Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ya arkadaşlar tek forvet oynayacağız bu nedenle çok büyük forvet transferi beklemeyin.

Yorum

• İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      eee?
      eee'si iyilik güzellik

Burdaysa biraz bahsederse iyi olur..
      "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• İlk olarak oguzhann tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        " yavuz selim'de bundan çok var" demiş
        Dün gecenin mesajlarını okumak gerek ne dediğini öğrenmek için ..

En az 10-15 sayfa geriye gitmek gerek ..

Yorum

• İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          bir aksilik olmazsa bugün sadri şener gidip imza atııracak
          inşallah !!! yoksa bu forumdan çekeceğin var
          Allah yar ve yardımcımız olsun !!!

Yorum

• İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ya arkadaşlar tek forvet oynayacağız bu nedenle çok büyük forvet transferi beklemeyin.
            bana da öyle geliyor,rotasyona bir tane yedek alınır veya gençlerden biri a takımda devam eder gibime geliyor.
            ÜNAL KARAMAN!

Yorum

bir aksilik olmazsa bugün sadri şener gidip imza atııracak
              peki başka haber varmı sağ bek ve forvet için?
              OSCAR CARDOZO

Yorum

• İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Dün gecenin mesajlarını okumak gerek ne dediğini öğrenmek için ..

En az 10-15 sayfa geriye gitmek gerek ..
                ben laf olsun diye söyledim hocam ne dediğini bildiğim yok ama genel olarak iyi bir topçu olduğundan bahsediliyor,hajdukun forumlarından edindiğimiz bilgiler de bu yönde.
                ÜNAL KARAMAN!

Yorum

• gabriç milli takım oyuncusumu

Yorum

• Kaptanlık da yapmış
                    .

Yorum

• Guela ismini atmıştı demin bir yerel basındı sanırım arka sayfaları karıştırırken gördüm bu oyuncuyla temasımız olabilir o da çok gelecek vaad eden bir oyuncu bonservisi yok Larissa'yla ipleri kopardı Lille anlaşma üzereydi geçende okumuştum ne oldu bilmiyorum. Hugo Broos'un tanıdığı bildiği bir oyuncudur.
                      Trabzon SK 1967
                      #8 Adam Maher

Yorum

• Song biraz isteksiz galiba Songla yolları ayırsak Gabric ve Lewandowski transferi iyi olur tabi defansada yerli bi oyuncu bulmamız lazım..
                        "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

Zaten Yavuz Selim'de olmayan topçu yok ki!

Kimle Anlaşma safhasına gelsek Yavuz Selim de aynısından var..

Bi keşfedemedik şurayı..
                          Efsaneler asla ölmez,sadece şekil değiştirir...Fırtına döndü!!
                          Yönetim,futbolcu,taraftar elele hep beraber 8.şampiyonluğa...

Yorum

durun hele sadri şener hırvatistana gitsin adam ışınlanamaz ya burası başka bir ülke bir aksilik olmazsa bugün imza atılır
                            İzleme komitesinin izlediği oyuncuları sık sık yazıyorsun.

Takip ettiğim kadarı ile sağ ve sol açıkta oynayan 2 oyuncu ismi verdin hep. Biri Belçikada oynayan ve dun teklifiiz kabul etmediğini söylediğin oyuncu, diğeri ise Fransada oynayan.

Bu Hırvat oyuncunun ismi hiç geçmedi. O zaman kanatlar için 3. sıraya konan alternatif mi idi?

Yorum

ben laf olsun diye söyledim hocam ne dediğini bildiğim yok ama genel olarak iyi bir topçu olduğundan bahsediliyor,hajdukun forumlarından edindiğimiz bilgiler de bu yönde.
                              Şimdi 4 Milyon €'ya alırsak 3 sezon sonra 7-8'e satarız ..

Hırvat milli takımında da oynayacağı için göz önünde olan bir futbolcu ..

Yorum

Kesinlikle alınmalı diye rapor veriyorum o zaman, izlememiş olmama rağmen..

Bu söz çok kilit bir sözdür
                                BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

Yükleniyor...
                                X