Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Jester tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Gündemdeki 1 numaralı isim Atiba.
    Ayrıca oyuncu, özellikle de yabancı almak için önce elden oyuncu çıkarmamız gerektiğini hatırlatayım.
    O zaman karşımıza şöyle bir soru çıkıyor; acil cevaplanması gereken.

Elde çıkarmayı düşündüğümüz oyuncular kimlerdir?

Umarım bu noktada bir hataya düşmeyiz.

Bu arada sağlık kontrollerinde Ferhat Çökmüş'ü gördüm ben.
    Sözleşmesi bitmedi mi?
    Bittiyse yeniden anlaştık mı?
    Anlaşmadıysak -umarım- sağlık kontrolünde işi ne?

Yorum

• İlk olarak KUTADGU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Baktığımda 3 kaliteli oyuncuya ihtiyacımız var.

1- Çok iyi bir orta saha oyuncusu - Hutchison ismi dolanıyor-
      2- Çok iyi bir forvet - Yönetimin bir planı yok ama yoğun bir Tekke isteği var-
      3- Çok iyi bir sağ bek - Cornelis ismi ön plana çıkabilir, Orhan Şam transferi de çok iyi olur-

Tjikuzu, Ferhat ve Engin Baytar transferleri ile sezona başlayabiliriz.
      Yani 3 kaliteli, 3 alternatif transfer.

Meydana çıkan paniğin gereksiz olduğunu düşünüyorum. Diğer takımlar kadar transfer yapmamıza gerek yok. Biraz sabredelim bence.
      ş...sizim bende aynısını düşünüyorum
      eksik bölgeler,alternatifler vs.vs.
      üstteki reçeteye uyulursa şampiyon olma olasılığımız çok yüksek
      ama özellikle direk katkısı olacak oyuncularda eksiklik olursa yine 3.oluruz...
      YAVUZ SULTAN SELİM

Yorum

• Hüseyin Çimşir sağlık kontrolünden geçmedi dimi ben görmedim
        Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• ntvspor:
          tekke:türkiye'ye dönersem ilk tercihim her zaman ki gibi trabzonspor olur.
          ' benim için en ciddi teklifi fb yaptı'

Yorum

• başkan zaferi tjıkuzuyu ferhatı engini alıp taraftarı memnun etmen çok zor hele rakiplerin süper imzalar attırırken bence 25 transferi kimse senden istemedi o zaman gelecek senelerin takımını kuracam diye kimi bulduysan aldın iyikide almışsın ama şimdi para kalmadı bari gidip umutu sat songu sat ısaac sat hüseyini sat hatta yattaraya para veren varsa sat fatih tekke caner gökdeniz gibi risk olmuyacak paranın boşa gitmeyeceğinden emin olduğumuz transferleri kovala olursa olur olmazsa hayırlısı ama 1-2 transfer yapacam diye bizim moralimizi bozma öyle olursa bu takımdan birşey olmaz en iyi dördüncü olur heleki yeni hocamız var uyumdur şudur budur
            gökdeniz fatih tekke caner daha sayacağım çok isim alınırsa kaliteli yerlilerimiz artar takımı kaliteli yerliler taşıyor yabancıdan bir cacık ollmuyor
            sensiz bir hayat sorunsuz olurdu

Yorum

• "Fatih Terim alsaydı şimdi Aston Villa'daydı"

Trabzonspor ile yolları ayrılan Milli Futbolcu Hüseyin Çimşir İspanya'ya gidiyor. Oyuncunun menajeri Avrupa'nın çeşitli ülkelerinden teklifler aldıklarını ifade ederken "Fatih Terim, Hüseyin'i Milli Takım'a alsaydı, Hüseyin şimdi İngiltere'de Aston Villa'da oynayacaktı" dedi.
              Radyospor'da "Aydın Cingöz'le Haber Aktif" programına katılan Hüseyin Cimşir'in menajeri Mustafa Söğüt, Hüseyin'e birçok Avrupa takımından teklif geldiğini ifade ederek, "İspanya'dan Malaga, Osasuna ve adını şimdi veremeyeceğimiz bir kulüp Hüseyin'i almak için çalışıyor. Hüseyin'de İspanya'da oynamak istiyor. Osasuna Hüseyin'i almak için çok istekli davranıyor" dedi.
              Bordo-mavili takımda yıllarca oynayan Hüseyin Çimşir için İtalya ve Fransa'dan da teklifler olduğunu açıklayan Söğüt, "İtalyanlarla İstanbul'da görüştük son kararlarını vercekler. Fransa'dan ise bu yıl Fransa kupasını kazanan Guingamp'ta Hüseyin'i transfer etmek istiyor ama Hüseyin Cimşir'in tercihi İspanya" dedi.
              "TERİM ALSAYDI İNGİLTERE'DE OLACAKTI"
              Hüseyin Cimşir'in son yıllarda Milli Tkım'a alınmaması nedeniyle İngiltere'de oynama şansının kaybolduğunu ifade eden Söğüt, sözlerine şöyle devam etti: "Fatih Terim eğer Hüseyin'i milli takıma alsaydı Hüseyin bugün İngiltere'de oynayabilirdi. Aston Villa, Hüseyin ile ciddi şekilde ilgilendi ama milli takımda oynama seviyesi yeterli olmadığı için transfer gerçekleşmedi."
              Allah yar ve yardımcımız olsun !!!

Yorum

• İlk olarak Jester tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Orası karışık. Bilen arkadaşlar gelişmeleri yazıyorlar zaten.
                Şahsi fikrim şu anda yönetimin kafasındaki ilk konu kaynak problemi.
                Herkes transfer istiyor ama ortada para yok.
                Benim mera ettigm su; Atiba gelirse tjikuzu gelecek mi ?? Ikisi gelirse arango tarzinda futolcu alinmaz demekdir...
                ...TRABZONSPOR...
                "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Eskiden Rusya, Almanya, Yunanistan. Şimdi İtalya, Fransa, İspanya. Çok şükür. Yolun açık olsun Hüseyin Çimşir.
                  hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

• Neden bu panik anlamıyorum. Gündemimizdeki 1 numaralı isim Atiba imiş. Çok olumlu bir gelişme Danimarka'da olan kaç kişiyle konuştum olumlu konuştular. Fizik olarak güçlü atletik oyuncu hiç yorulmak bilmiyormuş. Takımımızı her alanda rahatlatacak tempolu bir oyuncu. Onu alabilirsek birde teknik direktörün istediği Cornelis birde forvete Fatih bitti bu iş. Bırakın diğerleri kimi alırlarsa alsınlar. Sadri Şener yıldız almak istemiyor mu sanıyorsunuz? Elinden geleni yapıyor işte. Atiba gelirken bomba etkisi yaratmasada sene içinde herkes asıl bomba transferin o olduğunu anlayacaktır.

Yorum

• Fatih Tekke için yürüyoruz;

http://forum.bordomavi.net/showthread.php?t=15995
                      OSCAR CARDOZO

Yorum

• Jonathan Blondel

Gecen sezon 16 lig 2 tane uefa macina cikmis. 10.hafta ile 25.hafta arasi mac yapmamis sanirim sakatlik dönemi gecirmis.
                        Bir sezon öncede 26 lig 2 uefa maci yapmis. 9 defa sonradan dahil olmus.
                        Ii sene öncede 26 lig 6 uefa maci. 26 lig macin 10 tanesinde sonradan girmis oyuna.

Ben olumlu bakmiyorum bu transfere.
                        ...TRABZONSPOR...
                        "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• başkanım sana yalvarıyorum daha doğrusu taraftarca haykırıyoruz lütfen tekkemizi geri getir vallahi 40 tane kombine alcam ne olursun be başkanım fatihimizi geri istiyoruz

FATİH TEKKKEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
                          & ONUR RECEP KIVRAK &
                          ^^KELEBEK^^

Yorum

• Bende Blondel'e olumlu bakmıyorum. Atiba alınmalı orta sahaya. Adam Brügge'de istikrarlı birşekilde oynayamıyor zaten.

Yorum

• İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Jonathan Blondel

Gecen sezon 16 lig 2 tane uefa macina cikmis. 10.hafta ile 25.hafta arasi mac yapmamis sanirim sakatlik dönemi gecirmis.
                              Bir sezon öncede 26 lig 2 uefa maci yapmis. 9 defa sonradan dahil olmus.
                              Ii sene öncede 26 lig 6 uefa maci. 26 lig macin 10 tanesinde sonradan girmis oyuna.

Ben olumlu bakmiyorum bu transfere.
                              belçikalı bi arkadaşla konuştum blondel için belçikanın david beckham ı diyo..futbol olarak değil ama...kızlar hastaymış ona
                              33# DRAGO GABRIC
                              61# IBRAHIMA YATTARA #11
                              13# Steve Nash
                              10# Kerem Tunçeri

6# Aleksander Rasic

Yorum

• İlk olarak Gökçebey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Eskiden Rusya, Almanya, Yunanistan. Şimdi İtalya, Fransa, İspanya. Çok şükür. Yolun açık olsun Hüseyin Çimşir.

Hüzeyin iyi topçumu? bana göre değil. Trabzonspor da futbol oynayacak yeterlilikte değil artık. Kötü dönemlerimizin milli futbolcusu olabilir ama bu işte malesef duygusallığa yer yok. Hele sö konusu rakam 2 milyon TL nin üstünde bir rakamsa hiç yok.

Ama bir konuda varki futbolcusu olsun, hocası olsun, yöneticisi olsun herkes hüseyinin ne kadar yardım ettiğinden, takım için ne kadar çabaladığından bahsediyor.

Biz ne zaman adam oluruz biliyormusunuz. Böyle ayrılışları arkasına teneke bağlayarak değil de vefayla uğurlayarak yaptığımızda.

Son olarak,

Gökçebey, senin mesajını konuyla ilgili en son mesaj olduğu için aldım. Olumlu yada olumsuz bir anlam yüklemek için değil yani

Yorum

Yükleniyor...
                                X