Gabriç gelmezse rota forvet olabilirmiş....
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak TsIleli61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKimi nereye alacaksin?
Bu Takimin Forvet'e ihtiyaci var, Pantelic'in Bonservisi elinde oldugu icin bende alabilirmiyiz diye bakiyorum...
Ama GS'in Sag Bek'inde Sabri felan oynayacakmis, yani burada bizi ilgilendiren ne? Baska bir Sag Bek'lerini mi almak?
Şu ilk cümleyi anlıyabildin mi?? anlamışşısındır herhalde...
Sen Pantelici istiyorsun yazıyorsun ben de Gs'de sol tarafta düşünülmeyen Alparslanı isterim yazarım...
Bunu da anlamışşsındır herhalde....
Yorum
-
İlk olarak 1967ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGabriç gelmezse rota forvet olabilirmiş....İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖnce bir şeyin altını çizeyim , İbrahim özellikle çok beğendiğim bir futbolcudur . Oynamaya niyeti olduğu zaman durdurulabilecek bir isim değil . Birde şu at merakı olmasa
Benim kurgum " eğer sol çizgi için düşünülürse " üzerine . Yoksa forvet tercihleri arasına sokulacaksa sizinle aynı fikirdeyim .
İleride top tutabilmek için mutlaka pivot santrafora ihtiyaç yok . Bu playmaker forvet ile de sağlanabilir . İbrahim bu yönden de iyi bir örnektir .
Ve atlar asil hayvanlardırBende severim.. Hatta bugün İstanbulda De Niro isimli at geçilmez diyorum
O Kupa Buraya Gelecek....
Yorum
-
İlk olarak TsIleli61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGabric gelirde, bir alabilseler...
Orası meçhul....farklı açıdan aynı aşka bakmak.. bordo mavi
Yorum
-
İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadasım sana göre Forvete ihtiyac var bana gore sag beke ihtiyac var...
Şu ilk cümleyi anlıyabildin mi?? anlamışşısındır herhalde...
Sen Pantelici istiyorsun yazıyorsun ben de Gs'de sol tarafta düşünülmeyen Alparslanı isterim yazarım...
Bunu da anlamışşsındır herhalde....
Sag Bek icin bir isim söylede onu tartisalim o zaman.
Alparslan'nin Baris'dan ne fazlasi var merak ettim acikcasi..?İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
İlk olarak TsIleli61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOlabilir tabiki...Peki Kaynak varmi? Sende beni sorguluyorsun ya hani, o bakimdan.
Sag Bek icin bir isim söylede onu tartisalim o zaman.
Alparslan'nin Baris'dan ne fazlasi var merak ettim acikcasi..?
Alpaslanı da misal olarak yazdım istedigim bi oyuncu degil...
Yani anlıcagın herkes istedigini konuşur,sana göre o oyuncu saçma bana göre bu oyuncu saçmadır
Neyse uzamasın bundan sonra begenmedigin bi mesaj yazarsam raporla yoneticiler silsin....
Yorum
-
İlk olarak Rasim YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvet evet , bize ekonomimizi çok sarsmıyacak şekilde , yabancı tecrübeli bir sağbek ve İbrahim AKIN yeter... Benim reçetem budur
Ibrahim Akin Gole yakin olmak isteyen bir oyuncu benim bildigim kadariyla.İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
İlk olarak Rasim YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvet evet , bize ekonomimizi çok sarsmıyacak şekilde , yabancı tecrübeli bir sağbek ve İbrahim AKIN yeter... Benim reçetem budur
Bende cok begeniyorum ama hocanın 4-5-1 sisteminde kafasındaki sol taraf olamaz İbrahim,forvete cok iyi olur ama sistem 4-5-1 olucak gibi..
Yorum
-
İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYahu ben kaynak var mı diye senin dedigini karşılık dedim..
Alpaslanı da misal olarak yazdım istedigim bi oyuncu degil...
Yani anlıcagın herkes istedigini konuşur,sana göre o oyuncu saçma bana göre bu oyuncu saçmadır
Neyse uzamasın bundan sonra begenmedigin bi mesaj yazarsam raporla yoneticiler silsin....
GS'i bosverde TS'in Sab Bek'inde kim oynayacak?İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
Yorum