Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak gustavo_colman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ligtv de var haber iyi transfer yapmışlar
    troisi ve makukula yan yana, güzel silahları oldu kayserinin.
    "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Demek Makukula için girişimde bulunsak bize de gelecekti

Yorum

• Alanya'da havadisler iyi değil Erdal. 3-4 Gündür şehirde deniz anası kabusu yaşanıyor. Nereden musallat olduysa bu illet memlekete. Haa ! bu arada hava çok sıcak.

Yorum

• İlk olarak Gökçebey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Arkadaşlar, kimse kimseye tahammül etmek zorunda değil.

Tahammül etmek zorunda Gökçe abi, tahammül edemiyorsada fırsatını bulduğunda laf sokmak zorundada olmasın...

Ben forumda herhangi bi konu yüzünden biriyle şiddetli tartışmış olsamda kin tutmam, hatta o üyenin kullanıcı adını bile unuturum beynimin bi yerine yazmam '' ben senle tartışmıştım dimi gel bakayım şöyle seni gidi senii '' modlarınada girmem.

Beni uyardığından bahsediyor farabi, doğrudur ama karşımdaki üyeye herhangi bişey söylememe rağmen bana '' salak, geri zekalı '' vari hakarette bulunanıda uyarsa sorun olmaz...

Neyse verdiğim rahatsızlık yüzünden herkesten özür diliyorum...
          Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• İlk olarak Oğuzlu_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            troisi ve makukula yan yana, güzel silahları oldu kayserinin.
            Arkalarında da Cangele güzel güzel . İstanbul takımlarını zorlasınlar işimize yarar

Yorum

• İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Demek Makukula için girişimde bulunsak bize de gelecekti
              Geçen sene de Aghahowa ' yı aldılar.

Yorum

Demek Makukula için girişimde bulunsak bize de gelecekti
                mehmet tpuzu hatırlatorırım sana zengin oldular ya alıyor işte
                ...

Yorum

• İlk olarak razzyc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Fatih Tekke kaç gol mü attı?
                  Gökhan Ünal 2 kez gol kralı mı oldu?
                  Trabzon'u daha az paraya mı tercih etti?
                  Ya arkadaşım sen Gökhanın tipini beğenmiyor olabilirsin,koşuşunu beğenmiyor olabilirsin Fatih TEKKE nin akrabası olabilirsin vs vs vs bütün bunlar Gökhanın büyük futbolcu olduğu gerçeğini değiştirmez.

Yorum

• İlk olarak cio_henry.14 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Sol açık için alındı ve orda oynatılır diye düşünüyorum . Bencede o bölgede eksiğimiz var ve gerçek bir sol açığa ihtiyacımız var . Malum Alan transferi yeterince tepki toplamıştı zaten , sol açık değil diye . İkinci bir Alan vakası olmaz , olmamalı

Birinci sırada Mehmet Batdal vardır . Teklifimizi yapmışız ve cevap vermişler , bunun yanında cumaya kadar süre . Cuma gününe kadar biter bu transfer büyük olasılıkla .
                    mehmet batdal kim? nerede oynuyor ?bilgi verebilir misin
                    YA TRABZONA MAHKUMSUN YA TRABZONDAN MAHRUMSUN...

Yorum

• İlk olarak mustafadinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ya arkadaşım sen Gökhanın tipini beğenmiyor olabilirsin,koşuşunu beğenmiyor olabilirsin Fatih TEKKE nin akrabası olabilirsin vs vs vs bütün bunlar Gökhanın büyük futbolcu olduğu gerçeğini değiştirmez.
                      bence de gökhan çok iyi bir forvettir ve bu sene en az 20 gol atacaktır...
                      YA TRABZONA MAHKUMSUN YA TRABZONDAN MAHRUMSUN...

Yorum

• İlk olarak gustavo_colman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        mehmet tpuzu hatırlatorırım sana zengin oldular ya alıyor işte
                        Acaba biz de Yattara'dan sonra zengin olacakmıyız ..

Yorum

• İlk olarak ICEMAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Futbol takımımızın transfer dönemine ilişkin tüm gelişmelerin değerlendirildiği ve kaynak gösterilmesi kaydı ile paylaşım yapılan forum bölümüdür...
                          ...

Yorum

Acaba biz de Yattara'dan sonra zengin olacakmıyız ..
                            7 milyon a flan gider sanırım o parada bitecek zenginlik zor bizde
                            ...

Yorum

• İlk olarak ICEMAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bucaspor'da forvet oynuyor abi . Ümit Milli takımda görev alıyor . Galatasaray , Bursaspor , Beşiktaş , Konyaspor , Gençlerbirliği ve Sakaryaspor'dan sonra bizde talip olduk . Şuan için taliplerin arasında Bursa ve biz varız . Bucaspor'un resmi web siteside doğruladı zaten ilgilendiğimizi . 1.95 boyunda , Ersen Martin'den 1 cm kısa .

Buca Basın Sözcüsünün açıklamaları :

Bucaspor Kulübü Resmi Web Sitesi - En doğru ve kaliteli bilgiye Bucaspor Kulübü Resmi İnternet sitesi aracılığıyla ulaşabilirsiniz...

MEHMET BATTAL KİMDİR ?

ADI-SOYADI : Mehmet Batdal
                              DOĞUM YERİ : İzmir
                              DOĞUM TARİHİ : 24.02.1986
                              BOY / KİLO : 1.95 / 89
                              OYN. TAKIMLAR : Bucaspor, Altay
                              ŞAMPİYONLUK : -
                              MEDENİ HALİ : Bekar
                              ÖĞR. DURUMU : Üniversite
                              BEĞENDİĞİ TK. : Milan
                              ÖRNEK ALDIĞI : Zlatan İbrahimoviç
                              HOBİLERİ : Playstation
                              HEDEFLERİ : A milli Takım

Not : Bucaspor bu yıl TFF 1.liginde yer alıcak .
                              En son Cihad Varlı tarafından düzenlendi; 10.08.2009, 15:31.

Yorum

• İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Tahammül etmek zorunda Gökçe abi, tahammül edemiyorsada fırsatını bulduğunda laf sokmak zorundada olmasın...

Ben forumda herhangi bi konu yüzünden biriyle şiddetli tartışmış olsamda kin tutmam, hatta o üyenin kullanıcı adını bile unuturum beynimin bi yerine yazmam '' ben senle tartışmıştım dimi gel bakayım şöyle seni gidi senii '' modlarınada girmem.

Beni uyardığından bahsediyor farabi, doğrudur ama karşımdaki üyeye herhangi bişey söylememe rağmen bana '' salak, geri zekalı '' vari hakarette bulunanıda uyarsa sorun olmaz...

Neyse verdiğim rahatsızlık yüzünden herkesten özür diliyorum...
                                Sevgili Koray , nerede laf sokmuşum bunu bir anlat , gerçekten özür dileyeceğim . Hangi mesajımda kin tuttuğumu göstermişim ( neyin kini bu arada , yönetici forumdan sildikten sonra özelden gönderdiğim mesajlarıda bir anlatsaydın , ben sana geldikçe sen kutuplara gidiyorsun ) Şu an , ısrarla 'olmayan bir şey' üzerinden ithamda bulunmak sana yakışıyor mu ? Senin gibi Trabzonluya...

Lanet olsun ki o curcuna da sana o yaklaşımda bulunanı görmedim , Allah için gözümden kaçtı . Şimdi bunun için mi siliyorsun beni ? Bunun için mi ben futbolu bilgisayar oyunlarından öğrenmiş , kinci , tahammülsüz , ve yılan dilli oluyorum ?

Nedir bu ufak meselelerden , dünyaları çıkarma uğraşımız ?

Yorum

Yükleniyor...
                                X