sen stichus show döneminde yoktun galiba dostum..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2008-2009 l Ara Transfer Dönemi
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Ozan Yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehiç boşuna nefesinizi tüketmeyin
özer fenere gider, gitmezse de kulübünde kalır
yok fatih tekke, yok denilson, yok mehmet topuz
günlerdir geyik üstüne geyik yapılıyor burada
şu forumda kulüple bağlantısı olan, adam gibi haber alabileceğimiz bir allahın kulu yok mu kardeşim
ben de christiano ronaldoyu istiyorum o zaman, versin biri istatistiklerini, sırıtmaz bizim takımda..TRABZONSPOR DÜNYANIN EN BÜYÜK ŞEHİR TAKIMIDIR
Yorum
-
İlk olarak innocence tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefutbolcusuna yamyam diyen bir kişinin onursallığınıda başkanlığıda kabul etmiyorumBir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...
Yorum
-
İlk olarak Ozan Yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülevalla zafer kardeşim gelir mi gelmez mi görürüz
yaşın benle denk, sen de bu memleketteki dengeleri iyi bilirsin
adama kendi evladını bile yar etmez istanbullu çakallar..
Özer en geç sene sonunda her ne şartta olursa olsun bizdedir.
İstanbullu çakallar bize yar etmez diyorsun ama sana şunuda hatırlatmak isterim.Sene başında fb Selçuk için Manisanın kapısındaydı ve başkanımızın bir lafıyla devreden çıktılar.Şimdi kafalarını taşlara vuruyorlar Selçuku Trabzonspora nasıl kaptırdık diye.Hatta taraftar sitelerinde topiçler bile açtılar.
Özer konusundada fb sezon başında Ankarasporun kapısını çalmıştı.Bunu haber alan bizim yönetim fb yönetimini arayarak özeri bizim alacağımızı,zaten eskki futbolcumuzun yeğeni olduğunu araya girerek fiyatını çıkarmamalarını söylemiştir.Ve fb yönetimini devre dışı bırakmıştır.Hee biz niye almadık dersen bir sene daha ankarada kalıp daha sonra alınması uygun görüldü.
Yukarıda verdiğim iki örnekten anlaşılacağı üzere istanbul haramileri bizim elimizden o kadarda kolay futbolcu alamaz.Heleki seneye muhtemelen şampiyonlar liginde oynayacağımızı düşünürsen hiç alamazlar.
Bu tür konuşmalar (istanbul çakallarının elinden futbolcu alamayız)emin ol özgüven kaybından başka bize bir şey kazandırmaz.TRABZONSPOR DÜNYANIN EN BÜYÜK ŞEHİR TAKIMIDIR
Yorum
-
İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTakasa da gidebiliriz Gökhan Ünal'ı verip Bilal - Özer - Theo Weeks üçlüsünden ikisini alabiriz örneğinElbette forvete iyi bir iki transfer yapabilirsek
Ayrıca Ceyhun , Serkan , Selçuk , Özer , Theo gibi bir ortasaha kadrosu iki yıl içinde Avrupa düzeyinde bir kaliteye ulaşmaya oldukça müsaittir .
Yorum
-
fener parayi yuksek tutacakki fenere gelecek ozer..ya bence abartiyolar ozerii..fenerde yabanci hastaligi var..giden turkler hayatini sonduruyo..ozerde giderse kendi bilir..kaybeden kendisi olacaktut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61
Yorum
-
Özer'in gideceği takım..
Bu sezon Ankaraspor'da gösterdiği başarılı performansla 4 büyüklerin transfer listesine giren Özer Hurmacı’nın hangi takıma gideceğini dayısı olan eski Trabzonlu futbolcu Lemi Çelik açıkladı.
Ankaraspor’un genç yıldızı Özer Hurmacı’nın dayısı Trabzonspor’un eski futbolcularından Lemi Çelik, Best FM’den Özkan Öztürk’e yaptığı açıklamada, “Melih Gökçek Özer’i Fenerbahçe’ye verecek” dedi.
İşte Lemi Çelik’in Özkan Öztürk’e yaptığı açıklamalar;
ÖZER DAHA İYİ OLACAK
Özer bence şu an oynamış olduğu futbolun çok daha üzerinde bir futbolcu. Ben tabi daha yakın takip ettiğim için taşıdığı bütün özellikleri bilmekteyim. Bu özellikleri şu an dönem dönem ortaya koymaktadır. Biraz daha kuvvetlendiği ve güçlendiği zaman çok daha iyi olacaktır.
SEZON BAŞI TRABZON ALMAK İSTEDİ
Sezon başında Trabzonspor almak istedi Özer’i. Hatta Melih Gökçek bana jest yaparak fiyatını 500 bin Euro daha düşürdü ve Trabzonspor’a çok kolaylık sağladı. Fakat Trabzonspor’un o zamanki şartları uygun değildi ve alamadı.
ÖZER FENER’E YAKIN
Fenerbahçe Özer’i daha çabuk elde edebilir. Çünkü sayın Melih Gökçek koyu bir Fenerbahçeli. Bana ifadesi şu; “Lemi Hoca sen bu çocuğu Trabzonspor’a götürmek istiyorsun. Ama benim gönlüm bu çocuğu Fenerbahçe’ye vermekten yana” dedi. Bunu da açık açık söyledi. Özer’in mukavelesini iki yıl daha uzattık. Fakat kulüp ile anlaşıldığı zaman Özer ile ve biz ile sorun olmaz. Çünkü Özer’in hedefleri çok büyük.
ÖZER BENDEN ÇOK DAHA İYİ
Özer’in bütün yaşamı futbol. Ben 15 yıl aralıksız top oynadım. Çok istikrarlıydım. Ama ben bile Özer kadar profesyonel değilim. Bu çocuk futbolcu yaratılmış.
ÖZER’İ 16 YAŞINDA TRABZON’A GETİRDİM İLGİLENMEDİLER
Özer’i 16-17 yaşında Trabzon’a getirdim ilgilenmediler. Sebat birinci ligdeydi onlara götürdüm ilgilenmediler. Sonra Samet Hoca’ya telefon açtım ve O Ankaraspor’a aldı. Samet Hocaya tekrar teşekkür ediyorum. Aykut Hoca da çok teşekkür ediyorum. O’nu çok iyi geliştirdi.
GALATASARAY’A GELECEKTİ
Galatasaray ile Ankaraspor Özer için anlaştı. Ancak Galatasaray 800 bin Euro’yu vermeyince bu transfer olmadı.Trabzonspor kendini ,70-80'lerin kafasını yaşayan,futbolculuğundan sonra bir adım kendisini geliştirmemiş,dünya futbolundan bihaber,çağın sisteminden uzak,hayrına öz evlatçı,tek özelliği eski Trabzonsporlu olması olan futbol yobazlarından kurtarmadıkça başarılı olması mümkün değildir.
Yorum
-
Beyler bizim Baskanimiz Sadri Sener, o istesin Özer bize gelecektir. Ben bu konuda cok rahatim.
Yabanci kontenjani olarakta bir sorunumuz yok. O yüzden M.Topuz´dan artik vazgecin. Ona verilecek parayla neler alinir neler!!! Hele Bilal, Engin vs. gibi futbolcularin ismini okuyunca acaba burada Trabzonspor´dan mi bahsediyoruz diye düsünüyorum.
Sezonsonu Colman´in sergileyecegi performansa görede ortaya takviye yapilir.
Gökhan´da yaninda baska bir partnerle cok iyi bir performans sergileyecektir.TS´un cöküsü Vol.3 (01.09.2009) tarihinden itibaren kitabcilarda, TS´un yükselisi Vol.4 ise 01.01.2010 tarihinde kitabcilarda yerini alacaktir.
TS Cöküsü Vol.4´ünde ne zaman cikacagi cok yakinda taraftara duyurulacaktir!
Yorum
-
İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleprestij için transfer yapılır mı ?
selcuk ve gökhan transferlerinin bize sagladıgı prestiji kim tartışabilirki??
hele ki 3 kardeşlerin peşinde oldugu İYİ bir oyuncu takıma prestij için alınabilir,zaten iyi oldugu içinde takıma faydası olur..
e 3 kızkardeşin surat ifadelerini izlemek te ayrı bir güzel olur değilmi??10-Abdülkadir Ömür
----------8---------
Yorum
-
özer,yetenekli ve gelecek vaad eden bir oyuncu alınırsa iyi olur ama ben yine de ts'u kısa vadede şampiyonluğa ulaştırabilecek ve sorumluluk alabilecek yabancı futbolcuya ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum.Türkiye liginde kapalı defansları atacağı arapasları,şutları ile delebilecek ve orta alanda hücum ataklarımızı yönetecek kabiliyete sahip olan ...Tabata'nın...alınması taraftarıyım.
elimizde ısaac,gökhan ve umut gibi forvetler olduğu için ara dönemde forvet trasferi yapmamız biraz lüks kaçar...sezon sonu umut bulut'tun sözleşmesi bitecek eğer ki yönetim umut'un mukavelesini uzatmayı düşünmüyorsa bu bölgeye yaz döneminde kaliteli bir forvet oyuncusu alınabilir.
ts'un aksayan diğer bölgesi ise sol kanattır...yurt içinde bu bölgeye takviye yapılabilecek kaliteye sahip tek oyuncu engin baytar var...denilson ise bize gelmez boşuna hayaller kurmayalım.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum