İlk olarak Jester tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Jester tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSivas galibiyetiyle kombine satışı hızlanmış.
Bu kadar günlük yaşıyoruz işte.
Yine Sivas galibiyetiyle "Büyük şef geri döndü. Hocasını haksız çıkarmadı" gibi başlıklar atılıyor.
Oysa ki maçta ciddi hataları vardı ve fizik olarak da yetersizliği görüldü(görebilenler tarafından).
Yarın öbürgün sıkı forvetlere karşı Song'un aynı hataları golle sonuçlanınca başlarlar "Yenilginin sebepleri: Yaşlı Song'a bel bağlandı, Giray da yetersiz kaldı vb." diye.TRABZONSPORUM İÇİN ÇEKİLEN HERTÜRLÜ ÇİLE KUTSALDIR
Yorum
-
İlk olarak cio_henry.14 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCiddi hatalar derken , örnek verebilir misiniz abi ?
Yorum
-
İlk olarak cio_henry.14 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCiddi hatalar derken , örnek verebilir misiniz abi ?
Yorum
-
İlk olarak ceserdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSedat arka direkte bomboş vurdu topa ve direkten döndü. O gol olsaydı acaba ne olurdu? Song seyrediyordu o sırada.
Yorum
-
Birebirde adamını kaçırıp(kamanan'dı sanırım) Egemen'in son anda kademeye girdiği pozisyon mesela.
Hava toplarını genel olarak alamaması ve ileriye yönelik top kayıpları da cabası.
Hepsinden önemlisi hemen tüm riskli topları Egemen'e bırakması.
Fakat kendisi çok tecrübeli olduğu için hatalarını da iyi kamufle edebiliyor, çoğunluk farketmiyor bile.Önce iletişim düzelmeli...
Yorum
-
Song un yerine süratli ve top tekniği yüksek aynı zamanda ortasahadaki paslaşmalara yardım eden bir stoperimiz olsa birde sağlam bir sağbek alırsak tam bir Barcelona olduk diyebilirim gelene gidene 4-5 atarız... Ayrıca bu şekilde bir stoperle savunmayı daha ileriye kurabiliriz yoksa birebirde artık forvetler baya süratli Song ve Egemeni geniş alanda rahat geçebilirler.TRABZONSPORUM İÇİN ÇEKİLEN HERTÜRLÜ ÇİLE KUTSALDIR
Yorum
-
İlk olarak Jester tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCeza sahamıza gelen ortalarda yer tutuşu mesela.
Birebirde adamını kaçırıp(kamanan'dı sanırım) Egemen'in son anda kademeye girdiği pozisyon mesela.
Hava toplarını genel olarak alamaması ve ileriye yönelik top kayıpları da cabası.
Hepsinden önemlisi hemen tüm riskli topları Egemen'e bırakması.
Fakat kendisi çok tecrübeli olduğu için hatalarını da iyi kamufle edebiliyor, çoğunluk farketmiyor bile.
Yorum
-
İlk olarak razzyc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen Gökhan'a kötü futbolcu demedim.(Çok gol kaçırabilir ve bizim oyun stilimize uygun değildir ancak iyi bir golcüdür.) F.Tekke'nin akrabası olabilirsin gibi laflar da hoş değil. Burada Trabzonspor'un efsanelerinden birini savunmak akrabası olmayı gerektirmez. Ayrıca bu saatten sonra Fatih'in alınmasını da doğru bulmuyorum. Ancak yazdığın mesajı biraz incelesen:
Fatih'in bu takımda sakat sakat 31 gol attığını senelerce gol sorunumuzu hallettiğini ki hakem hataları ve defansımız bozuk olmasa o sezonlarda rahatlıkla şampiyon olacağımızı anlamak zor olmasa gerek.
Gökhan Ünal da 2 kez gol kralı olmamıştır. Ayrıca o zamanda Gökhan'a 6.5 milyon veren hiçbir İstanbul kulübünün olmadığını ve Gökhan'ın Galatasaray'a gitmek için can attığını bilmemen şaşırtıcı.
Dediğim gibi ben bu saatten sonra F.Tekke'nin alınması gerektiğini savunmuyorum Gökhan'a da kötü futbolcu demiyorum yazdığım cevap sadece mesajının yanlışlarla dolu olmasınaydı.
Yorum
-
İlk olarak ceserdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSedat arka direkte bomboş vurdu topa ve direkten döndü. O gol olsaydı acaba ne olurdu? Song seyrediyordu o sırada.
Yorum
-
İlk olarak ceserdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSong'u, Keita'lı, Arda'lı, Nonda'lı Galatasaray'a karşı bir düşünün bana göre. Geçen sene zaten gördük de ne olduğunu.
(ben kefilim yenilirsek gel yüzüme tükür)
Yorum
-
İlk olarak mustafadinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleo maçta keita Arda Nonda vs vs vs top göremezler merak etme orta sahamız onlardan çok üstün.
(ben kefilim yenilirsek gel yüzüme tükür)Orada Sedat'ı kim bıraktı ne etti hatırlamıyorum ama sağdan gelen topa kimse kafaya çıkma teşebbüsünde bile bulunmuyor.
Yorum
Yorum