İlk olarak gustavo_colman tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Gökçebey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar, kimse kimseye tahammül etmek zorunda değil.
Tahammül etmek zorunda Gökçe abi, tahammül edemiyorsada fırsatını bulduğunda laf sokmak zorundada olmasın...
Ben forumda herhangi bi konu yüzünden biriyle şiddetli tartışmış olsamda kin tutmam, hatta o üyenin kullanıcı adını bile unuturum beynimin bi yerine yazmam '' ben senle tartışmıştım dimi gel bakayım şöyle seni gidi senii '' modlarınada girmem.
Beni uyardığından bahsediyor farabi, doğrudur ama karşımdaki üyeye herhangi bişey söylememe rağmen bana '' salak, geri zekalı '' vari hakarette bulunanıda uyarsa sorun olmaz...
Neyse verdiğim rahatsızlık yüzünden herkesten özür diliyorum...Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!
Yorum
-
İlk olarak Oğuzlu_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületroisi ve makukula yan yana, güzel silahları oldu kayserinin.
Yorum
-
İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDemek Makukula için girişimde bulunsak bize de gelecekti
Yorum
-
İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDemek Makukula için girişimde bulunsak bize de gelecekti...
Yorum
-
İlk olarak razzyc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFatih Tekke kaç gol mü attı?
Gökhan Ünal 2 kez gol kralı mı oldu?
Trabzon'u daha az paraya mı tercih etti?
Yorum
-
İlk olarak cio_henry.14 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSol açık için alındı ve orda oynatılır diye düşünüyorum . Bencede o bölgede eksiğimiz var ve gerçek bir sol açığa ihtiyacımız var . Malum Alan transferi yeterince tepki toplamıştı zaten , sol açık değil diye . İkinci bir Alan vakası olmaz , olmamalı
Birinci sırada Mehmet Batdal vardır . Teklifimizi yapmışız ve cevap vermişler , bunun yanında cumaya kadar süre . Cuma gününe kadar biter bu transfer büyük olasılıkla .YA TRABZONA MAHKUMSUN YA TRABZONDAN MAHRUMSUN...
Yorum
-
İlk olarak mustafadinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa arkadaşım sen Gökhanın tipini beğenmiyor olabilirsin,koşuşunu beğenmiyor olabilirsin Fatih TEKKE nin akrabası olabilirsin vs vs vs bütün bunlar Gökhanın büyük futbolcu olduğu gerçeğini değiştirmez.YA TRABZONA MAHKUMSUN YA TRABZONDAN MAHRUMSUN...
Yorum
-
İlk olarak gustavo_colman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemehmet tpuzu hatırlatorırım sana zengin oldular ya alıyor işte
Yorum
-
İlk olarak ICEMAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemehmet batdal kim? nerede oynuyor ?bilgi verebilir misin...
Yorum
-
İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAcaba biz de Yattara'dan sonra zengin olacakmıyız .....
Yorum
-
İlk olarak ICEMAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemehmet batdal kim? nerede oynuyor ?bilgi verebilir misin
Buca Basın Sözcüsünün açıklamaları :
Bucaspor Kulübü Resmi Web Sitesi - En doğru ve kaliteli bilgiye Bucaspor Kulübü Resmi İnternet sitesi aracılığıyla ulaşabilirsiniz...
MEHMET BATTAL KİMDİR ?
ADI-SOYADI : Mehmet Batdal
DOĞUM YERİ : İzmir
DOĞUM TARİHİ : 24.02.1986
BOY / KİLO : 1.95 / 89
OYN. TAKIMLAR : Bucaspor, Altay
ŞAMPİYONLUK : -
MEDENİ HALİ : Bekar
ÖĞR. DURUMU : Üniversite
BEĞENDİĞİ TK. : Milan
ÖRNEK ALDIĞI : Zlatan İbrahimoviç
HOBİLERİ : Playstation
HEDEFLERİ : A milli Takım
Not : Bucaspor bu yıl TFF 1.liginde yer alıcak .En son Cihad Varlı tarafından düzenlendi; 10.08.2009, 15:31.
Yorum
-
İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTahammül etmek zorunda Gökçe abi, tahammül edemiyorsada fırsatını bulduğunda laf sokmak zorundada olmasın...
Ben forumda herhangi bi konu yüzünden biriyle şiddetli tartışmış olsamda kin tutmam, hatta o üyenin kullanıcı adını bile unuturum beynimin bi yerine yazmam '' ben senle tartışmıştım dimi gel bakayım şöyle seni gidi senii '' modlarınada girmem.
Beni uyardığından bahsediyor farabi, doğrudur ama karşımdaki üyeye herhangi bişey söylememe rağmen bana '' salak, geri zekalı '' vari hakarette bulunanıda uyarsa sorun olmaz...
Neyse verdiğim rahatsızlık yüzünden herkesten özür diliyorum...
Lanet olsun ki o curcuna da sana o yaklaşımda bulunanı görmedim , Allah için gözümden kaçtı . Şimdi bunun için mi siliyorsun beni ? Bunun için mi ben futbolu bilgisayar oyunlarından öğrenmiş , kinci , tahammülsüz , ve yılan dilli oluyorum ?
Nedir bu ufak meselelerden , dünyaları çıkarma uğraşımız ?
Yorum
Yorum