İlk olarak Erdal tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak reşit bülbül tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleya bana göre biraz mantıksız olmus alternatif olarak düşünülen adam aslından 2 kat daha pahalı ve çok daha genç saşırmadım desem yalan olurBüyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)
Yorum
-
İlk olarak Dogan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSonuç? Stoper bu adam izledim da. Sağ bek olarak alınmış olabilr ancak sağ açık olmaz o yetenektenFazla da ümitli olmayın Karmil'den.
Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
Yorum
-
İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNasıl yani Göksu torpille mi girdi şimdi altyapıya? Denizlideki Çağlar torpille mi girdi. Ali Güzeldal torpillemi girdi...Hayali düşmanlar yaratıp savaşmaya devam...Hüseyin hani yönetimin torpili ile oynuyordu? Hani Ersun hoca'ya yönetim baskı yapıyordu Hüseyin i oynatması için?....Ersun hoca gitti ortada hoca yok ve Hüseyin gidiyor...Bekliyorum bunları yazanların yahu ayıp etmişiz demelerini...Tıpkı Hüseyin in manajer oyunu yaptığını iddia edenlerin ileride özür mesajlarını bekleyeceğim gibi....
Hüseyin Antalya da iken bizle birlikte gs istedi ama o Trabzonspor a geldi. Her hoca onu sahada tuttu, herkes entrikadan bahsetti. Yok hoca kesemiyormuş onu takımdan falan filan. Halbuki hocaların onunla ilgili yorumlarına bakın. Hepsi onun için takımdaki en büyük yardımcım diyor. Eee bi ne yapıyoruz bu vefaya karşılık, arkasından teneke çalıp kovarken dayısının takımını tutan özer için salya sümük ağlıyoruz.
Yorum
-
İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesorunları var ayrılmak istiyor kendisine ayrımcılık yapılıyorTRABZONSPOR
Bünyamin Kahriman (24), Ahmet Muhammet Demirel (21) , Serhat Kırkayak (23)
Mesut Keleş (19)
Yorum
-
İlk olarak reşit bülbül tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşimdiki takımı onu 4 milyon € ya aldı ondan asagada satacagını sanmam kaldıki bizede gelecegini sanmam. ama inşallah ikna edilip getirilebir.Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
Yorum
-
İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNasıl yani Göksu torpille mi girdi şimdi altyapıya? Denizlideki Çağlar torpille mi girdi. Ali Güzeldal torpillemi girdi...Hayali düşmanlar yaratıp savaşmaya devam...Hüseyin hani yönetimin torpili ile oynuyordu? Hani Ersun hoca'ya yönetim baskı yapıyordu Hüseyin i oynatması için?....Ersun hoca gitti ortada hoca yok ve Hüseyin gidiyor...Bekliyorum bunları yazanların yahu ayıp etmişiz demelerini...Tıpkı Hüseyin in manajer oyunu yaptığını iddia edenlerin ileride özür mesajlarını bekleyeceğim gibi....
Yorum
-
İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTıpkı Hüseyin in manajer oyunu yaptığını iddia edenlerin ileride özür mesajlarını bekleyeceğim gibi...."Her şeye doğru demek ahmaklıktır. Fakat her şeye yanlış diyen de zorbadır." Mevlana
Yorum
-
İlk olarak xahi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞimdi tek maça göre karar verdiğim kanısına nerden vardın anlamadım.Cok macını izledim ama bu sefer dikkatli gözlerle izledim.
Yorum
-
Su Engin Baytar´i takima isteyenlere sormak isterim; bazilarinin Eskisehir´in kümede kalmasini saglayan dedikleri Engin, Eskisehir tarafindan niye transfer edilmez acaba?TS´un cöküsü Vol.3 (01.09.2009) tarihinden itibaren kitabcilarda, TS´un yükselisi Vol.4 ise 01.01.2010 tarihinde kitabcilarda yerini alacaktir.
TS Cöküsü Vol.4´ünde ne zaman cikacagi cok yakinda taraftara duyurulacaktir!
Yorum
-
İlk olarak Fanatik28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSu Engin Baytar´i takima isteyenlere sormak isterim; bazilarinin Eskisehir´in kümede kalmasini saglayan dedikleri Engin, Eskisehir tarafindan niye transfer edilmez acaba?"Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"
Yorum
-
Hoş çocuk, nerden biliyorsun bunu?...Yahu bir kere de genç arkadaşlardan biri haklısın abi öyle bakmamışım dese...Hiç yanılmazmısınız siz?...Ben yanılıyorum mesela bazen...Başka bir bakış açısı görünce ya evet diyorum öyle de olabilir....Olmaz değilmi? siz yanılmazsınız...Ağabeylerimiz de sizin gibi işte...Onlarda başta ne dediyseler onun doğru çıkması için gerekirse kulübü bile yıkarlar...Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
Yorum