Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hani icraat ?
    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      yaklaşık bir hafta önce yazmıştım Geoffrey Mujangi Bia transfer listemizde olduğunu ve izlendiğğini
      bugün gazete haber çıktı broos un bia yorumu Charleroi takımının kanat oyuncusu Geoffrey Mujangi Bia için de, “Genç ve mükemmel kanat oyuncusu” dedi.
      ama bia dan daha önemli alternatifler var.bunlardan biri de
      Razak Boukari lens 22 sağ ve sol açık

bu da transfer listemizde buda izlenmiştir.
      Özkan Hocam Sizmisiniz ?
      İlk olarak Erdal tarafından gönderildi
      Kemençe bir yere yaslanmadan çalınabilen tek yaylı çalgı imiş, Özgürlüğün enstrümanı diyorlar ya; işte Trabzonspor da bir yere yaslanmadan ilerleyen, Özgürlüğün takımıdır...

Yorum

• hala ayni kanattaeyim.. bize fatihi alsinlar bizde kombine alalim hehe caktirmayin öyle yada böyle alir bu taraftar ama bence tekke transferi yine bir patlamaya yol acar
        KaNuNSuZ oFLu ™
        aDiM aDiM SaMPiYoNLuGa.. TeK RaKiBiMiZ THY iDi oDa DüSTü...
        (Düsen ucakda canini kaybedenleri saygiyla aniyorum)

Yorum

• İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          yaklaşık bir hafta önce yazmıştım Geoffrey Mujangi Bia transfer listemizde olduğunu ve izlendiğğini
          bugün gazete haber çıktı broos un bia yorumu Charleroi takımının kanat oyuncusu Geoffrey Mujangi Bia için de, “Genç ve mükemmel kanat oyuncusu” dedi.
          ama bia dan daha önemli alternatifler var.bunlardan biri de
          Razak Boukari lens 22 sağ ve sol açık

bu da transfer listemizde buda izlenmiştir.
          İkiside çok yetenekli ama ben olsam sanırım Boukari yi tercih ederdim...
          sürmene

Yorum

• antunun üye sayısı kaç arkadaşlar...
            I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• kirada olan oyuncularda hangileri kampa katilacak bellimi?
              İstanbul kartelini yedi kez yıktık, yine yıkacağız !
              BORDO kanımızla MAVİ göklere Trabzonspor yazacağız !..

Yorum

• İlk olarak SnowWind tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                thijikuzu ınsallah bu transferden vazgecerler thijikuzu okadar ıyı bır oyuncu deıl bana gore hüseyın daha ıyı ama oyun zekası yok top dagıtamıyor agırda kalıyo ztn bıze cabuk oyuncu gerek topları bos alanlara dagıtıp hızlı bır sekılde ataga cıkabılecek oyuncular lazım
                Takımdaki oyun zekası en iyi olan oyunculardan biri Hüseyin'dir. Hüseyin eksiği tekneiği yok. Düşündüklerini uyguluyamıyor. Eğer ileride TD olmayı düşünürse bence çok başarılı olabilir.

Yorum

• İlk olarak Abdülkadir Kılıç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Takımdaki oyun zekası en iyi olan oyunculardan biri Hüseyin'dir. Hüseyin eksiği tekneiği yok. Düşündüklerini uyguluyamıyor. Eğer ileride TD olmayı düşünürse bence çok başarılı olabilir.
                  hahaha oyun zekasi en iyi olan oyunculardan biri hüseyindir mi yazdin yoksa ben mi yanlis okuyorum? sen oyun zekasi ile baska birseyi karistiriyor olmayasin, oyun zekasi esittir genel yetenek , oyunu okuyabilme, ön seziler , buna dahildirler neyse yasin daha ufak ilerde sende ögreneceksin bazi seyleri
                  En son Dip.Ing.Mag. tarafından düzenlendi; 26.06.2009, 12:49.
                  Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

• İlk olarak Robin_]-[ooD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    hahaha oyun zekasi en iyi olan oyunculardan biri hüseyindir mi yazdin yoksa ben mi yanlis okuyorum? sen oyun zekasi ile baska birseyi karistiriyor olmayasin, oyun zekasi esittir genel yetenek , oyunu okuyabilme, ön seziler , bunla dahildirler neyse yasin daha ufak ilerde sende ögreneceksin bazi seyleri
                    Bu konuda hiç tartışmaya girmek istemiyorum. Kesinlikle oyun zekası yüksek bir oyuncu. Ancak kabul ediyorum ki yetenekleri çok kısıtlı. Aklındakini sahaya yansıtamıyor.
                    En son Abdülkadir Kılıç tarafından düzenlendi; 26.06.2009, 12:51.

Yorum

hahaha oyun zekasi en iyi olan oyunculardan biri hüseyindir mi yazdin yoksa ben mi yanlis okuyorum? sen oyun zekasi ile baska birseyi karistiriyor olmayasin, oyun zekasi esittir genel yetenek , oyunu okuyabilme, ön seziler , buna dahildirler neyse yasin daha ufak ilerde sende ögreneceksin bazi seyleri
                      Arkadaşın demek istediği olabilir..Zeka olduğu zaman yetenek te yanında verilmiyor...Benim bir arkadaşım var aynen arkadaşın dediği gibi..Ara pasları atmayı çok istiyor oyunu çok iyi okuyor ama yetenek olmayınca hiç birisi yerini bulmuyor...Bence Zeka eşittir Yetenek değil..
                      Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Arkadaşın demek istediği olabilir..Zeka olduğu zaman yetenek te yanında verilmiyor...Benim bir arkadaşım var aynen arkadaşın dediği gibi..Ara pasları atmayı çok istiyor oyunu çok iyi okuyor ama yetenek olmayınca hiç birisi yerini bulmuyor...Bence Zeka eşittir Yetenek değil..
                        bence kesinlikle zeka esittir yetnek , hatta ve hatta yetenek esittir oyun zekasi .. yetenekli oyuncular oyunu iyi okurlar, yetenekli oyuncular nereye nezaman pas atacagini bilirler, yetenekli oyuncular nezaman sut cekeceklerini nezaman calim atacaklarini bilirler, yetenekli oyuncular kaleciyse nerede nasil duracagini iyibilir, yetenekli bir pivot santrofor ancak kafa toplarinda ki zamanlamasini iyi yapar. böyle ayrintilar olmasaydi zaten , dünya tek futbolcu tipi olurdu. niye ronaldo lar , messi ler, buffon lar , rooney ler, zidaneler, var da herkes hüseyin gibi degil ...

sen isi tamamen filozofiye dökmüssün arkadasim , düsünüyorum öyleyse var mi olayin özü yani .. hüseyinde düsünüyor ama uygulayamiyor , buna ragmen oyun zekasi yüksek bir oyuncu..
                        o perspektivle olaya bakarsak bende cok iyi bir futbolcu oldugumu düsünüyorum ama futbolcu olamiyorum ... bumudur yani

Yorum

• İlk olarak reisoğlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          kirada olan oyuncularda hangileri kampa katilacak bellimi?

Kadir Keles saglik kontrolunden gecdi ben ondan cok ümitliim kaliteli ve cok düzgün bi cocuk.
                          Ins yeni hocaya kendini ispatlar ve sol acik sol forvet olarak bize katki saglar.
                          Bence sol bek icin ziyan olur.

Yorum

• İlk olarak Abdülkadir Kılıç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bu konuda hiç tartışmaya girmek istemiyorum. Kesinlikle oyun zekası yüksek bir oyuncu. Ancak kabul ediyorum ki yetenekleri çok kısıtlı. Aklındakini sahaya yansıtamıyor.
                            kendin itiraf ediyorsun ama farkinda degilsin .. Bende diyorum ki hüseyin eger aklinda kini sahaya yansitabilseydi iste ozaman oyun zekasi yüksek bir oyuncu olurdu. Iyi bir futbolcu herzaman akli ile ayaklari esit hareket eden oyuncudur.
                            Teori de herkes basarili olabilir ama önemli olan birseyleri pratikte basarmaktir

Yorum

• İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              ara pasi atmak futbol zekasi ister hocam sirf yetenek yetmez, kacacak adamin oraya kacacagini hesaplamasi, zamani hesaplamasi, cizgiyi hesaplamasi, filan milan.

Yorum

bence kesinlikle zeka esittir yetnek , hatta ve hatta yetenek esittir oyun zekasi .. yetenekli oyuncular oyunu iyi okurlar, yetenekli oyuncular nereye nezaman pas atacagini bilirler, yetenekli oyuncular nezaman sut cekeceklerini nezaman calim atacaklarini bilirler, yetenekli oyuncular kaleciyse nerede nasil duracagini iyibilir, yetenekli bir pivot santrofor ancak kafa toplarinda ki zamanlamasini iyi yapar. böyle ayrintilar olmasaydi zaten , dünya tek futbolcu tipi olurdu. niye ronaldo lar , messi ler, buffon lar , rooney ler, zidaneler, var da herkes hüseyin gibi degil ...

sen isi tamamen filozofiye dökmüssün arkadasim , düsünüyorum öyleyse var mi olayin özü yani .. hüseyinde düsünüyor ama uygulayamiyor , buna ragmen oyun zekasi yüksek bir oyuncu..
                                o perspektivle olaya bakarsak bende cok iyi bir futbolcu oldugumu düsünüyorum ama futbolcu olamiyorum ... bumudur yani
                                Allah ayağına yetenek vermedikten sonra düşünmek fayda etmiyor..Benim anlatmak istediğim bu...Ronaldo Messilerde ikiside mevcut...Sen iyi düşünebilirsin zekan vardır oyunu okuyabilirsin..Diyelim ki uzun top atacaksın..Ayağında o yetenek yoksa nasıl atacaksın..Ama oraya o topu atmayı düşünebiliyorsun demekki zekan var..
                                Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

Yükleniyor...
                                X