İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Sylva, cale, colman, tjikuzu, alan, gabri, yabanci forvet toplam 7...yattara satildi forvet aldik diyleim..songu kestim giraya kaldik(giray la oynasin zor maclarda hele avrupada perisan olup geri döneriz) onun icin hayal kurmaya felan gerek yok..
7 yabanci kimi kesecen ?? songu kesmesem ilk 11 de 8 adam var ! ama kestim 7 ye düstü ama 6 ya düsüremedim...
Cok basit bu isler. Forvete alacan yerli düzgün bir forveti(hasan kabze ye ben mesela hayir demem), sag beke ila adam alacaksan gidersin ümit milli futbolcu felan alirsin olay biter...
Sylva
Serkan(?)------Song--------Egemen--------Cale
---------------Tjikuzu---Colman--------------
Alan---------------Selcuk---------Gabric---------
-------------------gökhan---------------------
Kac yabanci var burda ?? 7, ve siz halanda yabanci forvet diyorsunuz...Hadi songu kestik koydun girayi...6 ye düsürdün ama halanda yabanci forvete yer yok....koydum girayi defansa o defans ile sampiyon olabilirmisin ?? olabilirsin belki ama cok zor bana gör imkanziza yakin(derbi ve avrupada perisan oluruz)
Önce düsünelim ilk 11 de nasil oynatacagiz bu yabanci forveti vs. sonra yazalim......TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Yorum
-
İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDaha önce anlatmışmıydım bilmiyorum. Ortaokul 3 teyim...Okul takımındayım. Her Trabzonlu gibi "sıkı topçuyum" sol ayağım fena biraz çelimsizim ama okul takımının yıldızıyım işte. Şehrin en güçlü lisesinin takımı ile oynuyoruz. Bizimki yatılı okul olduğu için hem mevcudu az hem de yetersiz beslenmeden kaynaklanan fikisel sorunumuz var rakibe karşı....Ama hırslıyız fena halde...Maç başlıyor okulun yatılı mevcudunun neredeyse tamamı saha kenarında...Çok iyi oynuyorum. Benden çok uzun olan rakip sol beki yatırıp kaldırıyorum İskender abi gibi...Sol çaprazdan şahane bir dış vuruşla topu ters köşeden takıyorum filelere...Yıkılıyor futbol sahası...Maç devam ediyor...Yine sağ beki yatırıp kaldırmaya devam ediyorum. Arkadaşlara direktifler veriyorum falan. Derken bir ses duyuyorum. Şımarma, sesler susmuyor ondan sonra... futbol oynadığını mı zannediyorsun, çenen değil ayaklaarın konuşsun...Aynı ses bizim takımdaki diğer çocuklara sürekli övgü ile sesleniyor...Aferin, bravo çocuklar....Sesin sahibi rahmetli babam...Nerden duyduysa öğrenmiş maçımız olduğunu gelmiş...Maç bitiyor 1-0 kazanıyoruz benim golümle...Koşuyorum babama doğru kaşlar hala çatık bu mu yani diyor bütün yapabileceğin bu mu...Birazdan yanımıza gelen arkadaşımın başını okşuyor babam. Aferin diyor...Aldırmaz gibi yapıyorum ama aldırıyorum fena halde....Fena halde bozuluyorum...Ertesi hafta evci iznine çıkıyorum. Annemle konuşurken geçen hafta çok mu iyi oynadın diyor? Babanı ağlatmışsın sevinçten....Hala kızarım rahmetli babama o gün bana neden sarılmadı diye..Neden aslan oğlum demedi diye...
Niye mi anlattım bunu? Ne bileyim anlattım işte....inadına TRABZON
---Sürmeneli Piranalar---
Yorum
-
Ünal Karaman Mehmet Batdal'ı Konyaspor'a almaya çalıştı ama bonservis bedeli nedeniyle alamamışlardı. Trabzonspor'a da bu ismi öneren o sanırım. Mehmet 2 yıl önce efsaneleşmişti ama beklenen performansı bir türlü veremedi tabi bunda sakatlıkların olması, alt liglerde oyunun genel anlamda yerden oynanması etkili olmuştur. Ben açıkçası faydalı olacağını düşünüyorum çünkü onu yakından tanıyan Bucaspor'da görev yapmış isimler kendisini toparladığını söylüyorlar yaşı 23 iyi bir Hocanın elinden geçerse etkili olabilir. Aksi olursa Hüseyin Kartal gibi, Gökhan Kaba gibi hayal kırıklığı yaratır biz de 750 bin euro'dan oluruz.Trabzon SK 1967
#8 Adam Maher
Yorum
-
İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDaha önce anlatmışmıydım bilmiyorum. Ortaokul 3 teyim...Okul takımındayım. Her Trabzonlu gibi "sıkı topçuyum" sol ayağım fena biraz çelimsizim ama okul takımının yıldızıyım işte. Şehrin en güçlü lisesinin takımı ile oynuyoruz. Bizimki yatılı okul olduğu için hem mevcudu az hem de yetersiz beslenmeden kaynaklanan fikisel sorunumuz var rakibe karşı....Ama hırslıyız fena halde...Maç başlıyor okulun yatılı mevcudunun neredeyse tamamı saha kenarında...Çok iyi oynuyorum. Benden çok uzun olan rakip sol beki yatırıp kaldırıyorum İskender abi gibi...Sol çaprazdan şahane bir dış vuruşla topu ters köşeden takıyorum filelere...Yıkılıyor futbol sahası...Maç devam ediyor...Yine sağ beki yatırıp kaldırmaya devam ediyorum. Arkadaşlara direktifler veriyorum falan. Derken bir ses duyuyorum. Şımarma, sesler susmuyor ondan sonra... futbol oynadığını mı zannediyorsun, çenen değil ayaklaarın konuşsun...Aynı ses bizim takımdaki diğer çocuklara sürekli övgü ile sesleniyor...Aferin, bravo çocuklar....Sesin sahibi rahmetli babam...Nerden duyduysa öğrenmiş maçımız olduğunu gelmiş...Maç bitiyor 1-0 kazanıyoruz benim golümle...Koşuyorum babama doğru kaşlar hala çatık bu mu yani diyor bütün yapabileceğin bu mu...Birazdan yanımıza gelen arkadaşımın başını okşuyor babam. Aferin diyor...Aldırmaz gibi yapıyorum ama aldırıyorum fena halde....Fena halde bozuluyorum...Ertesi hafta evci iznine çıkıyorum. Annemle konuşurken geçen hafta çok mu iyi oynadın diyor? Babanı ağlatmışsın sevinçten....Hala kızarım rahmetli babama o gün bana neden sarılmadı diye..Neden aslan oğlum demedi diye...
Niye mi anlattım bunu? Ne bileyim anlattım işte....
Çok güzel ya...Duygulandım...Allah rahmet eylesin babanıza...farklı açıdan aynı aşka bakmak.. bordo mavi
Yorum
-
İlk olarak Jester tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle...
Takımımız hala fazla yumuşak, savunma hattımız da hala yetersiz.
Denilebilir ki rakiplerinki çok mu iyi ama onların hücum hatları bize göre zaten daha iyi, üstelik 2 tanesi harıl harıl savunmaya takviye peşinde.
Biz ise Sivas'ı yenince şampiyon olmuş gibiyiz neredeyse.
Eksikler de katılınca süper olacağız, hocanın tatlı sıkıntısı gibi beylik laflar.
Gelecek adamlar zaten iyi olduğumuz yere gelecek.
Sorunlar aynen devam.
...
Yorum
-
Ali, ben de öyle düşünmekle birlikte "pahalı" bir sembol olduğunu söylemeliyim. Yönetimin 5-6 da değil 4 ü bulsa satacağını biliyorum. Yattara'yı satma niyetleri olmasa Barış ı çoktan kiralık vermişlerdi...Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
İlk olarak Oktay AKKUŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKlübede Değil Sakat
Düzelince oynamıycak ilk 11de ..Yine yedek kalıcak..Teklif götürsek gelebilir ama bizde oynaması lazım ...Gökhan da yedek kalmaz...farklı açıdan aynı aşka bakmak.. bordo mavi
Yorum
-
İlk olarak asimetrik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleJester'e katılıyorum. İyi takımlara defansif anlamda zorlanacağız.
Yorum
-
Yattara'yı çıkarırsak takımdan, sadece soldan oynarız ve her transfer sezonunda geleneksel olarak yaptığımız sol açık transferi, iyisini bulana kadar "geleneksel sağ açık" transferine döner.
Yattara'nın satılması yerine daha iyi olması için çalışmak gerek, teknik kadronun bunu yapacağına inanıyorum. En azından bu sezon sonuna kadar ihtiyacımız var.
Barış kısa zamanda yeterli hale gelemeyecek. Ne yazık ki..
Yorum
-
İlk olarak Rasim YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAlihancım o Fatih Terim'in çocuğun boyuna posuna aldanıp denediği saçma sapan bir hareketti bana göre...
Ceyhun'u forvet oynat ama stoper oynatma
Şaka bir yana, Ceyhunun bu sene minumum 15 maçta değerlendirilmesi lazım, yaşı geçiyor... Bu sene olmasada gelecek sene Tji ile yarı yarıya daha öteki senede Tji'den tamamen formayı alması lazım... Ceyhun fiziği ile Türkiye'yi bırakalım dünyanın o bölgedeki sayılı gelecek vaad eden oyuncusudur.
Soldurmayalım
Mesela bu sene yeni transfer edilmiş sayabiliriz Ceyhun'u
Ama yukarda bir yerde hata yapmışım.. Tji böyle oynasın Ceyhun değil Gerard alamaz formasını elindenBu da fazla oldu gerçi
O Kupa Buraya Gelecek....
Yorum
-
İlk olarak cio_henry.14 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePeki ne yapmamız gerekiyor abi ? Stoper şart mı ? Sağbek dışında..
Daha üst düzey bir takım olmamız için şart. Arka tarafta kalite ve seçenek ön taraf kadar değil. Her orta yüreğimi ağzıma getiriyor. Defans top yapmakta zorlanıyor. vs..
Yorum
-
tji sağbek,ceyhun önlibero oynasa?2009 ---Ne zaman gülecek bu yüzüm,ahhh baba ahhh,nerden aşıladın bu sevdayı bana.....
2010---Baba sana bişi söyliyim mi? Bu sefer olacak gibi...
2011---'Yine mağlup olduk kirli oyunlara....Artık başka bahara...' demiştim şikeymiş meğer
Yorum
Yorum