Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şuan 8 yabancımız oldu. 6+2'de ki o 2 kim olacak merak ediyorum.Song 1. ihtimal gibi duruyor.Ama 2. kim olacak.
    Keşke Song'u yollasaydık diyorum şimdi.Aldığı ücreti düşünürsek onu yedek oturtmak bizim için beya tuzlu olucak.
    ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
    Kazım Koyuncu

Yorum

• sagbek + (Tekke)Batuhan = 7...7...7...7...7

.
      *
      * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• batuhan bizde patlama yapabilir...şundan eminim zarar etmeyeceğimiz garanti olan bi oyuncu.piyasası çok iyi.denemeliyiz
        Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
        Allah mekanını cennet eylesin canım annem...

Yorum

• Vay be.. Ne, Batuhan'mış be ?!..
          Henüz, ligde 15-20 maç ancak oynamış olmasına rağmen yere göğe sığdırılamıyor bu şımarık velet..
          Niye.? Sansasyon meraklısı boyalı medyanın her dem gündeme getirip, promosyona tabi tutmasından..
          Bu zamanda, popüler ve medyatik oldunmu, en iyisi- en kralı sensin zaten..Fazladan bir şey yapmana gerek yok..
          Birde cimnastiksiporlu üj-bej yorumcunun bu keratayı allayıp pullayıp şişirmesi sayesinde..

Duyanda yeni bir Van Basten, Van Hojdoonk veya Batistuta geliyor zanneder.. Zaten onada "Batugol" demiyorlar mı??..
          "At martini, debreli recep, dağlar inlesin" misali..

Ne zaman Batuhan lafını duysam, hep arkasından şu haberler geliyor..
          ---Batuhan maçdan bir gün önce alemde yakalandı..
          ---Batuhan gece yarısı saat 04.00 de, sarhoş bir şekilde trafik polislerine yakalandı..
          ---Batuhan Disco'da..
          ---Batuhan Bar'da..
          ---Batuhan Plaj'da..
          Yedi tekmili birden, Batuhan muaceraları.. "Adventures of Batuhan"

Birde, yapılan röportajlara 5 yaşındaki bir çocuk zekasıyla verdiği embesil ve bir okadarda patavatsız cevaplar..

Şimdiden, bjk yönetimini yatırıp yatırıp kaldırtan 18 yaşındaki ahlakdan nasibini almamış şımarık bir yeni yetme..
          Adamlar, başımızdan nasıl savarızda, bu püsküllü beladan usulünce kurtuluruz diye sabah akşam kafa patlatmaktan heder oldular..
          Bizde, onlara birde üste para verip, bu dertlerinden kurtarma telaşındayız, öylemi?..
          La havle...
          (Bizimkilerin Batuhanı alma gibi bir düşünceleri olduğunuda zannetmiyorum, sadece Batu'ya ve medyaya biraz daha ara gazı vererek ortalığı biraz daha karıştırıp bjk yı daha müşkül duruma sokma amacında olduklarını düşünüyorum..Zaten bjk yönetimininde hiç inanmasalar bile, hoca nasreddinin dediği gibi "ya tutarsa" diye korkup böyle bir riske girmeside oldukça zor..)

Birde, bu keratanın çok methedilen futbolcu özelliklerine bakalım..
          Tamam, yaşına göre çok üstün bir fizik vermiş yaradan..Zaten bu yüzden yaşıtlarından hep daha öne çıktı ya.. Kapı gibi kerata, ezip ezip geçiyordu diğer bebeleri..
          Ayak bilekleride o fiziğe rağmen yumuşak sayılır.. Boyu sayesinde hava toplarıda doğal olarak iyi...Yok değil, var işte biraz yetenek..

Ama bir "tank gibi ağır".. (Bizdeki Ceyhun gibi.. Hatta koy forvete Ceyhunu ondan kat kat daha fazla verim almazsan bende bişey bilmiyorum..Hem tekniği, hem futbol zekası hemde şutları ondan kat be kat üstün.. Üstelik ahlaklı ve efendi bir kişilik)

Bu yaşta bu kadar ağır olan bir fizyonominin ilerki yaşlarda bir insanın doğal gelişimi sürecinde "fil gibi ağır" moduna geçmeside kaçınlmaz bir son..

Velhasıl.. Bu, fiziksel özelliklere, hele hele böylesine karakteristik özelliklere sahip Batuhanın adını iki-üç seneye kalmadan hiç kimsenin hatırlamayacak olmasıda çok büyük bir olasılık.. Tıpkı, bundan önceki nice benzerleri gibi..

Tabii, sihirli bir değnek deyipte, onu: "çabuk" ve "beyefendi" yapmazsa..

Yorum

• bence Fatih Tekke bombası çok yakında patlar
            İstanbul Takımlarını Tutanlar Birazda Bizim Takımlarımızı Tutsun.

Yorum

• Sivas'ta kulübede Umut'un yedeği olarak kim oturacak ?

Yorum

• Batunanı eleştirenler acaba gece klübüne beraber mi gittiler ?
                Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak SERDAR-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  bence Fatih Tekke bombası çok yakında patlar
                  öyle bi bomba patlarsa ligin tozunu atarız...ama çok zor gibi...
                  Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy

Yorum

• sayın başkanım gecen hafta 2 forvetimiz var.3 ncüsü lüks olur.alıpta kimi takımdan kesecek diyordun.şimdi bende soruyorum.gökhan sakat,umut ta sakatlanır yada kırmızı kart görürse sivas macını kaybetersek bunun vebalini biz taraftara nasıl anlatacaksın.2 seneden beri sivas macıyla yatıp sivas macıyla kalkıyoruz.bu seferde kaybetersek sizin için ve bizim için bu sene daha başlamadan biter.bie daha sivas mağlubiyetini bu taraftar affetmez.
                    imzaya gerek yok dedik ya Tonyaliyiz...

Yorum

• Günün kötü haberi gökhandan geldi ve kadrodan çıkarıldı göksuyu diyen arkadaş onun karadenizde olduğundan habersiz sanırım keza erende gitti bu şartlar altında elimizde tek tabanca umut kalmış durumda oda zaten ne yapacağı belli olmayan saatli bomba umarım elimizde patlamaz...
                      Ben hala şunu söylüyorum sağlam bir forvet transferine şiddetle ihtiyaç var tercihen CAREW,FATİH veya pivot santrofor oynayabilecek bir cengaver lazım bize...
                      61} ŞENOL GÜNEŞ & FATİH TEKKE {9
                      RUHUNUZ YETER

Yorum

• Songu gönderip, Afolabiyi almak lazım.
                        Zaten Fransadan gelecek, anlatır bişeler...

Yorum

• bence bugünkü kurayı bekliyodu yönetim bişeyler olur artık...ama kim olur orası meçhul...

Yorum

• İlk olarak Murat Erdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Sivas'ta kulübede Umut'un yedeği olarak kim oturacak ?
                            Tolga Zengin ..
                            Més que un club!
                            Nil Satis Nisi Optimum..
                            Gustavo Alejandro Colman !

Oyna, dik oyna!

Yorum

• İlk olarak Murat Erdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Sivas'ta kulübede Umut'un yedeği olarak kim oturacak ?
                              harbi dimi forvet yok takımda
                              bi de benim aklıma takılan hocanın bu eksiği gormesine rağmen sol açıkta ısrar etmesidir.
                              galiba gokhanla umutu yeterli görüyo 3 kulvarda(!)
                              Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                              Elazığ'lı.

Yorum

• Tekke veya Batuhan'ı alalım kapatalım transferi
                                Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                                As Roma
                                Francesco Totti "10"
                                Twitter:cemtotti61

Yorum

Yükleniyor...
                                X