Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Jester tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Sivas galibiyetiyle kombine satışı hızlanmış.
    Bu kadar günlük yaşıyoruz işte.

Yine Sivas galibiyetiyle "Büyük şef geri döndü. Hocasını haksız çıkarmadı" gibi başlıklar atılıyor.
    Oysa ki maçta ciddi hataları vardı ve fizik olarak da yetersizliği görüldü(görebilenler tarafından).

Yarın öbürgün sıkı forvetlere karşı Song'un aynı hataları golle sonuçlanınca başlarlar "Yenilginin sebepleri: Yaşlı Song'a bel bağlandı, Giray da yetersiz kaldı vb." diye.
    Ciddi hatalar derken , örnek verebilir misiniz abi ?

Yorum

Sivas galibiyetiyle kombine satışı hızlanmış.
      Bu kadar günlük yaşıyoruz işte.

Yine Sivas galibiyetiyle "Büyük şef geri döndü. Hocasını haksız çıkarmadı" gibi başlıklar atılıyor.
      Oysa ki maçta ciddi hataları vardı ve fizik olarak da yetersizliği görüldü(görebilenler tarafından).

Yarın öbürgün sıkı forvetlere karşı Song'un aynı hataları golle sonuçlanınca başlarlar "Yenilginin sebepleri: Yaşlı Song'a bel bağlandı, Giray da yetersiz kaldı vb." diye.
      Evet savunmada bir sıkıntı olduğunu gördüm, fakat daha çok şahsi hatlardan değil takım savunmasından kaynaklandı ortasaha ile defans birbirine daha yakın oynamalı bu uyumsuzluk ve iki bölge arasındaki kopukluk giderilecektir diye düşünüyorum.Çok iyi bir pas trafiğimizin olması bu eksikliği kapattı maç içerisinde...
      TRABZONSPORUM İÇİN ÇEKİLEN HERTÜRLÜ ÇİLE KUTSALDIR

Yorum

• İlk olarak cio_henry.14 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Kornerlerde bir kere topa kafa vuramadı. Hücum bölgesinde Kamanan'a çok top bıraktı.

Yorum

Sedat arka direkte bomboş vurdu topa ve direkten döndü. O gol olsaydı acaba ne olurdu? Song seyrediyordu o sırada.

Yorum

• Eren bu sefer de Giresunspor'a kiralanmış Forvet alacağız galiba hakikaten. Geri döndükten sonra ısrarla tekrar kiralanıyorsa bir iş var bunda
            -------BİZE HER YER TRABZON-------

http://twitter.com/#!/eren_1967

Yorum

• İlk olarak ceserdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Sedat arka direkte bomboş vurdu topa ve direkten döndü. O gol olsaydı acaba ne olurdu? Song seyrediyordu o sırada.
              Song'un orda hatası yoktu , o pozisyonu ona mal etmek çok büyük hata olur . Eşleşmede Engin aldı Sedat'ı . Sedat içeri girerken Engin izliyordu , özetlere bakabilirsiniz .

Yorum

Ceza sahamıza gelen ortalarda yer tutuşu mesela.
                Birebirde adamını kaçırıp(kamanan'dı sanırım) Egemen'in son anda kademeye girdiği pozisyon mesela.
                Hava toplarını genel olarak alamaması ve ileriye yönelik top kayıpları da cabası.
                Hepsinden önemlisi hemen tüm riskli topları Egemen'e bırakması.
                Fakat kendisi çok tecrübeli olduğu için hatalarını da iyi kamufle edebiliyor, çoğunluk farketmiyor bile.
                Önce iletişim düzelmeli...

Yorum

• "Jester"

Sanirim Song a biraz art niyetli bakiyorsun veya maci izlemedin veya veya bilemem

Song mükemmel oynadi.
                  ...TRABZONSPOR...
                  "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Song un yerine süratli ve top tekniği yüksek aynı zamanda ortasahadaki paslaşmalara yardım eden bir stoperimiz olsa birde sağlam bir sağbek alırsak tam bir Barcelona olduk diyebilirim gelene gidene 4-5 atarız... Ayrıca bu şekilde bir stoperle savunmayı daha ileriye kurabiliriz yoksa birebirde artık forvetler baya süratli Song ve Egemeni geniş alanda rahat geçebilirler.
                    TRABZONSPORUM İÇİN ÇEKİLEN HERTÜRLÜ ÇİLE KUTSALDIR

Yorum

Ceza sahamıza gelen ortalarda yer tutuşu mesela.
                      Birebirde adamını kaçırıp(kamanan'dı sanırım) Egemen'in son anda kademeye girdiği pozisyon mesela.
                      Hava toplarını genel olarak alamaması ve ileriye yönelik top kayıpları da cabası.
                      Hepsinden önemlisi hemen tüm riskli topları Egemen'e bırakması.
                      Fakat kendisi çok tecrübeli olduğu için hatalarını da iyi kamufle edebiliyor, çoğunluk farketmiyor bile.
                      Abi savunma 4'lüsünün hemen hemen 0 hatayla oynamasını beklemek haksızlık olur bence . Gün geçtikçe hatalar azalacaktır . Yeni bir sisteme geçtik , anladığım kadarıyla çok pozisyona girip bir o kadar da rakip takıma pozisyon vereceğiz bu sistemle beraber . Baktığımızda rakiplerimizin savunma hatlarınında henüz oturmadığını ve pozisyon verdiklerini görüyoruz . He Avrupa için yeterli mi değil , affetmezler . O maçlarda çok daha farklı olacağına inanıyorum , inanmak istiyorum . Bende istedim Song'un yerine başka bir yabancı , Stepanov ayarında ama görünen o ki yönetimin böyle bir düşüncesi yok . Kendilerine göre haklılardır , saygı duymak lazım .

Yorum

• İlk olarak razzyc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ben Gökhan'a kötü futbolcu demedim.(Çok gol kaçırabilir ve bizim oyun stilimize uygun değildir ancak iyi bir golcüdür.) F.Tekke'nin akrabası olabilirsin gibi laflar da hoş değil. Burada Trabzonspor'un efsanelerinden birini savunmak akrabası olmayı gerektirmez. Ayrıca bu saatten sonra Fatih'in alınmasını da doğru bulmuyorum. Ancak yazdığın mesajı biraz incelesen:
                        Fatih'in bu takımda sakat sakat 31 gol attığını senelerce gol sorunumuzu hallettiğini ki hakem hataları ve defansımız bozuk olmasa o sezonlarda rahatlıkla şampiyon olacağımızı anlamak zor olmasa gerek.
                        Gökhan Ünal da 2 kez gol kralı olmamıştır. Ayrıca o zamanda Gökhan'a 6.5 milyon veren hiçbir İstanbul kulübünün olmadığını ve Gökhan'ın Galatasaray'a gitmek için can attığını bilmemen şaşırtıcı.

Dediğim gibi ben bu saatten sonra F.Tekke'nin alınması gerektiğini savunmuyorum Gökhan'a da kötü futbolcu demiyorum yazdığım cevap sadece mesajının yanlışlarla dolu olmasınaydı.
                        bu konuyu kapatıyorum benim buradaki amacım benim takımımın formasını kim giyiyorsa sonuna kadar destek verilmesini istemekti ama yanlış anlaşılıyor herkes tutturmuş bir yol gidiyor ben Trabzonsporluyum bugün Gökhanla Umut var ve ikisinide seviyor ve destekliyorum.

Yorum

• Song'u, Keita'lı, Arda'lı, Nonda'lı Galatasaray'a karşı bir düşünün bana göre. Geçen sene zaten gördük de ne olduğunu.

Yorum

o pozisyonda Song değil Cale bıraktı Sedatı .

Yorum

Song'u, Keita'lı, Arda'lı, Nonda'lı Galatasaray'a karşı bir düşünün bana göre. Geçen sene zaten gördük de ne olduğunu.
                              o maçta keita Arda Nonda vs vs vs top göremezler merak etme orta sahamız onlardan çok üstün.
                              (ben kefilim yenilirsek gel yüzüme tükür)

Yorum

• İlk olarak mustafadinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                o maçta keita Arda Nonda vs vs vs top göremezler merak etme orta sahamız onlardan çok üstün.
                                (ben kefilim yenilirsek gel yüzüme tükür)
                                Yok abi daha neler. Orada Sedat'ı kim bıraktı ne etti hatırlamıyorum ama sağdan gelen topa kimse kafaya çıkma teşebbüsünde bile bulunmuyor.

Yorum

Yükleniyor...
                                X