Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak usameakcelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bu Cuma sabahı Biyolojiden ve yine bu Pazar sabahı Matematikden not yüksektme sınavım var. Bir kaç gün teknolojiden uzak duracagım. Gelişmeleri takip edemeyecegim. İnşallah teknolojiyle tekrar buluştuğumda bana sınavları unutturacak gelişmeler yaşanmış olur.

İnşallah sınavlar iyi geçer, moralimin düzelmesi için transferlere gerek kalmaz. Dualarınızı bekliyorum...
    kardeşim sen sınavlarına çalış.bi bakmışsın şampıyon olmuşuz

Yorum

• İlk olarak KDRDYN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      kusura bakmayın ama siz de "çevir kazı yanmasın" modundasınız. hata bende ben onu bir maddeymiş gibi yazdım. aslında bir mahkeme kararı. türkiyeye dönerse mahkeme kararı gereği 5.250 bin dolar civarı bir para ödemek zorunda. bundan kurtulmak için sadece fenerle anlaşması gerekiyor. cas bir çözüm yolu değil, zira dediğim gibi cas yerel mahkemenin kararını esas alır.

sonuç, bu adamı türkiyeye getirmek isteyen bu parayı ödemek zorunda. istesiniz de öyle istemeseniz de.

şimdi bunu siz de iyi biliyorsunuz.
      Son üç mesajda sırasıyla ne yazdığınız belli , onu siz söylemeyin , okuyan görüyor zaten .

Cas yerel mahkeme kararını esas almaz. Açılan dava kararın iptali ise alınan mahkeme kararını uluslararası futbol yönetmeliklerine uygunluğunu inceler . Burada mahkeme kapsamına giren pek çok değerlendirme unsuru(Emsal) ve delil(kontratlar) de devreye girer .

Bakın bir evvelki mesajda ne yazmışım :
      Aurelio ile ilgili olan problem takımının artı 1 yıllık kulüp opsiyonu olmasına rağmen Betis ile anlaşmış olmasıdır .

Burada bir taraf bu opsiyonun geçersiz olduğunu savunmuş diğer taraf ise geçerli olduğunu savunmuştur . Bu konuda fener pek çok baskısı sonucu 5 milyon tl tazminat hakkı kazanmış ancak olay CAS'a taşınmıştır . Bu konuda hakim olan görüş alınan kararın bozulacağı şeklindedir . Bozulmasa dahi bu tazminat Betis ve Aurelio'nun kendisini ilgilendirmektedir .

Bütün bunların yaşanma sebebi ise devre arasında Aurelio'nun gs ile anlaşmasından ötürü idi .

Yorum

• Gerçekten Engin'e vereceğimiz para ile direk Aydın Karabulut'u alsak Ankara'dan çok da rahat alabiliriz. Zaten Trabzonspor'a devre arasındada gelmek istemişti.

Yorum

• Gaziantepspor alternatif forvet için ilk adayım olan Ersen Martin'den vazgeçmiş umarım yönetim bu yönde bir hamle yapar.

Yorum

• İlk olarak usameakcelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bu Cuma sabahı Biyolojiden ve yine bu Pazar sabahı Matematikden not yüksektme sınavım var. Bir kaç gün teknolojiden uzak duracagım. Gelişmeleri takip edemeyecegim. İnşallah teknolojiyle tekrar buluştuğumda bana sınavları unutturacak gelişmeler yaşanmış olur.

İnşallah sınavlar iyi geçer, moralimin düzelmesi için transferlere gerek kalmaz. Dualarınızı bekliyorum...
            Sınavlarına çalış..
            Başarılı ol,büyük adam ol..
            Trabzonspor'a sahip çık..
            Allah zihin açıklığı versin,hade bakalım

Yorum

• Bu arada Trabzon'daki taraftarlarımıza helal olsun lafa gelince mangalda kül bırakmazlar. Bekleyin forvete drogba,orta sahaya xavi iniesta defansa ferdinand gelsin o zaman kombine alırsınız.

Yorum

• İlk olarak İsmail Çavuşoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Sadri ŞENER:Gençlerbirliğinen Engin Baytarı almak istiyoruz,ancak bonservis bedeli çok pahalı.
                ntv spor.
                bizat kendimi söyledi ?
                __________________SÜRMENE'Lİ______________________

Yorum

• ısrar edilirse ve aşama kaydederse ki kaydedebilecek bir yaşta zafer yelen'den çok şeyler bekliyorum..
                  poetricus

Yorum

• Farabi kardeş forum sizi tanıyor...
                    Çokda bir anlamı yok bence..

Yorum

• ben engin'in 4 büyük takıma karşı iyi oynayıp oyunu aldığını görmedim(küçük bir takıma karşı da görmedim ama neyse). sene sonları en çok asist yapan veya en çok gol atan listelerinde de görmedim. engini oynadığı maçlarda baya takip ettim. bence sadece süslü bir oyuncu. aynı kazım kazım gibi. çok iyi oynamasa da yaptığı harekletlerden hayran topluyor...

Yorum

• Başkan Şener, bonservisi Gençlerbirliği'nde bulunan Trabzonlu oyuncu Engin Baytar'ı istediklerini söyledi.
                        Bu konuda Gençlerbirliği yöneticileri ile görüştüklerini ifade eden Şener, ''Engin'i istiyoruz ama bonservis ücreti fazla. İlhan ağabeyin ne zaman formu yerine gelir bilmiyorum'' dedi.

Şener, Danimarka'nın Kopenhag takımında oynayan Kanadalı oyuncu Atiba Hutchinson'un Trabzonspor'a gelmek istediğini, ancak kulübünün bu futbolcuyu vermeye sıcak bakmadığını kaydetti.
                        ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• eğer kopenhag daki hutchsinson u alabilirsek bkj deki ernst kadar yararlı tjikuzu transferinden vazgeçip o oyuncuyu alırsak ön libero mevkinde olan sıkıntımızı çok büyük ölçüde hallederiz

Yorum

• zafer yeleni yedekte oturtmak için alıyoruz yahu engine ne gerek var
                            ...

Yorum

• atibanın bize gelmek istemesi yeterkopenhag ayıp etmiş yani sevenleri ayırmakla inş ikna olurlar

Yorum

• H. Almeida'ya 7 Milyon istiyorlarmis.
                                Sanogo 2 Milyon.

H. Almeida cok yetenekli, Sanogoda cok iyi
                                Bence yonetim bu iki oyuncuyu gozden gecirmesi lazim..
                                twitter.com/barisbekar

COLMAN - 20

Yorum

Yükleniyor...
                                X