Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Kubilay Şahin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Kısacası Harbiden "Sağ Bek.."
    Tamam biz de sağ bek diyoruz ama Serkan ve Tayfun'u yedek bırakacak ligimizde Sağ bek yok Orhan Şam da buna dahil.
    Trabzon SK 1967
    #8 Adam Maher

Yorum

• İlk olarak Hasan Ayvenli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      forvetten daha önemli bence bu sağbek. eren de geri dönüyor sanırım. bu saatten sonra ilk 11de oynayacak kalitede forvet alınmayacağına göre.
      sağ bek de sağ bek.
      Yahu Hasan bir Türk sağ bek bulalım da kamuoyu oluşturalım. Aklıma kimse de gelmiyor. Yabancı hakkımız da yok. Ne yapsak?
      Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
      Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
      - Eomer -

Yorum

• Şampiyonluk için sağ bek ve forvet alınsın sonra yönetim gerisini Hugo Broos a bıraksın

Yorum

• Türk olarak gökhan gönülü alamayacağımıza ve yabancı kontejanımızda dolu olduğuna göre serkana ve tayfuna destek vermemiz gerekiyor.
          ayrıca beki ibrahim üzülmez, sabri, ve serkan(fenerdeyken) olan takımlar şampiyon olmamış mı.

gökhan ve umutu zorlayacak kalitede bir santraforla transfer kapanır.
          batuhan veya gurbetçi bir oyuncu olması muhtemel gözüküyor
          3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.

Yorum

• Şöyle bir önerim var. Song bir şekilde elden çıkaralıp giray-egemen kaynaşması sağlanıp alternatif güçlü bir yerli stoperle anlaşılıp yabancı tecrübeli bir sağ bekle anlaşılsa çok mu risk taşır ya da zaman mı yetmez.
            yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

• Forvet önem sırasında 1. bana göre.
              Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak thematrax tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Şöyle bir önerim var. Song bir şekilde elden çıkaralıp giray-egemen kaynaşması sağlanıp alternatif güçlü bir yerli stoperle anlaşılıp yabancı tecrübeli bir sağ bekle anlaşılsa çok mu risk taşır ya da zaman mı yetmez.
                Forvet transferi ne olacak?

Fatih in dedigi gibi forvet en önemli sorunumuz,bunu en kisa sürede gidermeliyiz.

Ben forvet icin ciddi bir calisma olup olmadigini merak ediyorum.
                "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Kesinlikle bir forvet transfer etmeliyiz.

Umut yine şapur şupur yedi iki güzelim pozisyonu.
                  "Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır."

Yorum

• İlk olarak Fatih Küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Forvet önem sırasında 1. bana göre.
                    Bencede..

Bugün gördük ki Umut ile olacak iş değil bu..

Öyle alternatif de değil. En az Umut'tan iyi olmalı alacağımız forvet. Şimdi çıkıp ya Umut'u beğenmiyomusun 90 dk pres yaptı savunmayı yıprattı demesin. Forvet'in birinci görevi gol atmak. Hele o kaleciyle karşı karşıya kaçırdığı golden sonra kendimi yedim..

Yorum

• Umut tek başına çok daha güzel oynuyor.

Ama forvet lazım bağırıyor takım resmen bana forvet lazım diye.
                      Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Forvet Forvet Forvet Forvet
                        Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                        As Roma
                        Francesco Totti "10"
                        Twitter:cemtotti61

Yorum

• hasan kabze ilk 18 e alınmıyor uzun zamandır ama bence bizim işimize yarar eğer çok para istemezlerse...

Yorum

• İlk olarak Ömer SEVİNÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Yahu Hasan bir Türk sağ bek bulalım da kamuoyu oluşturalım. Aklıma kimse de gelmiyor. Yabancı hakkımız da yok. Ne yapsak?
                            Orhan Şam var ama maliyetli olur diye düşünülmüyor sanırım. Fenerbahçenin yaptığı gibi 2. ligden asıl mevkisi sağ bek olan birini bulabilmeliyiz. Önemli olan bu. Asıl mevkisi sağ bek olacak ve sırıtmayacak. Görev adamı olacak. Daha çok savunma yönü kuvvetli olacak.

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Forvet transferi ne olacak?

Fatih in dedigi gibi forvet en önemli sorunumuz,bunu en kisa sürede gidermeliyiz.

Ben forvet icin ciddi bir calisma olup olmadigini merak ediyorum.
                              Forvet için hem umut'u hem gökhan'ı kesebilecek ve alabileceğimiz tek yerli Fatih Tekke. O da alınmayacağına göre, eren de geri geliyormuş sanırım alınacak forvet yine alternatif olarak kalacak. Ben de çok istiyorum bir forvet alınmasını. Umut'u izlemekten bıkmış birisi olarak özellikle. Ama sağ bek şu an forvetten daha önemli bence.

Yorum

• ya ben baskana yalvarıyorum bize forvet al bu takım boyle her maçı orta sahasıyla kurtaramaz lig gecmez boyle soyle yırtıcı sırtı donuk oynayabilen bir forvet. bir pzoisyonda colman topu umuta getirdi bıraktı umut ne yapacagını sasırttı hemen alt kanat bıraktı topu o an gözlerimin onune tekke geldi genclerbirliği maçı mı neydi birincisi topu ayagında belkletti sırtını kalaye ve oyuncuya verdi sonra ani bir dönüş vurur gibi yaptı rakip ters köşe kaleci önde sonra asırttı ve jeneriklik gol ama sonrası sevinme bile yok tekkemde çünkü bunların daha klasını her zaman attığı için basit bir görev yerine getirme o kadar özetliyorum baskan bize

fatih gibi , kamaman gibi yırtıcı forvet al....
                                bu sene SAMPİYONUZ.

Yorum

Yükleniyor...
                                X