Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şu Rıdvan'ı alsaydık taş gibi bir sağ bekimiz olacaktı . Görüyoruz ki bjkde de ya Ekrem'in ya İbrahim'in arkasında kalacak .

Gökhan Ünal'ı vererek Batuhan ve Rıdvan'ı almak . Ya da takımın bir başka yıldızını vererek... Şu anki taraftar psikolojisi böyle iddialı bir genç futbolcu yatırımı yapmaya uygun . Ama iddialı olacak . Pantelic'den daha iddialı . Yoksa kurtarmıyor işte , günü bile kurtarmıyor .

Yorum

• Caner'in Galatasaray dururken Trabzona gelmeyeceğini cümlşe alem biliyor..Bu yönetiminde öncelikle elindeki futbolcuyu satmadan adam alamayacağını ise herkes biliyor.. Elindeki futbolcuyu satamadığan göre kendi kendimize gelin güvey oluyoruz işte.. Transfer zamanı bitiyor ne kaldı şurda alah aşkına.. dün de dedim bugünde Elinizdekinin kıymetini bilin çok bile....
      Kızlar !! evlenecekseniz Trabzonsporlu biriyle evlenin. Senelerce çekmediği kahır kalmadığı halde Trabzonspor'u bırakmadıysa sizi hiç bırakmaz.

Yorum

• İlk olarak Jester tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Valla kusura bakma ama Umut'un yerine Batdal, Tayfun'un yerine Serkan aslanlar gibi oynarlar.
        Kesinlikle...
        -

her zaman önce Trabzonspor

Yorum

• Bucaspor yönetimi ile oyuncuları arasında kriz var oyunculara primlerini ödeme yapamıyorlarmış. Ekonomik sıkıntıları varken al işte Batdal'ı 750 bin TL'ye...

Yorum

• Sağ bek ihtiyacın var iken rıdvan, aykut demir, elyasa, serkan şahin gibi oyuncuları kaçırıyorsun şaka gibi. Aykut demir ve elyasada bedava idi.

Yorum

• İlk olarak adem6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Battal oynar, en azından klübede oturur..
              Usta amaç kulubeyse ben de otururum, para mara da istemem ha

Yorum

• İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Sağ bek ihtiyacın var iken rıdvan, aykut demir, elyasa, serkan şahin gibi oyuncuları kaçırıyorsun şaka gibi. Aykut demir ve elyasada bedava idi.
                Avukatlığını yaptıklarına sorsana bunları

Yorum

• sat caleyi ankarasporun ümit milli sol beki ugur demirkolu al kris boyd da getir biter bu iş
                  Şenol,turgay, Necati, Kadir, Cemil, Aliyavuz, Bekir, Hüseyin, Alikemal, Necmi, Ahmet.

Syla,Tayfun,Song,Egemen,Cale,Hüseyin,Selçuk,
                  Colman,Yattara,Alanzinho,Gökhan

Yorum

• İlk olarak chovy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bu takıma Cale'yi iyi bir paraya satıp forvet alacaklarsa alsınlar , yoksa yalandan yere kadroyu şişirmek için transfere kalkışmasınlar.
                    Cale'yi satabilirlerse başarı iyi bir para mucize olur.Cale'ye 100 bin avro verecek takım bile çıkmaz bence.Hayatımda profesyonel olmuş bir futbolcunun topa vuramadığını ilk defa görüyorum.Koskoca yeryüzünde bu piyangolar bizemi vuruyor yarabbim...
                    2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• İlk olarak Murat Erdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Avukatlığını yaptıklarına sorsana bunları
                      Herkes eleştiri yapar ama eleştirininde bir dozu olmalı. Bu yönetim şu anda başımızda ise işlerini neden daha da zorlaştıralım kime ne faydası var ? En azından desteksiz sallamıyorum yönetime bazıları gibi.

Yorum

• Ali Kemal,Hami,K.Şenol,Abdullah bu adamlar şuan Genç Milli takımların başında olan isimler,Metin Diyadin Anadolu takımlarını iyi tanıyan birisi,Ünal Karaman A-2 Milli Takımı daha sonra süper ligde hocalık yaptı, yahu bir tane sağbek öneremiyorlarmı yada onlar öneriyor yönetim gene gidip sol açık almayamı çalışıyor...
                        2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

Bu arada benim Ünal'ın şahsı ile bir zorum yok.

Demek istediğim, Trabzon şehrinde yönetici olmak için dönen pazarlıklar, oy için verilen tavizler belli iken.

Hiç bir yöneticinin makam, yetki ve en önemlisi ''reklam''ından vazgeçmesi mümkün değilken,

Sportif direktör'ün gerçek anlamda işini yapması mümkünmüdür ?

Pilot takım gibi Sportif direktör açılımıda, ölü doğmuştur.
                          Muhammed, ben yaptığım durum tespitinde, kaçmış doz göremiyorum. Maalesef gerçek bu ve hataları görmezden gelmek, bize yarar sağlamıyor. Ama sen gözlerini kapatmaya devam etmekte serbestsin
                          En son Murat Erdem tarafından düzenlendi; 29.08.2009, 12:57.

Yorum

• Transfer dönemini geçirmek için mi yapıyorlar anlamıyorum ki
                            -1461 TRABZON-

Yorum

• Yaklaşık 1 haftadır internetteki sorun nedeniyle yoktum Kayda değer bi gelişme varmı ?

En son dün Ligtv'de Caner'in pazartesi yada salı Trabzon'a geleceğini söyledi Can Karyağdı , kulüpler sözleşmeleri imzalamış

Yorum

Muhammed, ben yaptığım durum tespitinde, kaçmış doz göremiyorum. Maalesef gerçek bu ve hataları görmezden gelmek, bize yarar sağlamıyor. Ama sen gözlerini kapatmaya devam etmekte serbestsin
                                Ben bu eleştiriden bahsetmiyorum. Geçen gün gelip Nemaja Matic'i Chelsea aldı biz uyuyalım dediniz. Aynı adamı biz alsak nerden çıktı bu adam slovakya liginden adı sanı duyulmamış adamlar alıyoruz acaba menajer komisyonu ne kadar derdiniz. İşte bu desteksiz sallamadır.

Yorum

Yükleniyor...
                                X