmalıdır elbette ama bu konuda Bjk yönetimi bizi ciddi anlamda oyalıyor. Yüksek ihtimalle de satmayacaklar. İbrenin Mehmet'e dönmesi şu durumda en mantıklısı gibi gözüküyor. Hem zaman açısından hem de maddi açıdan...
                      BORDO MAVİ

Yorum

• İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Benim ''futbol profösörü'' mesajımdan önce sarfedilen kelimeler, demekki o kelimeleri bana dediki alıntı yaparak cevap verdi ''futbol profösörü'' kelimeleri içeren mesajıma...
                        ---
                        Farabi olmayan bişe öyle mi ?.. Tamam artık lütfen konu uzamasın...
                        Bir şeyin varlığını kanıtlayamıyorsan , olmayan bir şey olarak nitelenmesi doğal . Bir yukarıdaki mesajımda verdiğim sözde aynen geçerli .

Alıntıladığın mesajımın altına şunu da koysaydın . Ayrıca o mesajımında tamamını yayınlamanı beklerdim .

İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        ...
                        Ben düşüncemin arkasındayım . İki satır sözden , niyet analizi ve futbol bilgi testi sonucu çıkaranlar ezberci , meselelerin arasında hiç bir bilgi içermeyen alaylı mesajlarda ukalalık göstergesidir , içi boştur .
                        ...
                        Buna var diyebilirsin . İyi de edersin , bu konudan taviz vermem .

Gurur , ne kötü bir şey ...

Yorum

• bazı arkadaşlar yattara satmışlar bile...yattara ya talip varmı ki şu anda o bile belli değil

Yorum

• bu arada yattara satılırsa bence de yabancı bir forvet alınırsa çok iyi olur

Yorum

• satsınlar yattara mattara kalmadı yalan oldu
                              7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• İlk olarak BMŞT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                satsınlar yattara mattara kalmadı yalan oldu
                                alıcısı çıksa da keşke satsalar

Yorum

Yükleniyor...
                                X