İlk olarak Kubilay Şahin tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Hasan Ayvenli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleforvetten daha önemli bence bu sağbek. eren de geri dönüyor sanırım. bu saatten sonra ilk 11de oynayacak kalitede forvet alınmayacağına göre.
sağ bek de sağ bek.Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!- Eomer -
Yorum
-
Türk olarak gökhan gönülü alamayacağımıza ve yabancı kontejanımızda dolu olduğuna göre serkana ve tayfuna destek vermemiz gerekiyor.
ayrıca beki ibrahim üzülmez, sabri, ve serkan(fenerdeyken) olan takımlar şampiyon olmamış mı.
gökhan ve umutu zorlayacak kalitede bir santraforla transfer kapanır.
batuhan veya gurbetçi bir oyuncu olması muhtemel gözüküyor3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.
Yorum
-
Şöyle bir önerim var. Song bir şekilde elden çıkaralıp giray-egemen kaynaşması sağlanıp alternatif güçlü bir yerli stoperle anlaşılıp yabancı tecrübeli bir sağ bekle anlaşılsa çok mu risk taşır ya da zaman mı yetmez.yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac
Yorum
-
İlk olarak thematrax tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞöyle bir önerim var. Song bir şekilde elden çıkaralıp giray-egemen kaynaşması sağlanıp alternatif güçlü bir yerli stoperle anlaşılıp yabancı tecrübeli bir sağ bekle anlaşılsa çok mu risk taşır ya da zaman mı yetmez.
Fatih in dedigi gibi forvet en önemli sorunumuz,bunu en kisa sürede gidermeliyiz.
Ben forvet icin ciddi bir calisma olup olmadigini merak ediyorum."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
İlk olarak Fatih Küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleForvet önem sırasında 1. bana göre.
Bugün gördük ki Umut ile olacak iş değil bu..
Öyle alternatif de değil. En az Umut'tan iyi olmalı alacağımız forvet. Şimdi çıkıp ya Umut'u beğenmiyomusun 90 dk pres yaptı savunmayı yıprattı demesin. Forvet'in birinci görevi gol atmak. Hele o kaleciyle karşı karşıya kaçırdığı golden sonra kendimi yedim..
Yorum
-
İlk olarak Ömer SEVİNÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYahu Hasan bir Türk sağ bek bulalım da kamuoyu oluşturalım. Aklıma kimse de gelmiyor. Yabancı hakkımız da yok. Ne yapsak?
Yorum
-
İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleForvet transferi ne olacak?
Fatih in dedigi gibi forvet en önemli sorunumuz,bunu en kisa sürede gidermeliyiz.
Ben forvet icin ciddi bir calisma olup olmadigini merak ediyorum.
Yorum
-
ya ben baskana yalvarıyorum bize forvet al bu takım boyle her maçı orta sahasıyla kurtaramaz lig gecmez boyle soyle yırtıcı sırtı donuk oynayabilen bir forvet. bir pzoisyonda colman topu umuta getirdi bıraktı umut ne yapacagını sasırttı hemen alt kanat bıraktı topu o an gözlerimin onune tekke geldi genclerbirliği maçı mı neydi birincisi topu ayagında belkletti sırtını kalaye ve oyuncuya verdi sonra ani bir dönüş vurur gibi yaptı rakip ters köşe kaleci önde sonra asırttı ve jeneriklik gol ama sonrası sevinme bile yok tekkemde çünkü bunların daha klasını her zaman attığı için basit bir görev yerine getirme o kadar özetliyorum baskan bize
fatih gibi , kamaman gibi yırtıcı forvet al....bu sene SAMPİYONUZ.
Yorum
Yorum