yönetim transferde sınıfta kaldı......rakipler bombaları patlatıyor sırasıyla biz daha eli ayağı düzgün bi adam alamadık
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Özge tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEngin nerdesiiiiiin?*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
Yorum
-
Trabzonspor’un yeni teknik direktörü hayırlı olsun
Giray Bulak’tan çok,Samet Aybaba’dan çok çok, Şenol Güneş’ten ise çok daha çok
Yeterli ve kredisi bayağı olan Hugo Bross’u eleştirmeyeceğim…
Ben çıkıp bu satırlardan, nasıl oluyor da yukarıda adını saydığımız hocalar yetersiz oluyorda
Hugo Buross yeterli demeyeceğim…
Yunan ligi gibi kalitesiz bir ligde küme düşen bir hoca alınırmı hiç demeyeceğim…
Madem böyle bir hoca alacaktınız neden bu kadar beklediniz konularına girmem zaten…
Ben Başkanı seviyorum, o yüzden Anderleht’i şampiyon yapan Broos’a o gözle bakacağım…
Mesajcılar ve fakscıların bir anda sessizliğe bürünmesi de beni şaşırtmadı …
Tabii herkesin birinci sınıf hoca anlayışı farklı…
Eee bir yönetici çıkıp bir kulüp personeli için “ya o ya ben “ derse
Ve o personelde bırakın gönderilmeyi terfi ettirilip en genel koordinatör yapılırsa,
Yönetici ise futbol takımından uzaklaştırılıp basketbol salonlarında maç izlettirilirse…
Ve yine o yönetici de istifa etmeyip daha daha rencide edilmeyi beklerse…
Çok çok daha rencide edilip istifa etirilirse onlarında sessizlik normal
Ama eleştiri yapmayacağıma söz verdim…
Geçen hafta yeniden anlaşmaya varılan Serkan Balcı’nın geçenlerde düğünü vardı…
Şaşalı bir düğünle dünya evine giren Trabzonspor’un önümüzdeki sezon olası kaptanı…
Düğününün daha da şaşalı geçmesi için havai fişek gösterisi yapmak istemiş
Bunun içinde emniyetten izin almak şarttır…
Serkan’da telefonu almış ve aramış Celalettin Cerrah’ı, Cerrah o zaman hala görevde tabii
Sayın Müdürüm ben Serkan, hangi Serkan,Fenerbahçeli Serkan…
Kaynak: Beşiktaş TV,olayı söyleyen de gazeteci Yemen Ekşioğlu, bizzat şahitmiş…
Yok canım Hüseyin’le mukayese etmeyeceğiiiim…
Dedim ya eleştiri yok…
Hüseyin’in bu takım için ne olduğunu Trabzon’lu dan nefret eden Trabzonlular çok iyi biliyor…
Ama ben geçen sezon FIFA’nın yeni başlattığı ve futbolculardan bizzat istediği…
Kulübün bize borcu yoktur kağıdını bir çok futbolcu imzalamazken
Yetersiz,devamlı yana oynayan, aynı anda şut atıp, pas atamayıp, kafa vuramayan
Hüseyin’in kendini ortaya koyup herkese imza attırdığından bahsetmeyeceğim…
Yerine alındığı söylenen Tzikuzu’nun futbolun dışında Yattara’yı bile solladığına değinmem…
Gençlerbirliği’nden Engin’i alıp, Yattara,Alanzinho ve Enginle nasıl bir orta saha kurulacak
Şeklinde bir soru sormam bile…
Onların mücadele gücünü tartışmam hangisi yedek kalınca sorun çıkartmaz diye de merak etmem
Ama benim merak ettiğim bir şey var…
Medyamızın teknik direktör krizi ve transfer mevsimi nedeniyle olsa gerek atladığı bir konu var…
Oda eski Kartalspor’lu yeni Kayserispor’lu Yaser
Yaser’in yaşı 17, forvet oynuyor
Trabzonspor izleme komitesi tarafından defalarca izlenilip beğenilmiş Yaser…
Sonra da alınması için yönetime rapor sunulmuş…
Yönetimde onay vermiş…
Ve bu gelecek vaad eden Yaser’le kulüpten birileri sözleşme yapmış…
Yaser artık Trabzonspor’luymuuuuuşşşşşş
Ama Yaser sonra vazgeçmiş bir imza da Kayserispor’a atmış
Eee ne duruyor Trabzonspor versin Federasyona iki imza var
Futbolcu 1 yıl ceza alır normalde…
Ama yapılan sözleşme skandal…
Hatta komedi…
Kim yapmış sözleşmesini…
Valla bende merak ediyorum işte bunu…
Aslında çaktırmayın ben biliyorum, ama söylemem…
Hem söylesem ne olacak ki…
Koordinatör yine en genel koordinatör…
Sözleşme yapmayı da en iyi o bilir futbolcu izlemeyi de her şeyi de…
Barış YurdusevenBiz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen
Yorum
-
Rusya'nın Zenit Kulübü'nden ayrılması gündemde olan ve kulübü tarafından İspanyol futbolcu Daniel Guiza'ya karşılık 10 milyon Euro ile birlikte Fenerbahçe'ye teklif edildiği ortaya çıkan milli futbolcu Fatih Tekke, transferi ile ilgili açıklamalarda bulundu.
Tatilini memleketi Trabzon'da geçiren Fatih, Rusya'nın Zenit kulübünden artık ayrılmak istediğini belirterek, kendisi için her zaman önceliğin eski kulübü Trabzonspor olduğunu, ancak bugüne kadar Türkiye'den en ciddi teklifin Fenerbahçe'den geldiğini söyledi.
Transferi ile ilgili tüm bilgilerin menajerleri aracılığı ile önce Trabzonspor Kulübü'ne verildiğini hatırlatan Fatih Tekke, "Menajerlerime de talimat olarak verdim. Öncelikle benim durumumu Trabzonspor bilecek. Trabzonspor transferimle ilgili herşeyi biliyor zaten. Bilmek zorunda, çünkü ben böyle yapıyorum. Ama Rusya'nın Zenit Petersburg'a bugüne kadar Türkiye'den en ciddi teklifi tek Fenerbahçe yaptı. 1.5 yıl öncesinde gelip çok ciddi manada paralar verip, almak isteyen kulüp Fenerbahçe'dir, ama kulübüm buna izin vermedi. Kulübüm o dönemde benim için 10 Milyon Euro istemişti" dedi.
Futbol oynayacağı bir takımda oynamak istediğini belirten Fatih Tekke, "Rusya'da maddi anlamda hiçbir sıkıntım yok. Parayı düşünsem Rusya'da kalmak benim için en akılcı yol olur, ama ben futbol oynamak istiyorum. Almanya'da bazı takımlarla görüşmelerimiz var. Bu görüşmeler olumlu yönde şekillenirse ilk tercihim Avrupa'da oynamak olacak. Ben kendimi hem fiziksel hem de psikolojik olarak çok iyi hissediyorum" diye konuştu.
"İnsan yaşlandıkça kendi köyünü, doğduğu yeri çok özlüyor. Gün geçtikçe özlem artıyor. Ne kadar uzaklaşsa özlemi o kadar artıyor" diyen Fatih Tekke, "Trabzonspor'a gelmek tekrar nasip olursa, Türkiye'ye dönüşüm, ilk tercihim her zamanki gibi yine Trabzonspor olacaktır. Fiziksel olarak ve psikolojik olarak kendimi değerlendirdiğim zaman 5 sene daha rahatlıkla üst düzey oynayabileceğimi düşünüyorum. Yaşım 31 ve 35-36 yaşlarında Türkiye'de oynayan oyuncular var. 37-38 yaşlarında üst düzey oynayıp futbolu bırakan oyuncular var Türkiye'de. Ben de bu şekil olabileceğimi düşünüyorum. Futbolu doğduğum yerde bırakmayı, beni Fatih Tekke yapan yerde tabiki bırakmayı isterim. Böyle bir onuru yaşamak isterim. Benim duygularım her zaman böyle olmuştur. Futbolu beni Fatih Tekke yapan yerde, doğduğum şehirde sevdiğim şehirde bırakmak isterim" şeklinde konuştu.
"RUSYA'DA GÜZEL BAŞARILAR YAKALADIM"
Rusya'da önemli başarılar yaşadığını kaydeden Fatih Tekke "Rusya'da geçirdiğim yıllara baktığınızda sonuç olarak inanılmaz pozitif bir başarı yakaladım. 4 tane kupa elde ettik. Bunların iki tanesi bir oyuncunun hayal edeceği en üst düzey kupalar. Dünyanın en iyi oyuncuları ve en iyi takımlarına karşı oynuyorsunuz. UEFA Kupası, Süper Kupa, Rusya Ligi Şampiyonluğu, Rusya Kupası bunlar 2.5 yılda oldu. Takım içinde de en fazla gol atan ikinci oyuncu durumundayım. Bir oyuncu için önemli başarılar bunlar, ama kendim için ise kayıp olarak şöyle değerlendirebilirim. İlk gittiğim yıllarda Rusya'daki antrenman sahalarının elverişli olmamasından dolayı sakatlıklar yaşadım. Gelecek yıllarıma etki etti. Son bir yıllda birçok şey olumlu hale geldi. Rusya'da geçirdiğim 3 yıla baktığımda benim için daha üst düzey olabilirdi. Saha dışındaki problemlerim olmamış olsaydı Arsenal'a transfer olan Arshavin gibi Fatih Tekke de bir yerlere gidebilirdi" dedi.
Rusya'ya giderken Türkiye'nin en önemli oyuncusu olarak gittiği hatırlatan Fatih Tekke, "İstanbul takımlarında oynayıp yurt dışına giden bir oyuncu benim performansımla oynamış olsaydı bu çok daha farklı aksettirilebilirdi. Gökdeniz de aynı şekilde. Şampiyon oluyorsunuz, kimse yok. UEFA Kupası'nı kaldırıyorsunuz, kimse yok. Süper Kupa'yı kaldırıyorsunuz, kimse yok, arayan yok, soran yok. Trabzonlular olarak çok iyi işler yapıyoruz, ama çok değerli olarak gösterilmiyor. Çok önem verilmiyor" diyerek,
sitemde bulundu.
"MİLLİ TAKIM'A NEDEN ÇAĞRILMADIĞIMI BİLMEK İSTİYORUM"
Milli Takım konusunu konuştukça zarar gördüğünü de belirten Fatih Tekke, "Ortada bir sebep bir neden yok. Bunun cevabını arıyorum açıkçası yok. Bunun nedeni nedir diye, Milli Takım için veya başka bir takım için kriter ne olmalı, performans mı, kriteri nedir, yetenek mi ? Bunun bir kriteri olması gerekiyor. Oynayan oyuncu mu, ama oynamayan oyuncu bakıyorsunuz bazen oynuyor. Sakat olan oyuncu Milli Takım'a gidiyor. Bunun kriterini birilerini ortaya koyması gerekiyor. Bire bir ilişkide de insanlar bir
şey olduğunu söylüyor. Hocalar ve futbolcular arasında şakalar olmazsa zaten kampların geçmesi mümkün değil. Böyle bir sebeb yok. Böyle bir sebep olacağını ben aklımdan bile geçirmedim. Herkes hata yapabilir. Bilmeyerek belki bir saygısızlık da yapmış olabiliriz. Eğer böyle bir şey varsa çok önemli değil, ben zaten kaybedeceğim yıllarımı kaybetmişim zaten. Türkiye'nin en yetenekli oyuncusuyken Milli Takım sayıma baktığınızda sıradan bir oyuncunun sayısından belki de daha az. Bunun sebebi benden de kaynaklanabilir, başka nedenlerden ötürü de olabilir. Ahlaken şunu söylüyorum. Böyle bir şey varsa gider özür dilemesini de biliriz. Milli Takım'a çağırılmayışımın nedenini bilmek istiyorum. Gerçekten bunun nedenini bilmiyorum" ifadelerini kullandı.
TEK HEDEFİM TRABZONSPOR FORMASI ALTINDA ŞAMPİYONLUK YAŞAMAK"
Fatih Tekke, Türkiye'de tek hedefinin Trabzonspor forması altında şampiyonluk yaşamak olduğunu ifade ederek, "Ben UEFA Kupası'nı da gördüm. Şampiyonlukta gördüm. Süper Kupa'yı kaldırdım. Futbola başlarken hayalim olan bordo-mavili forma ile şampiyonluk kupası kaldırabilmek en büyük hayalim. Bu benim için inanılmaz tarif edilmez bir istek. Yoksa Fatih Tekke'yi ispat etme gibi bir niyetim yok" dedi. Kendisinden sonra kaptanlık görevini alan Hüseyin Çimşir'in takımdan ayrılmasını da değerlendiren Fatih Tekke, açıklamalarını şöyle sürdürdü:
"Hüseyin çok sevdiğim ve işine çok saygılı olan bir arkadaşımdır. Sahada canı gönülden, yüreğiyle oynayan bir insan. Bazı şeyler şık durmuyor. Biz insanımızı küstürmeyelim. Biz içeride birbirimize bağıralım, birbirimize sevip-sevmediğimizi söyleyelim, ama dışarıdan bakıldığında bu şık durmuyor. Fotoğrafa dışarıdan bakıldığı zaman farklı algılanıyor. Hüseyin, Fatih, Hami meselesi değil. Bunlar zaten bu formayla oldular. Bu forma olmazsa mümkün değil bizler buralarda olamazdık. İnsanlar kulüplerinden ayrılabilirler, bu normaldir. Hiçbir zaman Türkiye'de siz şöyle değerlisiniz denmez. Bugün iyiyseniz iyidir. Kötüyseniz herkes arkanızdan bir şeyler söyler. Trabzonspor camiası olarak şık durmayan şeyler oluyor. Oyuncu gidebilir, ama yapılan emeklerin hepsine teşekkür edilir, alnından öpülür gönderilir. Ortada bir emek var. Trabzonlu oyuncuların takımda kalmasında her zaman fayda vardır"33# DRAGO GABRIC
61# IBRAHIMA YATTARA #11
13# Steve Nash
10# Kerem Tunçeri
6# Aleksander Rasic
Yorum
-
İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleson haberler Osman Yavuz'da-1461 TRABZON-
Yorum
-
İlk olarak bordo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMedyamızın teknik direktör krizi ve transfer mevsimi nedeniyle olsa gerek atladığı bir konu var…
Oda eski Kartalspor’lu yeni Kayserispor’lu Yaser
Yaser’in yaşı 17, forvet oynuyor
Trabzonspor izleme komitesi tarafından defalarca izlenilip beğenilmiş Yaser…
Sonra da alınması için yönetime rapor sunulmuş…
Yönetimde onay vermiş…
Ve bu gelecek vaad eden Yaser’le kulüpten birileri sözleşme yapmış…
Yaser artık Trabzonspor’luymuuuuuşşşşşş
Ama Yaser sonra vazgeçmiş bir imza da Kayserispor’a atmış
Eee ne duruyor Trabzonspor versin Federasyona iki imza var
Futbolcu 1 yıl ceza alır normalde…
Ama yapılan sözleşme skandal…
Hatta komedi…
Kim yapmış sözleşmesini…
Valla bende merak ediyorum işte bunu…
Aslında çaktırmayın ben biliyorum, ama söylemem…
Hem söylesem ne olacak ki…
Koordinatör yine en genel koordinatör…
Sözleşme yapmayı da en iyi o bilir futbolcu izlemeyi de her şeyi de…
Barış Yurduseven
Ehehe eğer gerçekse Özkan Sümer yapmış sözleşmeyi ?Son cümleden bunu anladım
-------BİZE HER YER TRABZON-------
http://twitter.com/#!/eren_1967
Yorum
-
Trabzonspor'da aranan 10 numarayı Hugo Broos Belçikada buldu.
Hugo'nun 10 Numarası: BLONDEL
Resmi imzayı attıktan sonra ülkesine dönen Teknik Direktör Broos'un Club Brugge takımında top koşturan Jonathan Blondel ile temasa geçtiği ve “Trabzonspor'da benimle beraber çalışır mısın?” dediği öğrenildi
Broos'un 'Gelir misin' teklifini ciddi olarak değerlendirmeye aldığı ifade edilen Jonathan Blondel'in de Trabzonspor'a transfer olmaya sıcak baktığı ifade edildi. Belçika'nın Club Brugge takımının formasını giyen orta saha oyuncusunun her iki ayağını da mükemmel kullandığı ve oyunu süper okuduğu otoriteler tarafından belirtildi
Belçikalı çalıştırıcının, başkan Sadri Şener'i arayarak Blondel'in işinin bir an önce bitirmesini istedi. Başkan Şener'in de teknik direktör Broos'un isteğini yerine getirmek için harekete geçtiği ve yönetici arkadaşlarına Blondel'in transferinin bir an önce bitirmeleri için talimat verdiği öğrenildi.
Bu oyuncu için Mali Sayman Mahmut Aksu'nun Belçika'ya gideceği belirtildi.
spor61.netfacebook.com/bizeheryertrabzon
Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)
Yorum
-
KUTADGU
Bu transfer döneminde takımımızdan geçen seneki agresifliği göstermesini beklemek hayalcilik olur.
Zira elimizde gayet iyi bir kadro var. Bu kadroyu yukarı taşıyacak en fazla 3 kaliteli futbolcuya ihtiyacımız var. Bunun yanında da en fazla 2-3 alternatif oyuncuya ihtiyacımız var.
Kalemizde bir Tony Slyva gerçeği var. İkinci kalecilik için ise ben Onur'un yeterli olduğunu düşünüyorum.
Defansın ortası da bence problemsiz mevkilerimizden bir tanesi. Song'un kalacağını, Egemen ve Giray gibi iyi stoperlerimizin varlığını da düşünecek olursak, Tayfun'un da bu mevkide iyi bir alternatif olacağını varsayarsak bu bölgeye de ben öncelikli bir transferin gerekliliğine inanmıyorum.
Defansımızın sol kanadı da bence sorunsuz. Cale gibi istikrarlı, yetenekli bir oyuncu ile Ferhat gibi geleceğin en önemli sol beklerinden olacağına inandığım iki futbolcumuz var.
Ön libero mevkisi için düşünülen isim Tjikuzu bence gayet yeterli ve faydalı bir transfer. Bunun yanında o bölgede Ceyhun gibi bir alternatifimiz de var.
Orta saha oyuncularımızdan Colman ve Selçuk bana göre bu takımın orta saha yükünü taşıyabilecek futbolcular. Bu mevkide Serkan Balcı'yı da unutmamak lazım. Ama bu mevkiye mutlaka rekabeti arttıracak ve takımın kalitesini yukarılara taşıyacak bir futbolcu lazım. 1. transfer gerekliliği buraya.
Yattara ve Alanzinho ve de Barış ise orta sahanın ofansif yönü güçlü olan isimleri. Bu bölge de bir sol açık transferine ihtiyacımız var bence. Engin Baytar transferi bence çok akıllı bir hamle olur. Engin Baytar çok yeteneki ve futbolu çok iyi bilen bir oyuncu zira.
Forvet bölgesinde Gökhan Ünal ve Umut Bulut muhakkak kalması gereken isimler. Isaac'in mutlaka kiralık olarak bir takıma gönderilmesi gerek. Ve bu mevkiye çok kaliteli bir golcü almamız gerek. Bu Fatih Sultan Tekke olabilir. 2. transfer gerekliliği buraya.
Bizim için geçen sene kangren niteliği taşıyan baş konu, sağ bek meselesi.
Geçen seni elimizde ne yazık ki sağ bek yoktu. Tayfun ya da Serkan o mevkinin gerçek oyuncuları değil zira. Bu transfer döneminde mevkisi sağ bek olan, sağ bek oynayan, sağ bek oynamasını bilen kaliteli bir oyuncu almamız lazım. 3. transfer gerekliliği de buraya
Baktığımda 3 kaliteli oyuncuya ihtiyacımız var.
1- Çok iyi bir orta saha oyuncusu - Hutchison ismi dolanıyor-
2- Çok iyi bir forvet - Yönetimin bir planı yok ama yoğun bir Tekke isteği var-
3- Çok iyi bir sağ bek - Cornelis ismi ön plana çıkabilir, Orhan Şam transferi de çok iyi olur-
Tjikuzu, Ferhat ve Engin Baytar transferleri ile sezona başlayabiliriz.
Yani 3 kaliteli, 3 alternatif transfer.
Meydana çıkan paniğin gereksiz olduğunu düşünüyorum. Diğer takımlar kadar transfer yapmamıza gerek yok. Biraz sabredelim bence.En son Misafir tarafından düzenlendi; 25.06.2009, 10:57.
Yorum
-
KUTADGU
Elimizde bulunan yabancı futbolcularla ilgili de şöyle bir görüş belirteyim.
Muhakkak kalması gereken yabancılarımız.
1- Tony Slyva
2- Rigobert Song
3- Hrvoje Cale
4- Gustavo Colman
5- Alanzinho
6- Tjikuzu
7- Yattara
Görüldüğü üzere 1 adet boş yabancı kontenjanımız var. Yattara'nın vatandaşlığı sorunu giderilirse 2 adet boş kontenjanımız oluyor.
Kiralık olarak gönderilmesi gereken genç yabancılarımız.
1- Faty Papy
2- Christian Brüls
3- Isaac Promise
Baktığımda elimizde gayet iyi denilecek bir yabancı oyuncu portföyü var.
Yorum
-
İlk olarak Onur Civelek61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTony,Song,Cale,Tjikuzu,Yattara,Alanzinho,Isaac,Col man,Brüls+Atiba+Cornelisyok artık...
---------tony------------
-cornelis-song---cale-----
-----atiba----tjikuzu------
yattara-colman-brüls-alan-
----------isaac-----------
bence 3lü defans sıkıntı verir bir de yabancı stoper lazım. o zaman yedekteki arango nun yanına colman ya da brüls ü de alabiliriz. kadro zenginliği olurEn son arifemre tarafından düzenlendi; 25.06.2009, 11:11.İmza...
Yorum
-
bu takıma tecrübeli takımı toparlayacak.bir yıldız fatih tekke gibi.2.iyi bir sağbek 3.ortasahaya alex gibi ara pasları atabilecek bir topcu.4.hüseyinin yerinde oynayabilecek iyi bir önlibero lazım birde gençlerden forvete alternatif olabilecek bir santrafor lazım.imzaya gerek yok dedik ya Tonyaliyiz...
Yorum
-
Bence Engini her halukarda alırız Engin Gençlerbirliğinde oynamaz Eskişehirde de oynamak istemez huzursuzluk yaratır yapcak birşey yok eli mahkum satacaklar engin hertürlü bizde bence.
Ama galiba orhan şamla irtibatı kestik hiç haberleri gelmiyor sağ bege başka bir isim düşünülüyor sanırım veya ddüşünülmüyor düşünülmüyorsa çok ayıp edilir.Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
Yorum
Yorum