şu ibrahim dağaşan alınmalıdır bence adam yorulmak nedir bilmiyor.gerçi febede ilgileniyormuş galiba.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
https://twitter.com/serturkmen61
Bu ülkede ADALET sadece bir parti isminden İBARETTİR.
TRABZONSPOR'a 3 puan kazandıracak bir gol pası/gol için neler vermezdim.(Kazım KOYUNCU)
-
Orhan Aydın
İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİfadeler sert ama dikkate değer bir bakış açısı...Sağ bekin kim olacağı biraz yabancı durumumuza bağlı sanırım...Yahu şu Manisadan aldığımız çocuk sol değil de sağ olsaydı ne güzel olurdu
Yorum
-
İlk olarak b_m_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFenerbahçe'nin milli futbolcusunu bize vereceğini sanmıyorum ben.YA TRABZONA MAHKUMSUN YA TRABZONDAN MAHRUMSUN...
Yorum
-
İlk olarak yanliz kovboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSağbek yabancı olacaksa SRNA olsun.Oyun kurucu görevini de yapar.YA TRABZONA MAHKUMSUN YA TRABZONDAN MAHRUMSUN...
Yorum
-
İlk olarak yanliz kovboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSağbek yabancı olacaksa SRNA olsun.Oyun kurucu görevini de yapar.
Yorum
-
İlk olarak Alika61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebayern münih 15milyona alamadigi srnami???YA TRABZONA MAHKUMSUN YA TRABZONDAN MAHRUMSUN...
Yorum
-
Orhan Aydın
İlk olarak ICEMAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleöyle bi haber duymadım ama doğru da olabilir ben bilmiyorum yani
bu adam abi
Yorum
-
İlk olarak orhan_05 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleerdal abi kamerun milli takımı stoperini gönderir mi sence hugo hoca...Ama ben her zaman haklı çıkmam...Gine milli takımının oyuncusunu da gönderir bence
Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence gönderir...Ama ben her zaman haklı çıkmam...Gine milli takımının oyuncusunu da gönderir bence
Yorum
-
İlk olarak ICEMAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleöyle bi haber duymadım ama doğru da olabilir ben bilmiyorum yani
Yorum
-
İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKerim Zengin Antalya ile anlaşmış...Bu durumda sağ bek in yabancı olma ihtimali var. Abdurrahman olsa da olur...
Engin Baytar a 2 milyon çok değil...Ama İlhan Cavcav a 2 milyon çok...Mecburen düşecek düşmek zorunda
Yorum
Yorum