Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• artık bunca rezaletten sonra Fatih Tekkeyi getirip taraftarın çenesini tutmaları lazım

Yorum

• İlk olarak Volkan Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      hacı varya o istemez
      Bende öyle düsüniyorum ama bakalim ne olacak beraber görecegiz.

Yorum

• bu konudada kimse umutlanmasın.
        jabi adnan tarzı bir p0olitika gelecektir yine bonservisi olmayan isimler alınacaktır sadece ve sadece ben söyleyimde umutlanmayın haa belki mehmet nası alırlar
        herşey bitti bugun herşey bitti

Yorum

• Ersunu ayıcaz gibime geliyo ama inş aratmaz (zor çok zor)
          MİROSLAW SZYMKOWİAK

Yorum

• Arkadaşlar anlıyorum herkez olayın şokunda yalnız Samet Aybaba döneminde transferler o kadar kötü değildi. Fatih Tekke, yattara ve gökdenizin parlaması hepsi bu döneme rastlamıştı hatırlatmak isterim. Bende istemiyordum Samet Aybaba yı ama hakkınıda yemeyelim ayman gibi topçuları kulübe sokan Samet Aybaba değil ziya doğandır. Allah hakımızda hayırlısını eylesin. Hayrın ve şerhin nereden geleceği hiç bilinmez bakarsınız hakkımızda hayırlı olan budur. İnşallah başarılı olur. İyi futbolcular transfer edilir ve güzel bir takım kurulur.
            (İtalya'da Bologna teknik patronu Mihajloviç'in "Mourinho ile futbol konuşmam Futbol oynamamış biri bazı şeyleri anlayamaz" lafına cevabı) " Jokey olmak için önce at mı olmak gerekir?"

Yorum

• İlk olarak MuratJ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              bu konudada kimse umutlanmasın.
              jabi adnan tarzı bir p0olitika gelecektir yine bonservisi olmayan isimler alınacaktır sadece ve sadece ben söyleyimde umutlanmayın haa belki mehmet nası alırlar
              herşey bitti bugun herşey bitti
              aynen katılıyorum artık ikinci sınıf topçular dolar takımda yazık yazık

Yorum

• İlk olarak hasta_53 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                sen ersun yanalla samet aybabayı brmi tutuyorsun hem ersun yanal fbde hiçç bir zaman görev yapmamıştır samet aybaba ise bjk camiasından yetişmiştir şöyle düşün bjk mustafa denizliyi yollayıp tolunay kafkası getirse bir düşün ne halde olduğumuzu
                ona bakarsan ziya dogan takımın cok iyi giderken sırf bjk için bizi bırakmıstı sonra tekrar geri geldi ozman niye bu kadar tepki olamdı tüm traftarlar olarak bazen luzumsuzca konusuyoruz malesefff
                Eski kullanıcı adı: olikos61
                Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
                Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....

Yorum

• Bu başlığa her zaman büyük bir heyecan ve beklenti ile giriyordum ama artık içim buruk .......
                  I am titanium

Yorum

• yönetim kombine satışı beklemesin bu durumda
                    MİROSLAW SZYMKOWİAK

Yorum

• İlk olarak Ahmet Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      ona bakarsan ziya dogan takımın cok iyi giderken sırf bjk için bizi bırakmıstı sonra tekrar geri geldi ozman niye bu kadar tepki olamdı tüm traftarlar olarak bazen luzumsuzca konusuyoruz malesefff
                      niye olmayacaktı ya sen lazaroni ala 3 hafta sonra kov sonra ziyanı al sonra kov ersunu al kov gelsin samet kov gelsin x
                      yazıklar olsun

Yorum

• İlk olarak Ahmet Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        kendi adına konuş bence
                        MİROSLAW SZYMKOWİAK

Yorum

• Umut'un Hertha Berlin ile aniliyor ?
                          *
                          * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Umut'un Hertha Berlin ile aniliyor ?
                            Evet dogru

Yorum

• Merak Ediyorum Samet Hocanın İsteyeceği Özel Bir Oyuncu Olacak Mı ?

Kimse Demesin Gençlerden Onu Getir Bunu Getir , İlhan CavCav Vermez Kimseyi

Samet Aybaba İşine Pek Üzülmedim , Pekde Sevinmedim Ama Ne Bileyim , Transfer Umudum Yok Gibi .
                              Samet Hoca'nın Brezilya'dan Oyuncu Getirtme Sevdası Vardır , Bursaspor'dayken Gördük .

Sanırsam Mahmut Aksu Ve Özkan Sümere Rio De Jenario Yolları Gözükecek .

Yorum

• arkadaşlar hemen yönetim istifa fln nooluyo ya.. karabayrağı çabuk unuttunuz heralde.. bence de çok büyük bir yanlış yaptı yönetim ama insanları böyle küstürmek ayıp omuyor mu.. hala daha atay aktuğa edilen küfürler yüzünden utanç duyuyorum bir taraftar olarak..

Yorum

Yükleniyor...
                                X