umutda olmasa ne konuşacaksınız merak ediyorum iyika varsın umut yoksa bu forumda ne konuşulacaktı
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2008-2009 l Ara Transfer Dönemi
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak guarin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleinşanlahhh.agzından bal damlıyo
hüseyın-umut-ferhat giidicidir...bence yerinde,'de olurENDÜSTRİYEL FUTBOLA KARŞI YAŞASIN TRİBÜN
KÜLTÜRÜ!
KAHROLSUN ENDÜSTRİYEL FUTBOL YAŞASIN SEHİR TAKIMLARI
Yorum
-
Yorum
-
önceden umut yerine isaac forvette oynasın diyordum ama hazırlık maçlarında isaac i izleyince onun da bize pek bir fayda sağlayabileceğini düşünmemeye başladım
bence solda barış sağda yattara ilerde de gökhanın oynaması lazım
hüseyin yerine de selçuk selçuk un yerine de göksu oynamalı bakın bakalım o zaman takım güzel top oynuyor mu oynamıyor mu
-----------------silva
serkan----- song------ egemen------ cale
----------------selçuk-------------------
------göksu------------- colman---------
yattara -----------------------------barış
----------------gökhan-------------------"fenerbahçe üzülmesin buraya kadar gelebilmek de bir başarı"
Şenol GÜNEŞ
Yorum
-
İlk olarak Napoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebenım görüşüm
hüseyın-umut-ferhat giidicidir...bence yerinde,'de olurBiZe HeRyEr TrAbZoN
Yorum
-
Transfer yapılmayacaksa eğer bu kadro her ne kadar sol kanatsız olsa da ligi götürebilir tabi ki doğru oyuncu seçimi ve doğru dürüst sistemi olan bir dizilişle.
Göksu , Barış , Ceyhun , Isaac hatta Papy lisans çıkarabilirlerse kadroya girmelidir bu oyuncular yedek kulubesine mahkum olmamalıdır. Alın size 4-5 yeni transfer.
Yorum
-
sikibe
Mircea Lucescu
Fatih Terim
Gheorghe Hagi
Erik Gerets
Karl-Heinz Feldkamp
Cevat Güler
mili takımda
şenol güneş
ersun yanal
fatih terim
toplam 9 teknık adam hiçbiri Ümit karanı istemedi... :?
bende istemiyorumEn son Mehmet_Mercanlı tarafından düzenlendi; 17.01.2009, 11:47.__________________SÜRMENE'Lİ______________________
Yorum
-
İlk olarak M'rh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBilip bilmeden konuşmayaLım.
Umut ile Ü.Karan çok farklı oyuncular ki bana göre Ümit Karan çok estetik ve zor pozisyonlarda gol atabilen bir oyuncu. Umut'u konuşmak istemiyorum Trabzonspor için yeterli bir oyuncu değildir koşuyor falan bunlar beni ilgilendirmiyor gol atabiliyor mu ben ona bakıyorum.
Ü.Karan G.Birliğinde 18
G.Saray da arka arkaya 2 sezon 17 -18 gol atmış. 16 gol attığı sezon var yine Gs de.
Yani bilip bilmeden Ümit Karan hayatında hiç 15 gol atmışmı diyorsun."Gençliğimizi büyük bir savaş beklemektedir. Bozgunculuğa, tembelliğe, ahlaksızlığa, cehalete, yalancılığa karşı büyük bir savaş." Alparslan Turkeş
Yorum
-
Leonardoyla kac gundur ugrasiyoruz ama dogru durust bir hollanda gazetesinde veya sitesinde birsey yazmiyor. Bir kac yerde gordum ama onlar kayda deger siteler degil. Acaba gercekten ugrasiyormuyuz birini almaya? Para konusu nasil mesela?"Gençliğimizi büyük bir savaş beklemektedir. Bozgunculuğa, tembelliğe, ahlaksızlığa, cehalete, yalancılığa karşı büyük bir savaş." Alparslan Turkeş
Yorum
-
İlk olarak Adem Özdemir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDedigin gibi cok farkli oyuncular. Umut ve Umit arasinda secim bile yapmam. Umut 100 km farkla kazanir bu olayi. bizim zaten golcumuz var Gokhan Unal. Arif ile Hakani hatirliyalim. Arif kosan adam Hakan golcu. Arif'in formda oldugu zamanlarda gol atardi ama oyle golcu oyuncu degildi.BiZe HeRyEr TrAbZoN
Yorum
-
Bolton ile anlaşamayan Brezilyalı yıldız, Trabzonspor’a gelmek istiyor
BOLTON OLMADI
Trabzonspor’un transfer gündemine giren ancak Teknik Patron Ersun Yanal’ın engeli ile arka plana itilen Brezilyalı sol kanat yıldızı Denilson, İngiltere’nin Bolton takımı ile anlaşamadıktan sonra Bordo-Mavili yöneticilere, “Trabzonspor’a gelmek istiyorum” mesajı gönderdi.
ZİRVEDE KARAR
Denilson’un bonservisinin elinde olması Bordo-Mavililer’in iştahını kabartırken, son kararın Avrupa’daki girişimlerin sonrasında yönetim ile Yanal arasındaki değerlendirmede verileceği belirtildi.
KaradenizMario Alberto Kempes - El Matador
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum