Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• şu ibrahim dağaşan alınmalıdır bence adam yorulmak nedir bilmiyor.gerçi febede ilgileniyormuş galiba.
    https://twitter.com/serturkmen61

Bu ülkede ADALET sadece bir parti isminden İBARETTİR.
    TRABZONSPOR'a 3 puan kazandıracak bir gol pası/gol için neler vermezdim.(Kazım KOYUNCU)

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      İfadeler sert ama dikkate değer bir bakış açısı...Sağ bekin kim olacağı biraz yabancı durumumuza bağlı sanırım...Yahu şu Manisadan aldığımız çocuk sol değil de sağ olsaydı ne güzel olurdu
      erdal abi kamerun milli takımı stoperini gönderir mi sence hugo hoca

Yorum

• İlk olarak b_m_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Fenerbahçe'nin milli futbolcusunu bize vereceğini sanmıyorum ben.
        keşke alsak beğeniyorum ben o adamı
        YA TRABZONA MAHKUMSUN YA TRABZONDAN MAHRUMSUN...

Yorum

• Sağbek yabancı olacaksa SRNA olsun.Oyun kurucu görevini de yapar.

Yorum

• İlk olarak yanliz kovboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Sağbek yabancı olacaksa SRNA olsun.Oyun kurucu görevini de yapar.
            uefa finalinden sonra herkez o adamın peşine düşmüştür kesin

Yorum

• İlk olarak yanliz kovboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Sağbek yabancı olacaksa SRNA olsun.Oyun kurucu görevini de yapar.
              bayern münih 15milyona alamadigi srnami???
              https://twitter.com/Alika87

Yorum

• İlk olarak Alika61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                bayern münih 15milyona alamadigi srnami???
                öyle bi haber duymadım ama doğru da olabilir ben bilmiyorum yani

Yorum

• İlk olarak ICEMAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

bu adam abi

Yorum

• İlk olarak orhan_05 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    erdal abi kamerun milli takımı stoperini gönderir mi sence hugo hoca
                    Bence gönderir...Ama ben her zaman haklı çıkmam...Gine milli takımının oyuncusunu da gönderir bence
                    Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

Bence gönderir...Ama ben her zaman haklı çıkmam...Gine milli takımının oyuncusunu da gönderir bence
                      gineli gitsin de kamerunlu kalabilir

Yorum

• İlk olarak ICEMAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        bayernin en zayif noktasi sagbek, oraya da srnayi almak istediler ama alamadilar, simdi chelseali bosingwayi almaya calisiyorlar...simdi aklima birsey geldi, bayernde lahm aslinda sag ayak ve stuttgartta sag bek oynuyordu, simdi bizim yeni ferhati sag bek olarak oynatamayizmi?? öne cikinca orta yapmaz, ceza sahanin icine girer
                        https://twitter.com/Alika87

Yorum

• Bizde sanırım yeni hocayla birlikte Afrikalı futbolcu dönemi yavaş yavaş sona erebilir.

Yorum

• Bu arada bizim de gündemimize gelen Ömer Şişmanoğlunu 2.Takımım Kayserispor transfer etti.

Yorum

Kerim Zengin Antalya ile anlaşmış...Bu durumda sağ bek in yabancı olma ihtimali var. Abdurrahman olsa da olur...

Engin Baytar a 2 milyon çok değil...Ama İlhan Cavcav a 2 milyon çok...Mecburen düşecek düşmek zorunda
                              engin baytara verilecek olan 2 milyonun her kuruşuna acırım

Yorum

• neler oluyor.varmı haber...

Yorum

Yükleniyor...
                                X