Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bu sene yapilan bütün transferleri bir tane saglam forvete degisirim. En önemli mevki forvet. En cok parayi bu mevkiye harcayacaksin ki verdigin paralar catir catir geri gelsin.
    Bu forvetlerle touluse felan gecemeyiz benden söylemesi. Kimse umutlu konusmasin, forvetlerin icler acisi bir hali var.

Yorum

• İlk olarak Hasan Ayvenli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Orhan Şam var ama maliyetli olur diye düşünülmüyor sanırım. Fenerbahçenin yaptığı gibi 2. ligden asıl mevkisi sağ bek olan birini bulabilmeliyiz. Önemli olan bu. Asıl mevkisi sağ bek olacak ve sırıtmayacak. Görev adamı olacak. Daha çok savunma yönü kuvvetli olacak.
      Orhan Şam'la ilgili dışarıdan çok övgü duyuyorum ama bu sitede de kimse beğenmiyor adamı. Eğer bize ilaç olacaksa takasla makasla düşünülebilir bence. Ama Cavcav Isaac olayından sonra bize adam verir mi orası şüpheli.

Fenerbahçe piyangodan buldu Gökhan'ı. O piyango da ancak 5 yılda bir oluyor, onlara denk geldi ne yazık ki.
      Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
      Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
      - Eomer -

Yorum

• Başkanım alalım şu Batuhan'ı...

Yorum

• İlk olarak Ömer SEVİNÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Orhan Şam'la ilgili dışarıdan çok övgü duyuyorum ama bu sitede de kimse beğenmiyor adamı. Eğer bize ilaç olacaksa takasla makasla düşünülebilir bence. Ama Cavcav Isaac olayından sonra bize adam verir mi orası şüpheli.

Fenerbahçe piyangodan buldu Gökhan'ı. O piyango da ancak 5 yılda bir oluyor, onlara denk geldi ne yazık ki.
          açıkçası ben de izlemedim Orhan Şam'ı hiç. Gökhan Gönül gibisini istemiyorum zaten canım. onun gibisi olsa zaten geçen sene şampiyon olurduk belki de Cale ayarında defans yapabilecek birisi lazım. Bulunamaz mı? Bence bulunabilir..

Yorum

• İlk olarak Süleyman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Başkanım alalım şu Batuhan'ı...
            Batuhan bu kadar hızlı pas yapan, oyunu hızlı oynayan bir takıma gitmez bnce

Yorum

• İlk olarak Hasan Ayvenli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              açıkçası ben de izlemedim Orhan Şam'ı hiç. Gökhan Gönül gibisini istemiyorum zaten canım. onun gibisi olsa zaten geçen sene şampiyon olurduk belki de Cale ayarında defans yapabilecek birisi lazım. Bulunamaz mı? Bence bulunabilir..
              Ben o konuda kararsız kaldım. Defans 4'lüsünün hepsi birden sadece defans yaparsa rakibe baskı kurmak çok zor olur gibi geliyor. Nitekim maçta bütün ataklar Serkan'dan başladı mübarek. Ama ne yazık ki üstün top tekniği ile hepsini birer birer katletti.

Yok mu şöyle bir Sergio Ramos gibi boylu poslu, ileri çıkan, geri gelen, pas yapan bir Türk sağ bek yahu. Tam bize lazım adam Sergio Ramos. Cuk oturur oraya
              Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
              Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
              - Eomer -

Yorum

Ben o konuda kararsız kaldım. Defans 4'lüsünün hepsi birden sadece defans yaparsa rakibe baskı kurmak çok zor olur gibi geliyor. Nitekim maçta bütün ataklar Serkan'dan başladı mübarek. Ama ne yazık ki üstün top tekniği ile hepsini birer birer katletti.

Yok mu şöyle bir Sergio Ramos gibi boylu poslu, ileri çıkan, geri gelen, pas yapan bir Türk sağ bek yahu. Tam bize lazım adam Sergio Ramos. Cuk oturur oraya
                Alves de olabilir aslında. Ama çok Hücuma çıkıyor diye beğenmeyiz biz. Çok alan bırakıyor olur sonra Çok iyi araştırılıp orjinal sağ bek alınmalı. Ne olursa olsun.

Yorum

• Al forveti, çıkar sahaya, geç tribüne ya da televizyonunun başına Trabzonspor'u izle .. Kesinlikle iyi zaman geçireceksin ..
                  Més que un club!
                  Nil Satis Nisi Optimum..
                  Gustavo Alejandro Colman !

Oyna, dik oyna!

Yorum

• İlk olarak İskender YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Al forveti, çıkar sahaya, geç tribüne ya da televizyonunun başına Trabzonspor'u izle .. Kesinlikle iyi zaman geçireceksin ..
                    forvet demek avrupanin kapisini acmak demek. Forvete ihtiyacimiz yok demek avrupayi önemsemiyoruz demek. Lig sac bas yolarak gecen sezon gibi gecer, ama avrupada forvetsiz cok zor.

Yorum

• Eren+para= İ.Akın
                      nasıl
                      facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

Sergio Ramos .. Hayallerimin beki .. Öyle bir Türk sağ bek olsa bilirdik heralde demiyeceğim, NtvSpor La Liga özetlerinde izlerdik heralde .. Aslında düşündüm de o kadar uçmaya da gerek yok, Jonas Gutierrez, Türkiye bek görsün ..
                        En son İskender YILMAZ tarafından düzenlendi; 09.08.2009, 01:44.
                        Més que un club!
                        Nil Satis Nisi Optimum..

Oyna, dik oyna!

Yorum

• İlk olarak Onur Civelek61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Eren+para= İ.Akın
                          nasıl
                          Kötü .. O tarz bir forvet değil lazım olan ..
                          Més que un club!
                          Nil Satis Nisi Optimum..

Oyna, dik oyna!

Yorum

• İlk olarak İskender YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Kötü .. O tarz bir forvet değil lazım olan ..
                            Bu saaten sonra kimi almayı düşünüyoruz acaba tarz arayacak durumda değiliz bence.Forvet yerli olmak zorunda başka kim var Batuhan mı
                            facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

• İlk olarak Süleyman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Başkanım alalım şu Batuhan'ı...
                              Az önce bir yerde gözüme iliştiydi, Batuhan'ı alırsa Trabzonspor "contender" olma yolunda ciddi bir adım atar diye bahsi geçiyordu. Batuhan aradığımız oyuncu, bunun önümüzdeki yılları da var. Beşiktaş'ın yeni alacağı isimle ofansif oyuncuları çok kalabalık olacak, -Tello- Yusuf- Nobre- Nihat- Bobo- Delgado- Holosko- Serdar Özkan- x bir isim- , alırsak iyi iş diyebilirim. Bu şartlarda Beşiktaş'ın elinde tutması zor gözüküyor, tabii ben onların yerinde olsam satmaz, kiralardım orası ayrı.

* Bizim yapmamız gereken önce satın almaya çalışıp, olmadı opsiyonlu bir şekilde kiralamak olabilir.

Yorum

• İlk olarak Onur Civelek61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bu saaten sonra kimi almayı düşünüyoruz acaba tarz arayacak durumda değiliz bence.Forvet yerli olmak zorunda başka kim var Batuhan mı
                                Tekke, Batuhan veya Milli takımlardaki genç forvetlerden biri .. Ya da keşke diyorum Sinan Kaloğlu'yu düşünseydek yaz başı ..
                                Més que un club!
                                Nil Satis Nisi Optimum..

Oyna, dik oyna!

Yorum

Yükleniyor...
                                X