Ya arkadaşlar tek forvet oynayacağız bu nedenle çok büyük forvet transferi beklemeyin.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleeee?
Burdaysa biraz bahsederse iyi olur.."Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"
Yorum
-
İlk olarak oguzhann tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle" yavuz selim'de bundan çok var" demiş
En az 10-15 sayfa geriye gitmek gerek ..
Yorum
-
İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebir aksilik olmazsa bugün sadri şener gidip imza atııracakAllah yar ve yardımcımız olsun !!!
Yorum
-
İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa arkadaşlar tek forvet oynayacağız bu nedenle çok büyük forvet transferi beklemeyin.ÜNAL KARAMAN!
Yorum
-
İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebir aksilik olmazsa bugün sadri şener gidip imza atııracakOSCAR CARDOZO
Yorum
-
İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDün gecenin mesajlarını okumak gerek ne dediğini öğrenmek için ..
En az 10-15 sayfa geriye gitmek gerek ..ne dediğini bildiğim yok ama genel olarak iyi bir topçu olduğundan bahsediliyor,hajdukun forumlarından edindiğimiz bilgiler de bu yönde.
ÜNAL KARAMAN!
Yorum
-
Guela ismini atmıştı demin bir yerel basındı sanırım arka sayfaları karıştırırken gördüm bu oyuncuyla temasımız olabilir o da çok gelecek vaad eden bir oyuncu bonservisi yok Larissa'yla ipleri kopardı Lille anlaşma üzereydi geçende okumuştum ne oldu bilmiyorum. Hugo Broos'un tanıdığı bildiği bir oyuncudur.Trabzon SK 1967
#8 Adam Maher
Yorum
-
İlk olarak oguzhann tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle" yavuz selim'de bundan çok var" demiş
Kimle Anlaşma safhasına gelsek Yavuz Selim de aynısından var..
Bi keşfedemedik şurayı..Efsaneler asla ölmez,sadece şekil değiştirir...Fırtına döndü!!
Yönetim,futbolcu,taraftar elele hep beraber 8.şampiyonluğa...
Yorum
-
İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledurun hele sadri şener hırvatistana gitsin adam ışınlanamaz ya burası başka bir ülke bir aksilik olmazsa bugün imza atılır
Takip ettiğim kadarı ile sağ ve sol açıkta oynayan 2 oyuncu ismi verdin hep. Biri Belçikada oynayan ve dun teklifiiz kabul etmediğini söylediğin oyuncu, diğeri ise Fransada oynayan.
Bu Hırvat oyuncunun ismi hiç geçmedi. O zaman kanatlar için 3. sıraya konan alternatif mi idi?
Yorum
-
İlk olarak oguzhann tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben laf olsun diye söyledim hocamne dediğini bildiğim yok ama genel olarak iyi bir topçu olduğundan bahsediliyor,hajdukun forumlarından edindiğimiz bilgiler de bu yönde.
Hırvat milli takımında da oynayacağı için göz önünde olan bir futbolcu ..
Yorum
-
Bu söz çok kilit bir sözdürBordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunansekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
Yorum
Yorum