Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Nasıl yani Göksu torpille mi girdi şimdi altyapıya? Denizlideki Çağlar torpille mi girdi. Ali Güzeldal torpillemi girdi...Hayali düşmanlar yaratıp savaşmaya devam...Hüseyin hani yönetimin torpili ile oynuyordu? Hani Ersun hoca'ya yönetim baskı yapıyordu Hüseyin i oynatması için?....Ersun hoca gitti ortada hoca yok ve Hüseyin gidiyor...Bekliyorum bunları yazanların yahu ayıp etmişiz demelerini...Tıpkı Hüseyin in manajer oyunu yaptığını iddia edenlerin ileride özür mesajlarını bekleyeceğim gibi....
    Hüseyin'in gittiği takımı görünce mi, orada oynadığı topu görünce mi?
    BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• İlk olarak reşit bülbül tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      ya bana göre biraz mantıksız olmus alternatif olarak düşünülen adam aslından 2 kat daha pahalı ve çok daha genç saşırmadım desem yalan olur
      sorunları var ayrılmak istiyor kendisine ayrımcılık yapılıyor
      Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
      Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• İlk olarak Dogan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Sonuç? Stoper bu adam izledim da. Sağ bek olarak alınmış olabilr ancak sağ açık olmaz o yetenekten Fazla da ümitli olmayın Karmil'den.
        ok arkadaşım fazla izlemedim birşey diyemem tek artısı mili takıma seçilmiş olması

Yorum

Nasıl yani Göksu torpille mi girdi şimdi altyapıya? Denizlideki Çağlar torpille mi girdi. Ali Güzeldal torpillemi girdi...Hayali düşmanlar yaratıp savaşmaya devam...Hüseyin hani yönetimin torpili ile oynuyordu? Hani Ersun hoca'ya yönetim baskı yapıyordu Hüseyin i oynatması için?....Ersun hoca gitti ortada hoca yok ve Hüseyin gidiyor...Bekliyorum bunları yazanların yahu ayıp etmişiz demelerini...Tıpkı Hüseyin in manajer oyunu yaptığını iddia edenlerin ileride özür mesajlarını bekleyeceğim gibi....

Hüseyin Antalya da iken bizle birlikte gs istedi ama o Trabzonspor a geldi. Her hoca onu sahada tuttu, herkes entrikadan bahsetti. Yok hoca kesemiyormuş onu takımdan falan filan. Halbuki hocaların onunla ilgili yorumlarına bakın. Hepsi onun için takımdaki en büyük yardımcım diyor. Eee bi ne yapıyoruz bu vefaya karşılık, arkasından teneke çalıp kovarken dayısının takımını tutan özer için salya sümük ağlıyoruz.

Yorum

• ankaragücü vasselli almış !

Yorum

• İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              sorunları var ayrılmak istiyor kendisine ayrımcılık yapılıyor
              şimdiki takımı onu 4 milyon € ya aldı ondan asagada satacagını sanmam kaldıki bizede gelecegini sanmam. ama inşallah ikna edilip getirilebir.
              TRABZONSPOR
              Bünyamin Kahriman (24), Ahmet Muhammet Demirel (21) , Serhat Kırkayak (23)
              Mesut Keleş (19)

Yorum

• İlk olarak reşit bülbül tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                şimdiki takımı onu 4 milyon € ya aldı ondan asagada satacagını sanmam kaldıki bizede gelecegini sanmam. ama inşallah ikna edilip getirilebir.
                gelip gelmeyeceğini bilemem ama alternatifler arasında

Yorum

• hüseyin çok iyi diil belki ama tjikuzu ya kaldıysak hüseyini çoook ararız beyler.hangi mantıkla alındı anlamış değilim.

Yorum

Abi sürekli saha dışındasın

Yorum

Tıpkı Hüseyin in manajer oyunu yaptığını iddia edenlerin ileride özür mesajlarını bekleyeceğim gibi....
                      Hüseyin şuan boşta İspanya, Fransa gibi sözler havada uçuşuyor ama gel görki hala bir somut gelişme yok sizce şuan Yattara, Alanzinho boşta olsa bu kadar beklerlermiydi, bence hayır 3 ezikler ve Avrupa kulupleri hemen tabiri caizse (kapardı) ben İspanya, Fransa hikayelerine asla inanmıyorum Hüseyine gelen teklif yok menejerinin teklifleri var!!! Yani tamamen menejeri kulüplere Hüseyini öneriyor.
                      "Her şeye doğru demek ahmaklıktır. Fakat her şeye yanlış diyen de zorbadır." Mevlana

Yorum

• İlk olarak xahi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Şimdi tek maça göre karar verdiğim kanısına nerden vardın anlamadım.Cok macını izledim ama bu sefer dikkatli gözlerle izledim.
                        ben tek maçlık yorumun sandım. afedersin her görüşe saygım var tabiki...

Yorum

• Su Engin Baytar´i takima isteyenlere sormak isterim; bazilarinin Eskisehir´in kümede kalmasini saglayan dedikleri Engin, Eskisehir tarafindan niye transfer edilmez acaba?
                          TS´un cöküsü Vol.3 (01.09.2009) tarihinden itibaren kitabcilarda, TS´un yükselisi Vol.4 ise 01.01.2010 tarihinde kitabcilarda yerini alacaktir.
                          TS Cöküsü Vol.4´ünde ne zaman cikacagi cok yakinda taraftara duyurulacaktir!

Yorum

• Tom De Mul orta sahanın sağında oynuyo sağbek veya sol kanat oyuncusu değil arka sayfalarda sağbek ve sol kanat olduğundan bahsedilmiş...
                            "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• İlk olarak Fanatik28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Su Engin Baytar´i takima isteyenlere sormak isterim; bazilarinin Eskisehir´in kümede kalmasini saglayan dedikleri Engin, Eskisehir tarafindan niye transfer edilmez acaba?
                              Be bu konuda Youla'nın görüşüne katılıyorum abi Engin gitsin Barcelonada oynasın...
                              "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• Hoş çocuk, nerden biliyorsun bunu?...Yahu bir kere de genç arkadaşlardan biri haklısın abi öyle bakmamışım dese...Hiç yanılmazmısınız siz?...Ben yanılıyorum mesela bazen...Başka bir bakış açısı görünce ya evet diyorum öyle de olabilir....Olmaz değilmi? siz yanılmazsınız...Ağabeylerimiz de sizin gibi işte...Onlarda başta ne dediyseler onun doğru çıkması için gerekirse kulübü bile yıkarlar...
                                Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

Yükleniyor...
                                X