Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    oncelıkle benım onerecegım ılk adam...dun ızledım boca macında..bocanın sol bekı menzon..super bı adam bana gore dunyanın en ıyı sol beklerınden bırı olacaktır var mı fıkrı olan..

ben hiç izlemedim ama transfermarkt sitesinden baktım değeri 4M. Fazla bir rakam gibi.
    Dallas Mavericks
    .................................................. ............ 41-Dirk Nowitzki

Yorum

• İlk olarak Emre ÖZTÜRK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      ben hiç izlemedim ama transfermarkt sitesinden baktım değeri 4M. Fazla bir rakam gibi.
      ızle derım valla boyle bı bek olmaz daha 21 yasında...bıde ortasahadakı ınsua ıle battaglıa...valla cok ısım var bıldıgım ama nafıle ancak yazar dururuz

Yorum

• İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ızle derım valla boyle bı bek olmaz daha 21 yasında...bıde ortasahadakı ınsua ıle battaglıa...valla cok ısım var bıldıgım ama nafıle ancak yazar dururuz

işte burda çok haklısın birde ünal karaman arjantin e gidiyor neden böyle oyuncuları izlemiyor ki.
        Dallas Mavericks
        .................................................. ............ 41-Dirk Nowitzki

Yorum

işte burda çok haklısın birde ünal karaman arjantin e gidiyor neden böyle oyuncuları izlemiyor ki.
          Gezmek Varken ne futbolcu izlemsi Allah askina 2 hafta tatil

netten 2 futbolcu baktinmi tamamdir o is
          Sunu izledim Ii orta aciyor tamamdir alalim bu kadar bitti
          Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

sıkıntı unalda degıl aslında..sıkıntı beyınde arkadasım..ben ınanmıyorum kı unal dunya futbolunu yakından takıp etsın ben ınanmıyorum kı tsdekı bı adam teknolojıye kullarak futbol konusunda bıraz kendı gelıstırsın ..sorun burda ıste...
            bak benım dedıgım manzon 4 $ cıvarı para ..ınan ben adamı ızledım bı kere ızle sende hayran kalcaksın..cale ıle gabrıc 5 mılyon euro delı dehset para..manzon onlarını yaptıgının 2 katını yapıyo..kendı gıdıyo kendı drıblıng yapıyo orta acıyo...sol kanat ona aıt..
            ıkıncı adamım benım gana genc takımından ayew..10 numra gıyıyor ama 10 numara oyuncusu degıl..adamın boyu 1.70-1.72 gıbı duruyor..adam pıre gıbı..alıyo pesıne 2-3 kısı gıdıyor..tam bı forvet ( dıkkatını cekerım forvet degıl)..stılı aguero tevez rooney stılınde...
            3 adamım ıse yıne nıgerıa genc takımından...20 yas altında ızledım on lıbero pozısyonunda oyunuyo..tahmını olrak 1.80 cıvarı boyu var..sadece ıkı mac ızledım..adamın kesılıgı mukemmel..30-40 metreye nokta pas atıyor..onlıberoda oynamsına karsı cok sogukkanlı..gerıden top alıp ortasahaya kadar drıblıng atıp gıdebılıyor...ınanın su 3 adam bıle tsye cag atlatır bnden demesı

Yorum

• İlk olarak Mahmut Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Gezmek Varken ne futbolcu izlemsi Allah askina 2 hafta tatil

netten 2 futbolcu baktinmi tamamdir o is
              Sunu izledim Ii orta aciyor tamamdir alalim bu kadar bitti

aslında çok kıyak iş gez eğlen tatil yap sonra youtube den birkaç topçu izle öner

şaka bir yana umarım böyle birşey sözkonusu değildir
              Dallas Mavericks

Yorum

• Yönetimimiz Artık Transfer İçin Biraz Afrika Ülkelerini Takip Etmesi Gerekir..

Orada Gittikçe Büyüyen Bir Yapı ve İnsanlar Gerçekten Sadece Futbol İle Geçim Sağlıyabiliyorlar..
                Geçenlerde İzlediğim Brezilya - Gana Genç Milli Takımlarının Oyunları, Yapıları, Gerçekten Bir Gelişme Söz Konusu.. Sadece Bu Maç Değil İzlediğim Diğer Afrika Ülkelerinde de Bir Farklılık Yoktu..

Bu Seneki Dünya Kupasında Bunu Daha İyi Anlayacağız Sanırım..
                En son Kubilay ŞAHİN tarafından düzenlendi; 20.10.2009, 01:21.
                Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

aslında çok kıyak iş gez eğlen tatil yap sonra youtube den birkaç topçu izle öner

şaka bir yana umarım böyle birşey sözkonusu değildir

Ersun Hoca gibi lap top u varmidir Ünal hocanin

Yorum

yada ünal hoca bilgisayar kullanmayı bilir mi ?

Gerçektende ünal hoca teknolojiden yararlanıyor mu acaba?
                    Dallas Mavericks

Yorum

gecen masasında vardı gordum

Yorum

yada ünal hoca bilgisayar kullanmayı bilir mi ?

Gerçektende ünal hoca teknolojiden yararlanıyor mu acaba?
                        tabi canim en Azindan youtubeden video izliyordur

riqiuelme veron ronaldi messi

Yorum

• Bu başlığa her gün gelip mesaj düşen pek çok kullanıcıdan daha iyi bilgisayar kullandığına emin olabilirsin .

Ne oldu ? Her şey bitti , sıra Ünal hocayla dalga geçmeye mi geldi .

Hata ettin Ünal hocam . Hem alet edildin hemde evladın yaşındakilere maskara .

Bu kulüp artık zor şartlara göz yumarak görev kabul edenleri değil , kolaya kaçan kaypak insanları seviyor .
                          En son Serdar A tarafından düzenlendi; 20.10.2009, 01:35.

Yorum

• Ünal Karaman'a da yazık Trabzonspor'a verdiği hizmetlerin karşılığında dalga geçiliyor kendisiyle keşke gelmeseydi sportif direktörlüğe falan..
                            I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• değerlere saygı göstermeyen taraftarlarımıza acıyorum sizin gibiler yüzünden zaten takım bu halde

Yorum

• İlk olarak Fatih Küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Transfer yapmaya niyeti olmayan yönetimlerin uydurduğu bir yalandır.Sonra da şu söylenir ''Takımlar devre arasında iyi oyuncularını bırakmak istemiyorlar''.
                                bırakalım türkiyeyi dünyayı konuşalım hangi ara transfer döneminde bomba bir transfer gerçekleşmiştir. takımlar takıma ısınmış bir futbolcuyu yollamak istemezler sadece takımla sorunu olan formsuz olan oyuncuları yollarlar bu oyuncular da gidecekleri takımdaki uyum süreci göze alınarak alınmak istenmez. bu yüzdendir takımın eksikleri yaz kampı öncesi yapılan transferlerle kapatılır ve kamp döneminde gerek hocanın yeni taktiğine gerekse futbolcuların birbirine uyumu sağlanmaya çalışılır. ama trabzonsporda ne hoca zamanında belirlenip takımın başına getirildi ne de hocanın istediği mevkilere transfer yapıldı ama tüm suç futbolculara ve hocaya yıkıldı yönetim yine kendini kurtarmayı başardı büyük ölçüde...
                                ÇoCukLaR iNaNıN, iNaNıN ÇoCukLaR GüZeL GüNLeR GöReCeĞiZ GüNeŞLi GüNLeR

Yorum

Yükleniyor...
                                X