artık bunca rezaletten sonra Fatih Tekkeyi getirip taraftarın çenesini tutmaları lazım
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Volkan Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehacı varya o istemez
Yorum
-
Arkadaşlar anlıyorum herkez olayın şokunda yalnız Samet Aybaba döneminde transferler o kadar kötü değildi. Fatih Tekke, yattara ve gökdenizin parlaması hepsi bu döneme rastlamıştı hatırlatmak isterim. Bende istemiyordum Samet Aybaba yı ama hakkınıda yemeyelim ayman gibi topçuları kulübe sokan Samet Aybaba değil ziya doğandır. Allah hakımızda hayırlısını eylesin. Hayrın ve şerhin nereden geleceği hiç bilinmez bakarsınız hakkımızda hayırlı olan budur. İnşallah başarılı olur. İyi futbolcular transfer edilir ve güzel bir takım kurulur.(İtalya'da Bologna teknik patronu Mihajloviç'in "Mourinho ile futbol konuşmam Futbol oynamamış biri bazı şeyleri anlayamaz" lafına cevabı) " Jokey olmak için önce at mı olmak gerekir?"
Yorum
-
xxxxxxx
İlk olarak MuratJ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu konudada kimse umutlanmasın.
jabi adnan tarzı bir p0olitika gelecektir yine bonservisi olmayan isimler alınacaktır sadece ve sadece ben söyleyimde umutlanmayın haa belki mehmet nası alırlar
herşey bitti bugun herşey bitti
Yorum
-
İlk olarak hasta_53 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesen ersun yanalla samet aybabayı brmi tutuyorsun hem ersun yanal fbde hiçç bir zaman görev yapmamıştır samet aybaba ise bjk camiasından yetişmiştir şöyle düşün bjk mustafa denizliyi yollayıp tolunay kafkası getirse bir düşün ne halde olduğumuzuEski kullanıcı adı: olikos61
Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....
Yorum
-
xxxxxxx
İlk olarak Ahmet Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleona bakarsan ziya dogan takımın cok iyi giderken sırf bjk için bizi bırakmıstı sonra tekrar geri geldi ozman niye bu kadar tepki olamdı tüm traftarlar olarak bazen luzumsuzca konusuyoruz malesefff
yazıklar olsun
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleona bakarsan ziya dogan takımın cok iyi giderken sırf bjk için bizi bırakmıstı sonra tekrar geri geldi ozman niye bu kadar tepki olamdı tüm traftarlar olarak bazen luzumsuzca konusuyoruz malesefffMİROSLAW SZYMKOWİAK
Yorum
-
İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUmut'un Hertha Berlin ile aniliyor ?
Yorum
-
Merak Ediyorum Samet Hocanın İsteyeceği Özel Bir Oyuncu Olacak Mı ?
Kimse Demesin Gençlerden Onu Getir Bunu Getir , İlhan CavCav Vermez Kimseyi
Samet Aybaba İşine Pek Üzülmedim , Pekde Sevinmedim Ama Ne Bileyim , Transfer Umudum Yok Gibi .
Samet Hoca'nın Brezilya'dan Oyuncu Getirtme Sevdası Vardır , Bursaspor'dayken Gördük .
Sanırsam Mahmut Aksu Ve Özkan Sümere Rio De Jenario Yolları Gözükecek .
Yorum
-
arkadaşlar hemen yönetim istifa fln nooluyo ya.. karabayrağı çabuk unuttunuz heralde.. bence de çok büyük bir yanlış yaptı yönetim ama insanları böyle küstürmek ayıp omuyor mu.. hala daha atay aktuğa edilen küfürler yüzünden utanç duyuyorum bir taraftar olarak..
Yorum
Yorum