Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Blondel için 10 numara falan denmiş, üzerine de yorum yapılmış hatta.
    Blondel 10 numara değil, çift yönlü orta saha oyuncusu. İlla tanıdık birşeye benzetmek istiyorsanız ön libero diyelim.

Hocanın bu ismi yönetime verdiği doğru.
    Cornelis'ten sonra hocanın listesindeki ikinci isim.

Bu isimlerin alınıp alınmaması öncelikle yönetimin görüştüğü isimlerin akibetine bağlı, özellikle de Atiba'ya.
    Orta sahamızın şekillenmesinde Atiba kilit oyuncu.
    Önce iletişim düzelmeli...

Yorum

• Tjikuzu disiplin açısından sorun yaratabilir. Herşey göründüğü gibi değil dışardan. Abdullah Avcı idare edebilmişti. Bakalım biz edebilecek miyiz
      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Jester tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Blondel için 10 numara falan denmiş, üzerine de yorum yapılmış hatta.
        Blondel 10 numara değil, çift yönlü orta saha oyuncusu. İlla tanıdık birşeye benzetmek istiyorsanız ön libero diyelim.

Hocanın bu ismi yönetime verdiği doğru.
        Cornelis'ten sonra hocanın listesindeki ikinci isim.

Bu isimlerin alınıp alınmaması öncelikle yönetimin görüştüğü isimlerin akibetine bağlı, özellikle de Atiba'ya.
        Orta sahamızın şekillenmesinde Atiba kilit oyuncu.
        özür dileyerek soruyorum,
        bu duyumlari nereden aliyorsunuz ?

F. Tekke ???

.
        *
        * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Hadi Telekom al Atiba'yı bize
          facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

• Ne derece doğru bilmiyorum ama 2 milyon € demişler Tekke'nin bonservisi için pazarlıklar sonucu daha da aşağı çekilebilir.
            Alanzinho'nun bonservisine 4 veren kaptan için böyle bir rakamı vermeli.
            Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• İlk olarak KUTADGU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bu transfer döneminde takımımızdan geçen seneki agresifliği göstermesini beklemek hayalcilik olur.

Zira elimizde gayet iyi bir kadro var. Bu kadroyu yukarı taşıyacak en fazla 3 kaliteli futbolcuya ihtiyacımız var. Bunun yanında da en fazla 2-3 alternatif oyuncuya ihtiyacımız var.

Kalemizde bir Tony Slyva gerçeği var. İkinci kalecilik için ise ben Onur'un yeterli olduğunu düşünüyorum.

Defansın ortası da bence problemsiz mevkilerimizden bir tanesi. Song'un kalacağını, Egemen ve Giray gibi iyi stoperlerimizin varlığını da düşünecek olursak, Tayfun'un da bu mevkide iyi bir alternatif olacağını varsayarsak bu bölgeye de ben öncelikli bir transferin gerekliliğine inanmıyorum.

Defansımızın sol kanadı da bence sorunsuz. Cale gibi istikrarlı, yetenekli bir oyuncu ile Ferhat gibi geleceğin en önemli sol beklerinden olacağına inandığım iki futbolcumuz var.

Ön libero mevkisi için düşünülen isim Tjikuzu bence gayet yeterli ve faydalı bir transfer. Bunun yanında o bölgede Ceyhun gibi bir alternatifimiz de var.

Orta saha oyuncularımızdan Colman ve Selçuk bana göre bu takımın orta saha yükünü taşıyabilecek futbolcular. Bu mevkide Serkan Balcı'yı da unutmamak lazım. Ama bu mevkiye mutlaka rekabeti arttıracak ve takımın kalitesini yukarılara taşıyacak bir futbolcu lazım. 1. transfer gerekliliği buraya.

Yattara ve Alanzinho ve de Barış ise orta sahanın ofansif yönü güçlü olan isimleri. Bu bölge de bir sol açık transferine ihtiyacımız var bence. Engin Baytar transferi bence çok akıllı bir hamle olur. Engin Baytar çok yeteneki ve futbolu çok iyi bilen bir oyuncu zira.

Forvet bölgesinde Gökhan Ünal ve Umut Bulut muhakkak kalması gereken isimler. Isaac'in mutlaka kiralık olarak bir takıma gönderilmesi gerek. Ve bu mevkiye çok kaliteli bir golcü almamız gerek. Bu Fatih Sultan Tekke olabilir. 2. transfer gerekliliği buraya.

Bizim için geçen sene kangren niteliği taşıyan baş konu, sağ bek meselesi.
              Geçen seni elimizde ne yazık ki sağ bek yoktu. Tayfun ya da Serkan o mevkinin gerçek oyuncuları değil zira. Bu transfer döneminde mevkisi sağ bek olan, sağ bek oynayan, sağ bek oynamasını bilen kaliteli bir oyuncu almamız lazım. 3. transfer gerekliliği de buraya

Baktığımda 3 kaliteli oyuncuya ihtiyacımız var.

1- Çok iyi bir orta saha oyuncusu - Hutchison ismi dolanıyor-
              2- Çok iyi bir forvet - Yönetimin bir planı yok ama yoğun bir Tekke isteği var-
              3- Çok iyi bir sağ bek - Cornelis ismi ön plana çıkabilir, Orhan Şam transferi de çok iyi olur-

Tjikuzu, Ferhat ve Engin Baytar transferleri ile sezona başlayabiliriz.
              Yani 3 kaliteli, 3 alternatif transfer.

Meydana çıkan paniğin gereksiz olduğunu düşünüyorum. Diğer takımlar kadar transfer yapmamıza gerek yok. Biraz sabredelim bence.
              Çok doğru ve mantıklı tespitler, her kelimesinin altına imzamı atarım.Nedir bu karamsarlık bende anlamış değilim...
              ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR

UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU

Yorum

• İlk olarak Onur Civelek61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Hadi Telekom al Atiba'yı bize
                Türk Telekom bize Atiba'yı alacak.

G.S'ya Grafiteyi alcak.

Varsın kalsın o zaman !
                Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                Real Madrid
                Manchester United
                twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

G.S'ya Grafiteyi alcak.

Varsın kalsın o zaman !

Yorum

• İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

G.S'ya Grafiteyi alcak.

Varsın kalsın o zaman !
                    Ama şöyle bir durum ne kadar kabül etsekte etmesekte Galatasarayın marka değeri bizden daha büyük
                    yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

• Bu arada Serkan'ın düğününe Trabzonspor'dan kimsenin katılmadığını duymuştum. O halde Barış Yurduseven'in yazısında iddia ettiği Celalettin Cerrah'a sözleşmesi bitmiş futbolcunun üstelik Celalettin Cerrah'ın tanıdığı şekliyle ben feybeli Serkan demesinde bir anormallik yok
                      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Fatih tekke transferi yönetimin içinin en rahat olarak yapacağı transferdir aaslında.
                        taraftarın 4/3 ü istiyor bu transferi.eğer başarılı olamazsa ki hiç sanmıyorum yönetim taraftar istiyordu bizde görevimizi yaptık diyerek aradan sıyrılabilir.
                        hiçbir gürültü patırtı da olmaz.

ayrıca takımda yabancı bolluğu var, forvet mevkiği de transfer lazım diye bas bas bağırıyor.yani yabancı alman zor umut ve gökhanın yerine kadroda ilk 11 de oynayacak yerli
                        futbolcular da ateş pahası.daha ne bekliyoruz anlamıyorum.bu ne menem bir muhalefettir hiç anlamış değilim.

seneye de rezil goller kaçırırsak ve hedefi bu yüzden ıskalarsak o zaman kim vericek bu hesabı.
                        şuan bile destek anlamında kendini yanlız hisseden başkan o zaman ne yapıcak?
                        bile bile ladeslik olacak olan bu olay yönetim götürür.
                        T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R

Yorum

• klüp bünyesinde sportif direktör denen şeyin olmayışı bugün yaşadığımız kadro saçmalığının sebebidir! bununla birlikte eğer büyük takım isek, en iyi yerli futbolculardan ciddi sayıda kadromuzda bulundurmalıyız...elimizdeki iyi yerliler; egemen, selçuk, gökhan...diğerleri ancak alternatif oyuncu kalitesinde...e yabancılara bakarsak song,sylva,cale yeterli ve yetenekli oyuncular ama yattara varken alan gibi bir oyuncuyu almak, üstüne engini istemek işte sportif direktörsüzlüğün göstergesi! nasıl bir kadro planlamasıdır bu anlamış değilim...şimdi takım orta alanda yetersiz aklıyor mutlaka bir oyuncu lazım...forvetler desek allahlık...kenarlardaki oyuncular hep tek yönlü; cale, tayfun,serkan,alan,yattara...bu takım iyi bir orta saha oyuncusu ve iyi bir forvete ihtiyaç duyuyor....ama muhteşem yabancı oyuncu kadromuzşa bunu yapacağız bilemiyorum (
                          Ümit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
                          my name is onur....
                          Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...

Yorum

• Önümüzdeki hafta başı veya ortasından önce transferde hareketlilik başlamayacaktır.

Stres yapan arkadaşlar gidip biraz hava alsınlar.
                            Önce iletişim düzelmeli...

Yorum

Önümüzdeki hafta başı veya ortasından önce transferde hareketlilik başlamayacaktır.

Arango işinde en sağlam kaynaklardan birisi sensin son durum ne ayrıca alman klbünü kabül etmiş herhalde öyle bir haber vardı sanırsam
                              yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

Önümüzdeki hafta başı veya ortasından önce transferde hareketlilik başlamayacaktır.

peki abi gündemdekiler kimler biliyormusun?
                                OSCAR CARDOZO

Yorum

Yükleniyor...
                                X