Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Matrix abi burda olduğunu görmemişim .. Çok teşekkürler verdiğin bilgiler için.

Bu arada Hırvat medyasına da bir teşekkür borçLuyuz !

Yorum

• ama iyi para vermisiz 2,5 milyon euro az degil yani..umarim deger...bide uefada oynamiyacak adama nasil verdiler anlamiyorum..hedef bide yari final
      tut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61

Yorum

• gabric in bonservisi ne kadar

Yorum

• İlk olarak spormania tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          öyle beklediğin gibi bir adam değil zaten..mücadeleci bir adam..Alanzinho beklemiyosun heralde...elimizde ondan var zaten...

mucadeleci elimizde serkan var)) tayfun var..2,5 milyon vericegimiz adamdan bayagi sey bekliyorum insallah tutar
          tut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61

Yorum

• Can Karyağdı Mahmut Aksu batuhan için istanbula gitti dediğinde Matrix hayır Hırvatistan'a gitti dedi ve Haklı çıktı. Helal olsun Matrix.

Yorum

• Gabriç neden iyi oynasın ki?Adam transfer olmuş sakatlanmak ister mi?Çok iyi futbolcu transfer ettik.

Yorum

• Ynalız bu adam sağ açık oynuyor resmen, bizde sol açık diye alıyoruz ne iştir anlamadım...
                Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• gabriçi hoca çok istiyordu. inşallah hayırlı olur. şimdi sırada batuhan var. onu da transfer edebilirsek güzel olur. bu arada ibrahim akın ısrarımdan vazgemiş değilim.

Yorum

• İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ynalız bu adam sağ açık oynuyor resmen, bizde sol açık diye alıyoruz ne iştir anlamadım...
                    Dikkat ettiysen sol ayağını kullanıyo sürekli sağ ve solda oynayabiliyomuş şu an itibari ile Engin solda Gabric sağda oynar herhalde yada tam tersi...
                    "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• izlediğim bölümde pek etkili olamadı inşallah bizim takıma katkı sağlar uefa da oynatamamız çok kötü oldu .
                      7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• İlk olarak kemaLAZ61 tarafından gönderildi
                        Böylece Sadri Sener döneminde transfere

22.970.000 € (45.940.000 YTL)

harcamis olduk.
                        Ve ancak ciddi manada taraftarlarını beklentiye sokabilecek bir takım oluştu...

Bunun yarısı kadar daha harcanmasına ihtiyaç var, tam olarak iddialı olabilmek için.

Ben bu akşam gsnin maçını izledikten sonra çekindim biraz açıkcası.

Yorum

• İlk olarak Ahmet Faruk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ve ancak ciddi manada taraftarlarını beklentiye sokabilecek bir takım oluştu...

Bunun yarısı kadar daha harcanmasına ihtiyaç var, tam olarak iddialı olabilmek için.

Ben bu akşam gsnin maçını izledikten sonra çekindim biraz açıkcası.
                          Rakibi çok zayıf gslilerde bizim Mvv maçından sonra tırsmışlardır herhalde
                          "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• Gabric=Tello

Aralarındaki tek fark Gabric daha hızlı...
                            Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• Burası maç değerlendirme başlığı değil arkadaşlar.

Lütfen kaldığımız yerden değil transfer konusundan devam edelim!
                              En son Fatih tarafından düzenlendi; 06.08.2009, 23:29.
                              Bordomavi.net

Yorum

• Hajdukta en cok goze batan Gabric mi??

Yorum

Yükleniyor...
                                X