Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2008-2009 l Ara Transfer Dönemi

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• umutda olmasa ne konuşacaksınız merak ediyorum iyika varsın umut yoksa bu forumda ne konuşulacaktı

Yorum

• İlk olarak guarin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      inşanlahhh.agzından bal damlıyo
      benım görüşüm

hüseyın-umut-ferhat giidicidir...bence yerinde,'de olur
      ENDÜSTRİYEL FUTBOLA KARŞI YAŞASIN TRİBÜN
      KÜLTÜRÜ!

KAHROLSUN ENDÜSTRİYEL FUTBOL YAŞASIN SEHİR TAKIMLARI

Yorum

• her transer sezonu açılır umut-hüseyin konusulur benım anlamadımgım bunca insan bu ikisinin faydalı olmadıgını inanıyorda yönetim teknik direktör nasıl görmuyor ben bunu anlamıyorum.yoksa ersun yanal futboldan anlamıyormu gönül hatır işimi oynatılıyo bu iki isim

Yorum

• Bugün transfer olacak gibi geliyor...Baksana başlık ta kimse kalmamış acil transfer lazım...
          Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• önceden umut yerine isaac forvette oynasın diyordum ama hazırlık maçlarında isaac i izleyince onun da bize pek bir fayda sağlayabileceğini düşünmemeye başladım

bence solda barış sağda yattara ilerde de gökhanın oynaması lazım

hüseyin yerine de selçuk selçuk un yerine de göksu oynamalı bakın bakalım o zaman takım güzel top oynuyor mu oynamıyor mu

-----------------silva

serkan----- song------ egemen------ cale

----------------selçuk-------------------

------göksu------------- colman---------

yattara -----------------------------barış

----------------gökhan-------------------
            "fenerbahçe üzülmesin buraya kadar gelebilmek de bir başarı"

Şenol GÜNEŞ

Yorum

• İlk olarak Napoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              benım görüşüm

hüseyın-umut-ferhat giidicidir...bence yerinde,'de olur
              bencede artık genc oyuncuların onunu tıkatmanın bır anlamı yok.madem gelecegi dusunen bır hocamız var ozaman bu oyunculara son 10 dakka dııl sans verılmelı sorumluluk verılmelı.Umut konusuna gelınce isaac adam aldı tek basına bıze macı verdı.hoca ne yaptı tamam saol otur kenarda umut oynucak dedi.Pırıl pırıl futbola ac kendını ıspatlama ısteyen cevherler dururken umut gıbı 3 sezondur kendını gelıstıremeyen husyın gıbı yetenklerı kısıtlı ferhat gıbı topcuları oynatıp bu topcuları kusturmenın anlamı ne.ufuk lar yusuf lar alısen ler ali ler gıttı. barıs lar goksu lar papy ler de gitmesin.
              BiZe HeRyEr TrAbZoN

Yorum

• Transfer yapılmayacaksa eğer bu kadro her ne kadar sol kanatsız olsa da ligi götürebilir tabi ki doğru oyuncu seçimi ve doğru dürüst sistemi olan bir dizilişle.

Göksu , Barış , Ceyhun , Isaac hatta Papy lisans çıkarabilirlerse kadroya girmelidir bu oyuncular yedek kulubesine mahkum olmamalıdır. Alın size 4-5 yeni transfer.

Yorum

• sikibe
                  Mircea Lucescu
                  Fatih Terim
                  Gheorghe Hagi
                  Erik Gerets
                  Karl-Heinz Feldkamp
                  Cevat Güler

mili takımda
                  şenol güneş
                  ersun yanal
                  fatih terim

toplam 9 teknık adam hiçbiri Ümit karanı istemedi... :?

bende istemiyorum
                  En son Mehmet_Mercanlı tarafından düzenlendi; 17.01.2009, 11:47.
                  __________________SÜRMENE'Lİ______________________

Yorum

• İlk olarak M'rh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bilip bilmeden konuşmayaLım.

Umut ile Ü.Karan çok farklı oyuncular ki bana göre Ümit Karan çok estetik ve zor pozisyonlarda gol atabilen bir oyuncu. Umut'u konuşmak istemiyorum Trabzonspor için yeterli bir oyuncu değildir koşuyor falan bunlar beni ilgilendirmiyor gol atabiliyor mu ben ona bakıyorum.

Ü.Karan G.Birliğinde 18
                    G.Saray da arka arkaya 2 sezon 17 -18 gol atmış. 16 gol attığı sezon var yine Gs de.

Yani bilip bilmeden Ümit Karan hayatında hiç 15 gol atmışmı diyorsun.
                    Dedigin gibi cok farkli oyuncular. Umut ve Umit arasinda secim bile yapmam. Umut 100 km farkla kazanir bu olayi. bizim zaten golcumuz var Gokhan Unal. Arif ile Hakani hatirliyalim. Arif kosan adam Hakan golcu. Arif'in formda oldugu zamanlarda gol atardi ama oyle golcu oyuncu degildi.
                    "Gençliğimizi büyük bir savaş beklemektedir. Bozgunculuğa, tembelliğe, ahlaksızlığa, cehalete, yalancılığa karşı büyük bir savaş." Alparslan Turkeş

Yorum

• çitlenbiklerim saldırın bakalım umuta ayyaş ümit gelince ne olacak sa
                      [ille d' 7]

Yorum

• Leonardoyla kac gundur ugrasiyoruz ama dogru durust bir hollanda gazetesinde veya sitesinde birsey yazmiyor. Bir kac yerde gordum ama onlar kayda deger siteler degil. Acaba gercekten ugrasiyormuyuz birini almaya? Para konusu nasil mesela?
                        "Gençliğimizi büyük bir savaş beklemektedir. Bozgunculuğa, tembelliğe, ahlaksızlığa, cehalete, yalancılığa karşı büyük bir savaş." Alparslan Turkeş

Yorum

• bu yoınetım dewre arasında transfer yapmaz..

Yorum

• İlk olarak Adem Özdemir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Dedigin gibi cok farkli oyuncular. Umut ve Umit arasinda secim bile yapmam. Umut 100 km farkla kazanir bu olayi. bizim zaten golcumuz var Gokhan Unal. Arif ile Hakani hatirliyalim. Arif kosan adam Hakan golcu. Arif'in formda oldugu zamanlarda gol atardi ama oyle golcu oyuncu degildi.
                            iyide tamam arif ne goller atmıs karıyerınde umutla kıyaslanamaz bıle.Hadi diyelim gol atamıyodu adam attırıyodu adam gecıyodu bana gore atıyodu da.Umut cok kosuyo.Kosmaklan olmuyo eger kosmaklan bıse olsaydı suan dunyanın en ıyı mıllı takımı kenya olurdu.
                            BiZe HeRyEr TrAbZoN

Yorum

• Bolton ile anlaşamayan Brezilyalı yıldız, Trabzonspor’a gelmek istiyor
                              BOLTON OLMADI
                              Trabzonspor’un transfer gündemine giren ancak Teknik Patron Ersun Yanal’ın engeli ile arka plana itilen Brezilyalı sol kanat yıldızı Denilson, İngiltere’nin Bolton takımı ile anlaşamadıktan sonra Bordo-Mavili yöneticilere, “Trabzonspor’a gelmek istiyorum” mesajı gönderdi.
                              ZİRVEDE KARAR
                              Denilson’un bonservisinin elinde olması Bordo-Mavililer’in iştahını kabartırken, son kararın Avrupa’daki girişimlerin sonrasında yönetim ile Yanal arasındaki değerlendirmede verileceği belirtildi.

Karadeniz
                              Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• Ya bu adamlar istiyoda bizim yöneticiler mi almıyo yalan bu haberler...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X