Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• transfere gerek yok... forvete alternatif bir genç oyuncu alınsın yeter, yattarada kesinlikle satılmamalı, sivas maçında alanzinho yalnız kaldı, engin yeterli değil, sağ tarafa yattarada gelecek, bu takım o zaman coşar.
    "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak melihkuzey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      serhat ve necati isimlerine ben de karşıyım ama gökhan güleç ve ibrahim akın isimlerine ölü demen futboldan pek anlamadığını gösteriyor renkdaşım. gökhan güleç geçen sene bursaspor'da 6 ay para almadan oynamak zorunda kalmış. bu sebeple adamın formu düşmüş ki bu çok normaldir. eğer bu bu çocuk normal şartlar da oynasın trabzonspor'un tek forveti umutun attığını 3 katından fazla atar. çünkü çok yırtıcı çok hızlı bir futbolcu. şut isabet oranı çok yüksek. müthiş agresif bir yapısı var. bu sebeple umutun yerine gökhan güleçin trabzonsporda olması gerekir diye düşünüyorum.
      Abi yapmayın , bu kadar kolay mı yani futbol bilgisini ölçmek ? Sen anlamazsın , şu anlamaz .

İki satır yazıdan bu kadar sonuç nasıl çıkıyor ?

Bu tür yaklaşımlar gerçekten forum sayfalarına zarar veriyor .

Yorum

• İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        1 aya yakın bu forumda yine söylemiştim arabistan ve katardan menejerler aracılığıyla teklif gelmişti.(6.5-7 milyon arası)

kulüp bunun resmişyet kazanmasını beklemişti

katar pascal feidonuo yu başka kulube vermiş

ilerleyen günlerde kapımızı çalabilir
        zaten alırsa araplar alır yoksa 2 milyon euro ya zor alıcı buluruz...
        YAVUZ SULTAN SELİM

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Abi yapmayın , bu kadar kolay mı yani futbol bilgisini ölçmek ? Sen anlamazsın , şu anlamaz .

İki satır yazıdan bu kadar sonuç nasıl çıkıyor ?

Bu tür yaklaşımlar gerçekten forum sayfalarına zarar veriyor .
          peki tamam düzeltiyorum....

Yorum

• Farabi bana karşı olan tahamülsüzlüğünü 1-2 ay önce yaşanan bi hediseden sonra dibine kadar ispatladın onun için senin syledğin hiç bi kelimenin benim tarafımda hiç bi değeri yoktur artık...

Satır aralarında laf sokacağına doğru düzgün alıntı yapıp, sarfettiğin cümlelerin muhattabına direk söylersen dil yılan sıfatından çıkarsın...

Sen meraklanma bilgimiz olmadan pc oyunlarından kaptıkalrımızla kimseye bilgiçlik taslamayız...
            Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• Eğer 300 bin tl için Mehmet Batdal transferini gerçekleştiremezsek yazıklar olsun bize

Yattara konusunda da 5 Milyon'un üstünde her teklifi değerlendirecektir yönetim. Kimsenin şüphesi olmasın.

Mehmet Batdal ve Serkan Şahin alınıp transferi kapatsak en iyisi olacak sanırım. Yattara da satılırsa Tunay Torun alınır, takımda alternatifi eksik mevki kalmaz.
              "Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır."

Yorum

• Uşaklar aşkolsun yahu...Şu haftanın keyfinin yaşarken bile birbirimizle uğraşmak niye....
                Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• bence uslubu biraz düzeltin arkadaşlar.

Yorum

• İlk olarak Dogan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Eğer 300 bin tl için Mehmet Batdal transferini gerçekleştiremezsek yazıklar olsun bize

Yattara konusunda da 5 Milyon'un üstünde her teklifi değerlendirecektir yönetim. Kimsenin şüphesi olmasın.

Mehmet Batdal ve Serkan Şahin alınıp transferi kapatsak en iyisi olacak sanırım. Yattara da satılırsa Tunay Torun alınır, takımda alternatifi eksik mevki kalmaz.
                    tunay-mehmet batdal-serkan şahin 3 transfer yapacaklarını düşünmüyorum sanırım şuan yattaraya gelecek teklifleri bekliyorlar duruma göre de antony vanden borre ve alternatif bir forvet alacaklar adaylarda tunay-mehmet batdal ve turgut benim sıralamam tunay-turgut-mehmet
                    ...

Yorum

• Bu Serkan Şahin'in kökeni Trabzon olabilir mi? Şahin soyismi vardır bizim oralarda.

Yorum

• Bu Gabriç forvette oynayamazmı acaba.ayaklarını iyi kullanıyor, boyu da fena değil.
                        Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak Dogan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Eğer 300 bin tl için Mehmet Batdal transferini gerçekleştiremezsek yazıklar olsun bize

yattara satılırsa zaten 3 alternatif oyuncumuz var, engin barış ve gabric... bank asyadan topçu almaya gerek yok, m.batdal ı alalım yeter, yattara yı kesinlikle satmamalıyız, bu sene bence çok yararlı olacak. ama eğer 6-7m teklif gelirse yönetim büyük ihtimal yattarayı satacaktır, ama ben istemiyorum böyle birşey umarım olmaz, araplar para dökmeyecekse yattara için hiç gelmesinler, zaten geçen sezon bi bulandırdılar yattara nın kafasını adam sezon sonuna kadar kendine gelemedi..!
                          "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• arkadaşlar abdurrahman dereliden haberi olan varmı bzim maçta oynamadı inşallah sakat değildir o da düşünülebilir
                            ...

Yorum

• İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Farabi bana karşı olan tahamülsüzlüğünü 1-2 ay önce yaşanan bi hediseden sonra dibine kadar ispatladın onun için senin syledğin hiç bi kelimenin benim tarafımda hiç bi değeri yoktur artık...

Satır aralarında laf sokacağına doğru düzgün alıntı yapıp, sarfettiğin cümlelerin muhattabına direk söylersen dil yılan sıfatından çıkarsın...

Sen meraklanma bilgimiz olmadan pc oyunlarından kaptıkalrımızla kimseye bilgiçlik taslamayız...
                              Neyin tahamülsüzlüğü Koray ? Göstersene 1 tane , gösterde insanlar seni müfteri görmesin . O gün seni ya Türkçe kullanımı ya da üslub ile benden bağımsız bir konu için uyarmıştım . Bu sana özel bir durum değil , bakarsan görürsün . Bu forumda sana bağlı özel bir araç değil .

Burada insanların size eleştiri sunmasına(ki yalnız size değil , bakınız son 5 sayfa) zerre tahammülünüz yok yazık ki . Hemen insanların emeklerini değersizleştirme , aslında dalga geçerken karşısında alçalma psikolijisine giriyorsunuz .

Ben düşüncemin arkasındayım . İki satır sözden , niyet analizi ve futbol bilgi testi sonucu çıkaranlar ezberci , meselelerin arasında hiç bir bilgi içermeyen alaylı mesajlarda ukalalık göstergesidir , içi boştur . İçlerinden üzerinize aldıklarınız olduysa bu benim problemim değil , kendinizi sorgulayın .

Burada isteyen mesajlarımı okur isteyen okumaz . Açıkçası tartışma adabında ortak paylaşımda bulunamayacaklarım , bana bir katma değer katamayacak olanlarda okumasın . Çokta umurumda değil .
                              En son Serdar A tarafından düzenlendi; 10.08.2009, 15:05.

Yorum

• İlk olarak Şahinoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Okuduğundan bunumu çıkardın kardeş , Ocağa kadar bekleyelim derken Trabzonspor'umuza yakışacak kalitede forvet istiyoruz yabancı oyuncu alamazsınız alsanız çok pahalı olacaktır iyi bir golcü 10 milyon Eurodan başlar Guizanın 16 milyon ettiğinide düşünürsen nasıl bi yabancı golcü alabileceğimizi var düşün, yerli olarakta alabileceğin oyuncuları bana sayabilirmisin türkiyenin en iyi forveti ve en iyi oyuncusudur Fatih Tekke ve Trabzonspor formasını hakeden bi adamdır 2.ligdeki adamı yakıştırıyosunuz Trabzonspor'a soruyorum size Batdalsporlumusunuz bırakalım böyle yorumları Trabzonspor için en iyisini isteyelim bence en iyisi Fatih Tekke sende karşısına çıkar bi isim deki bu en iyisi bizim için ama mehmet battal bizim için en iyisimi söylermisin ben yakıştıramıyorumda Trabzonspor'uma bu adamı.Ocağa kadar değil mezara kadarda desteklerim takımı beni tanımadan böyle yorumlarda hoş değil.
                                Ben Trabzonsporluyum,
                                Bu kulüp 3.lige düşsede farketmez ben hemen yanındayım,
                                Demişsinki Fatihten daha iyi santrafor söyle peki olur söyleyeyim

GÖKHAN ÜNAL

ilk yılında 15 gol 13 asist 3 penaltı daha ne yapsın kuşmu kondursun teknikse teknik süratse sürat şutsa şut ,
                                Kaç kere ipten aldı 90. dakikalarda
                                Antalya maçı dakika 90 gol Gökhan ÜNAL sonuç 3-2
                                Eskişehir maçı dakika 80 Gökhan ÜNAL sonuç 2-1
                                ve Bursa maçı 90+6 Gökhan ÜNAL 1-0

Fatih 7 sene oynadı kaç gol attı Gökhan sıradan bir Anadolu takımında 2 kere gol kralı oldu Gökhanın tek yanlışı Gs,Fb Bjk Rubin Kazan isterken Trabzonsporu daha az paraya tercih etmesi oldu.

Yorum

Yükleniyor...
                                X