Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• trabsfer baslıgını takıp ettıgım kadarı ıle futbolcu oneren arkadasların hemen hemen hepsi futbolcu onerirken o futbolcuların takımlarındakı performanslarına gore futbolcu onerıyorlar ..! ? ama sunu soylemek ısterımkı bu yanlıs bır bakıs acısıdır performanstan zıyade bızım neye ıhtıyacamız olduguna bakmalıyız ve buna gore futbolcu almalıyız ewet ıbrahım akın cok basırılı ve teknık bır oyuncudur ama kesınlıkle aradıgımız santrofor olmamasından zıyade santrofor hıc degıldır
    Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

"Adaletın Temelı Mulktur"

Yorum

• İlk olarak gustavo_colman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      ne demek istedin renktaş kinayeli bir laf olmuşta

Bursa'nın kapı önüne koyduğu adamdan bahsediyoruz ve sen onu Trabzonspor'la aynı cümle içinde kullanıyorsun...

Buraları sadece biz okumuyorz biraz yazdıklarımıza dikkat edelim demek istiyorum kısaca...
      Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• Sivas'da Abdurrahman kadroda bile değildi bizim maçta. Gizli bir transfer olur mu nedersiniz? Dün babamla konuştuk bu konuyu kafama yattı açıkcası.
        "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
        Ali Kemal Denizci

Yorum

• İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          yattara giderse sağbek yada forvet olur atiba olmaz

atiba iyi futbolcuydu ama olmadı
          ben bu sözden yattaranın gidebileceğni anlarım ve çok üzülürüm yattara satılır mı ya
          ...

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Nedir bu taraftar aşağılama halleri...Hatta nedir bu birbirimize fırça çekme sevdası...Başlık transfer başlığı, takımda santrfor oynayabilecek iki adam var yani mutlaka bir transfer yapılacak. Yabancı kontenjanımız yok. Dolayısıyla alternatifler çok değil ve her ismi konuşuyoruz...Ne bu anlamazsın anlamazsın şarkılar....Bal gibi anlar efendim. Trabzonspor taraftarı futbolu hem iyi oynar hem iyi bilir...

Abi eğer cümleler banaysa yanlış anlaşıldım . Malum maddi sıkıntının içindeyiz . Bu durumda alınacak oyuncuya birşey demek yanlış olur . Bunun yanında düşünülen isim alternatif olarak düşünülüyor . Gündem de ki ismi aşşağılamak ne kadar doğru ? Hele hiç bir maçını izlememişken . Bunun yanında bu oyuncuya büyük takımlardan teklif geliyor ve Milli Takımda görev yapıyor . Yinede yanlışım olduysa Özür Dilerim ..

Yorum

• İlk olarak iLKeR_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              BATDAL YAKIN TAKİPTE

MEHMET Batdal’a Süper Lig’den çifte teklif. Takımımızın genç golcüsü için, Trabzonspor resmi olarak başvururken, bugün Bursaspor’unda devreye girdiği açıklandı. Basın sözcümüz Mehmet Bektur, Trabzonspor Sportif Direktörü Ünal Karaman’ın raporuyla bordo-mavili kulüp yöneticileriyle görüştüklerin söyleyerek, “Onlar 450 bin TL teklif sundu. Oyuncumuza da ilk onbir sözü vermişler. Biz ise 750 bin TL artı kiralanması durumunda ilk tercih ve satışından da yüzde 20 pay istedik. Cuma gününe kadarda süre verdik. Mehmet Batdal gitmesi halinde 60 bin TL’lik alacağını da sileceğini söyledi. Bursaspor’dan arayan yöneticilere de aynı teklifi sunduk. Kesinlikle 750 bin TL altında bir satış düşünmüyoruz. Daha düşük bir ücrete Mehmet Batdal kadar yetenekli ve genç bir forvet bulmamız mümkün değil. Bu iş ya gelecek hafta sonun kadar sonuçlanır ya da Ocak ayına kadar transfer kapanır” dedi.

kaynak:bucaspor resmi site

Nasil olurda ilk 11 sözü verilir???
              Eger Ünal Bey bunu ona demisse derhal Bavulunu toplasin LÜTFEN!
              Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bursa'nın kapı önüne koyduğu adamdan bahsediyoruz ve sen onu Trabzonspor'la aynı cümle içinde kullanıyorsun...

Buraları sadece biz okumuyorz biraz yazdıklarımıza dikkat edelim demek istiyorum kısaca...
                kardeşim tamam da sen kimseyi beğenmiyorsun ve önerime karşılık taraftarlığıma laf ediyorsun bu forumda zaten böyle laf atmalar çok sık oluyor özellikle transfer döneminde şu başlık kapansa da anlaşabilsek
                ...

Yorum

• Oynadıgımız sistemde Türkiye liginde Gökhan'dan daha iyi forvet yok.Yedeğide Umut.Alınacak 3. forvet oyuncusu sezonun buyuk bolumunde 18'e bıle gıremeyecek.Üzerinde cok durulmaya deger bi mevki değil forvet.SAğbek ve Song forvetten daha öncelikli ihtiyaclarımız.

Yorum

• İlk olarak hüseyin1975 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Abicim ben ce piyasa yaptırmak için Bucaspor ayak yapıyor
                    yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

ben bu sözden yattaranın gidebileceğni anlarım ve çok üzülürüm yattara satılır mı ya
                      1 aya yakın bu forumda yine söylemiştim arabistan ve katardan menejerler aracılığıyla teklif gelmişti.(6.5-7 milyon arası)

kulüp bunun resmişyet kazanmasını beklemişti

katar pascal feidonuo yu başka kulube vermiş

ilerleyen günlerde kapımızı çalabilir
                      Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
                      Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

kardeşim tamam da sen kimseyi beğenmiyorsun ve önerime karşılık taraftarlığıma laf ediyorsun bu forumda zaten böyle laf atmalar çok sık oluyor özellikle transfer döneminde şu başlık kapansa da anlaşabilsek

Haşa senin taraftarlığına bi futbolcu yüzünden kelime yapmam, haddime değil o nasıl bi cümle...

Ben diyorum ki Bursa'nın kapı önüne koyduğu adamı Trabzonspor'la aynı kefeye nasıl koyarsın ?

Alternatif falan derken iyice suyunu çıkardı bazıları bu işin...

Gökhan Güleç'ler İbb'li İskender'ler Buca'lı Mehmet'ler havada uçuşuyor...
                        Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• Matrix, henüz kesinlik kazanmadı Katarlıların işi diye biliyorum ben...

Henry, sorun yok...Eyvallah Sadece birbirimizi kırmak için vesile aramayalım...
                          Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            1 aya yakın bu forumda yine söylemiştim arabistan ve katardan menejerler aracılığıyla teklif gelmişti.(6.5-7 milyon arası)

kulüp bunun resmişyet kazanmasını beklemişti

katar pascal feidonuo yu başka kulube vermiş

ilerleyen günlerde kapımızı çalabilir
                            bilgileriniz için teşekkürlerimi sunarım ama sizce de gitmesi kötü olmaz mı o bizim sembolümüzdü fakat iyi bir para kazandıracaksa (6,5-7 m) kulüp menfaatlari gereğince satılabilir peki o para ile kaliteli bir forvet alınma ihtimali var mı??
                            ...

Yorum

• İlk olarak hüseyin1975 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

abi sanmıyorum ünal karaman'ın böyle bir söz verdiğini bunlar daha çok oyuncunun piyasasını artırmaya yönelik hareketler mehmet'de klübüne ilk 11 sözü aldım bırakın gidim gibisinden baskı yapıyor olabilir

Yorum

• İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Haşa senin taraftarlığına bi futbolcu yüzünden kelime yapmam, haddime değil o nasıl bi cümle...

Ben diyorum ki Bursa'nın kapı önüne koyduğu adamı Trabzonspor'la aynı kefeye nasıl koyarsın ?

Alternatif falan derken iyice suyunu çıkardı bazıları bu işin...

Gökhan Güleç'ler İbb'li İskender'ler Buca'lı Mehmet'ler havada uçuşuyor...
                                kusura bakmayın belki yanlış anlattım demek istediğimi neyse şimdi değişik fikirler geliyor aklıma yattara gündemdeymiş bakarsın kaliteli bir forvet alırız hatta sağ bek de alırız Allah ' tan umut kesilmez
                                ...

Yorum

Yükleniyor...
                                X