Lemi'nin açıklamaları sürpriz değil Aziz Yıldırım'ın Özeri çok istediğini kendi dostları spor programlarında dile getiriyodu zaten.Ahmet Gökçek (Melih Gökçek'in oğlu) Ankaraspor'da transfer işleriyle ilgilinen en yetkili isim kendisi koyu Fenerbahçeli Özer'i Fb'ye vermeye sıcak bakıyolardır ama biz de Fb kadar bu transferde rakamı yüksek tutarsak Özer'i transfer edebiliriz yeter ki Sadri Şener ben Özer'i istiyorum desin.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2008-2009 l Ara Transfer Dönemi
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Erdal DİLEK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleorası öyle ama asıl sinir bozucu olan ankarasporun fenerin pilot takım gibi kullanılmaya calışılması, bu kadar da olmaz, artık herşeyi aleni yapmaya başladılar. . . ayıptır ya ayıptır
doru dıosun arkadasım bak ama bız bosunu demırouz n.k.f.v.s.a. dıe bunlar boyle cırkef adam deıller her yerde kolları varHastikoz
Yorum
-
Boşuna yırtınmıyorum burda belediyeler profesyonel takımlardan ellerini çeksinler diyeTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
İlk olarak Rasim YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAngelos Charisteas ile ilgili haberler dolaşıyor...
Ayağında top tutan , hava toplarına hakim... 28 yaşında... Nurnberg de bundesliga 2 de forma giyiyor... Bu durumdan pek hoşnut değil..
Paylaşmak istedim...TRABZONSPOR 1967
Yorum
-
Özer'in saha içinde katkıları bir yana , kulübe başka bir çok getirisi daha olacaktır .
İşin prestij yönüde bir yana dursun , Trabzonspor yeniden yapılanıyorsa bu sürecin içinde Özer'de olmalı .
Özer lider karakterli bir futbolcu . Kısa süre içinde kaptanlık bandı taşıyabilecek seviyeye gelecek . Konuşmasını biliyor , insanlarla ilişkilerinde ölçülü , saygılı . Her ne kadar cümlelerini " işte , profesyonellik... " diye bağlasa da taraftar olduğunuda saklamayan bir futbolcu .
Özer'i almak belki 3 milyon euro , belki üzerine futbolcuda vermek icap edecek . ancak karşılığında alınan sadece futbol olmayacak .
Sol tarafa bonservis bedeli olmayan ya da uygun bir futbolcu bulabilirsek , Özer için şartlar zorlanabilir . Faruk Özak futboldan anlar , Ankara'dan Kayseri 3-4 saat ise , Ankaraspor tesisleri 20 dakika anca alır .
Yorum
-
İlk olarak bekir61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDenilson marcelinho isi gibi olur3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.
Yorum
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHey gidi gurban olduğum memleketimin haline bakın. Bir kulübün başkanı başka bir kulübün fanatik taraftarı hatta kongre üyesi olabiliyor. Acaba var mıdır başka bir örneği dünyadaBir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum