Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2008-2009 l Ara Transfer Dönemi

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak eng61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    doru dıosun arkadasım bak ama bız bosunu demırouz n.k.f.v.s.a. dıe bunlar boyle cırkef adam deıller her yerde kolları var

Bu yazdığın hoş birşey değil. Böyle cümleleri forumda kullanmasak daha iyi olur. Ayrıca hepimizin yakınında mutlaka fenerli bir dostu vardır. Bu söylemler çok küstahça.
    TRABZONSPOR'lu doğduk, öyle öleceğiz...
    Ahmet FıraTSerdar BAHAR

Yorum

• eğer öyle bir şey var ise iş transferden çıktı.. bir yandan melih ve aziz diğer yanda özer ve biz + dediği gibi ise birde TRABZONSPOR sevgisi. bakalım hangisi ağır basacak. olay transferden ziyade prestije döner ki selçuk'u Giray'ı nasıl aldıysak BAŞKANIMIZ istesin Özer'i de alır eziklerin kendine güvenlerini bir kez daha yıkarız. Hadi BAŞKANIM yapta bir hırs ezelim karaktersiz melihi. kaldıki Faruk ÖZAK hükümetin sözü geçenlerinden melihin adaylığı iki dudaklarının arasında. haydaa iş yine siyasete dönüştü

Yorum

• Washington-Fluminense

Pivot santrafor transfer şuan için hayal gibi gözüküyor ama bonservisi elinde bulunan ve ülkemizi yakından tanıyan bu isim bence düşünülebilir.

Brezilya liginde bu sezon 21 gol attı ve bunların çoğunluğu kornerlerden.33 yaşında olması bazılarını korkutacaktır ama tecrübesiyle Gökhan-Umut-İsaac gibi forvetlere yardımcı olacaktır ve onların önünü kesmeyecektir.Bonservisinin elinde olması da bizim için ayrı bir avantaj bu transferden zarara uğrama gibi durumumuz söz konusu olamaz.
        Trabzon SK 1967
        #8 Adam Maher

Yorum

• fb ye gelen değil mi bu ? hani bir ara japonyada yada korede oynamıştı.
          En son innocence tarafından düzenlendi; 10.12.2008, 17:35.
          Kazım Abi (kalbimizdesin) "Trabzonspor'u tutmak statükoya başkaldırmaktır..."
          Şenol Güneş: "Parayla yapılamayanı, emeğimizle, dürüstlüğümüzle, calışarak yaptık. Tarih bunu da yazar."

Yorum

• İlk olarak Luckdown tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Senin onursal başkanın nerenin kongre üyesi?
            O kada eminsin yani
            Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
            Murat

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              O kada eminsin yani
              Kendisi söyledi bunu alenen.. Hatta bir ara başkanlığa aday gösterilmek istendim ama olmadım dedi.. Sanırım başkan adayı olabilmek için üyesi olması gerekiyor değil mi?
              Bunu herkes gayet iyi biliyor ama onursal ! başkan ya ses çıkarılmıyor..
              Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• İlk olarak innocence tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                fb ye gelen değil mi bu ? hani bir ara japonyada yada korede oynamıştı.
                Ta kendisi Kore takımlarından Urawaw Reds'te Asya Kulüpler Şampiyonluğu'nu kazandı ardından Fluminense'ye geçti ve geçen yıl Libertadores'te takımını finale kadar sırtladı gittiği her yerde başarılı oldu tecrübesinden yararlanılabilir.
                Trabzon SK 1967
                #8 Adam Maher

Yorum

• futbolcusuna yamyam diyen bir kişinin onursallığınıda başkanlığıda kabul etmiyorum
                  Şenol Güneş: "Parayla yapılamayanı, emeğimizle, dürüstlüğümüzle, calışarak yaptık. Tarih bunu da yazar."

Yorum

• İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ta kendisi Kore takımlarından Urawaw Reds'te Asya Kulüpler Şampiyonluğu'nu kazandı ardından Fluminense'ye geçti ve geçen yıl Libertadores'te takımını finale kadar sırtladı gittiği her yerde başarılı oldu tecrübesinden yararlanılabilir.
                    zaten bu adamdan bir fb yararlanamadı
                    En son innocence tarafından düzenlendi; 10.12.2008, 17:57.

Yorum

• Özer Hurmacı olayı artık prestij işine döndü.
                      Kalitesi falan bir kenara, alınması prestij arttıracak.

Maliyeti ne kadar olur bilemiyorum.
                      Ama Melih Gökçek - Fatuk Özak faktörü, Lemi Çelik in hme dayısı hem menejeri olması, üstüne ve en önemlisi Özerin çok fanatik Trabzonsporlu olması..
                      Avantaj bizde. Gerçekten istersek alırız Özeri.
                      İstemezsen muhakkak bir büyüğe gidecektir devre arasında.
                      Ve yazık olacak.

Hani özevlat, Trabzonlu topçu olayı var ya!!
                      İşte böyle Trabzonlu topçu olacak takımında.
                      Hem Trabzonlu hem yetenekte üst düzey.

Sonuç olarak devre arası benim kendi adıma istediklerim listesinin en üstünde Özer var.

Bana göre sadece bu yıl şampiyonluk yolunda değil, önümüzdeki 5-6 sene takımın lider oyuncu eksikliğini büyük ölçüde kapatacak kalitede.

Umarım alırız.

Yorum

• Özer oyunda biraz daha sakin olmasi lazim...insallah yinede transfer ederiz, orta sahaya ilac olacaktir

Yorum

• hiç boşuna nefesinizi tüketmeyin
                          özer fenere gider, gitmezse de kulübünde kalır
                          yok fatih tekke, yok denilson, yok mehmet topuz
                          günlerdir geyik üstüne geyik yapılıyor burada
                          şu forumda kulüple bağlantısı olan, adam gibi haber alabileceğimiz bir allahın kulu yok mu kardeşim
                          ben de christiano ronaldoyu istiyorum o zaman, versin biri istatistiklerini, sırıtmaz bizim takımda..
                          Es gibt kein richtiges Leben im falschen

Yorum

• İlk olarak Ozan Yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            hiç boşuna nefesinizi tüketmeyin
                            şu forumda kulüple bağlantısı olan, adam gibi haber alabileceğimiz bir allahın kulu yok mu kardeşim
                            ben de christiano ronaldoyu istiyorum o zaman, versin biri istatistiklerini, sırıtmaz bizim takımda..
                            kulübün direk olarak bilgiler vermesi sacmalik olur..böyle seyler gizli tutulur ki oyuncularin fiyatlari suni olarak yükseltilmesin

Yorum

• Takasa da gidebiliriz Gökhan Ünal'ı verip Bilal - Özer - Theo Weeks üçlüsünden ikisini alabiriz örneğin Elbette forvete iyi bir iki transfer yapabilirsek
                              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Ozan Yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                hiç boşuna nefesinizi tüketmeyin
                                bizim geyiklerde ispanyol gazetelerinde haber oluyor

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X